Forum » Problemi človeštva » Vlada 2012 -
Vlada 2012 -
Temo vidijo: vsi
mtosev ::
a more biti slabše? glede kak ZJ vodi MOL je seveda lahko še slabše. lahko še več zadolži državo pol pa bomo res kot kakšni grki.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
zadolženost MOLa in njenih podjetjih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
jype ::
mtosev> zadolženost MOLa
V skladu z vsemi standardi in se je v preteklem letu, kot je bilo v načrtu, znatno zmanjšala.
Za infrastrukturne investicije se vsa mesta zadolžijo, tako da nimam pojma, v čem je tvoj problem.
V skladu z vsemi standardi in se je v preteklem letu, kot je bilo v načrtu, znatno zmanjšala.
Za infrastrukturne investicije se vsa mesta zadolžijo, tako da nimam pojma, v čem je tvoj problem.
celada ::
Njegov problem je, da ne živi v Ljubljani in da je edini dodatek mestu, ki mu ga je dal njegov župan stacionarni radarji preko skorumpiranega razpisa.
TBit ::
Država smo ljudje, politiki pa so takšni kot si jih zaslužimo.
Točno tako!
Dokler bo prevladalo mišlenje da se pri neplačevanju davkov (delo na črno, brez računa kot tudi zaposlovanje preko poznanstev, preskakovanje vrst, ...) človek znajdu, toliko časa se ne bo nič spremenilo. Me prav zanima koliko protestnikov se znajde v tej skupni. Protestirati in kazati na korupcijo za drugega je enostavno, vendar najti svoja korupcijska dejanja je težje, ter si priznati da so sami enaki tistim proti katerim se borijo.
Matako ::
Lenči gre na dolgi rok.
http://www.rtvslo.si/slovenija/ps-je-vl...
Ob tem je Möderndorfer povedal še, da bo čez natanko eno leto Bratuškova svojo podporo v parlamentu preverila z zaupnico.
http://www.rtvslo.si/slovenija/ps-je-vl...
/\/\.K.
kmetek ::
kot ponavadi Kransterdam zmaga....če imamo kretena od župana.
Če še niste uspeli dobiti službe, vam predlagam da se včlanite v eno izmed političnih strank:
SDS zahteva: ponarejene papirje o izobrazbi, kratkomalo, vsi papirji morajo biti ponarejeni...
PS: zahteva: pranje denarja, divje kreditiranje in doniranje denarja zamrznjenemu bianco firerju,
SD: stara partijska knjižica ni dovolj, potrebujete še kurz: Populistična levica in brisanje kapitalskih navez, terensko delo pri združenju NOB, kjer morate pridobiti vsaj 15 novih mladoletnih članov.
SLS : izkušnje z gradnjo mostov zaželjene, kot tudi vsaj en zavožen projekt v zvezi z sonaravnim gospodarstvom,
Zares: žal morate biti člani vsaj treh političnih strank, preden ste zreli za Zahec. Obvezna tudi predavanja: Merging kapitalističnih doktrin s populističnimi vzorci, podjetništvo in državni finančni viri.
LDS: članstvo v slednji stranki je najtežje, saj zahteva kinološke veščine.
Državljanska lista: Članstvo je brezplačno, dokazati morate le da znate biti preračunljivi, loviti veter z vseh strani. obvezna sta tudi kurza: Prevarantstvo 1. ter Akomodacija v slovenskem političnem prostoru.
če med slednjimi strankami niste našli prave, vas obveščamo, da se oblikuje nova politična struja v Sloveniji. Naši zaupni viri pravijo, da bo za članstvo v tej stranki potrebno zdržati vsaj nekaj mesecev z umetnim prstom v anusu!
Srečno nezaposljivi, šanse obstajajo!
Če še niste uspeli dobiti službe, vam predlagam da se včlanite v eno izmed političnih strank:
SDS zahteva: ponarejene papirje o izobrazbi, kratkomalo, vsi papirji morajo biti ponarejeni...
PS: zahteva: pranje denarja, divje kreditiranje in doniranje denarja zamrznjenemu bianco firerju,
SD: stara partijska knjižica ni dovolj, potrebujete še kurz: Populistična levica in brisanje kapitalskih navez, terensko delo pri združenju NOB, kjer morate pridobiti vsaj 15 novih mladoletnih članov.
SLS : izkušnje z gradnjo mostov zaželjene, kot tudi vsaj en zavožen projekt v zvezi z sonaravnim gospodarstvom,
Zares: žal morate biti člani vsaj treh političnih strank, preden ste zreli za Zahec. Obvezna tudi predavanja: Merging kapitalističnih doktrin s populističnimi vzorci, podjetništvo in državni finančni viri.
LDS: članstvo v slednji stranki je najtežje, saj zahteva kinološke veščine.
Državljanska lista: Članstvo je brezplačno, dokazati morate le da znate biti preračunljivi, loviti veter z vseh strani. obvezna sta tudi kurza: Prevarantstvo 1. ter Akomodacija v slovenskem političnem prostoru.
če med slednjimi strankami niste našli prave, vas obveščamo, da se oblikuje nova politična struja v Sloveniji. Naši zaupni viri pravijo, da bo za članstvo v tej stranki potrebno zdržati vsaj nekaj mesecev z umetnim prstom v anusu!
Srečno nezaposljivi, šanse obstajajo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
zadolženost MOLa in njenih podjetjih
Bolj je problem amatersko upravljanje. KPL (skrbi za pluženje) ima blokiran račun, Energetiki se pobere skoraj ves keš, ki ga napraska (posluje sicer še pozitivno) in da.. nekam. Zoki - poglej čez okno zime še ni konec!!
Mimogrede ta slika me spomni, kaj mi je kolega za časa Pahorjeve vlade, ko je bil enkrat na nekem državnem sprejemu v CD rekel: "ne moreš verjeti - _vsi_ ti liki so ta boljši kolegi, pokajo vice skupaj, mi pa mislimo, da se ne marajo".
http://www.delo.si/assets/media/picture...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
dstr17_ ::
Jaz bi rad pocasi videl kak graf na zadolzenost po obcinah na prebivalca.
finance
V Sloveniji je nekaj čez 200 občin, bolj pravična bi bila primerjava z vsemi, ne le z nekaterimi. Poleg tega je iz te razpredelnice razvidno to, da med mestnimi občinami Ljubljana ni najbolj zadolžena in da je njen dolg v letih Jankovića naraščal precej počasneje kot pa v marsikaterih drugih mestnih občinah. Da niti ne omenjam tega, da je vse v okviru zakonskih mej, medtem ko pri kakšnih drugih občinah dolg presega zakonsko določene meje. Ampak novinarju se očitno to ni zdelo vredno omeniti, je bil preveč zaposlen z diskreditacijo Jankovića. Pa še če bi izpostavil te podeželske občine, ki so presegle zakonsko določeno mejo zadolženosti, bi izpostavil "naše",..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dstr17_ ()
@kmetek
politiki ne dejo narod. narod je že sam razdeljen. če bi bili ljudje pametni ne bi vedno padali na poceni fore o rdečih, belih,... in o dogodkih kateri so se zgodili pred 50+let. neumnemu/slepemu narodu pač ni težko vladati.
politiki ne dejo narod. narod je že sam razdeljen. če bi bili ljudje pametni ne bi vedno padali na poceni fore o rdečih, belih,... in o dogodkih kateri so se zgodili pred 50+let. neumnemu/slepemu narodu pač ni težko vladati.
Zgodovina sprememb…
tony1 ::
Ja, tole s poslanci, ki so v real lajfu buddy-buddyji, je znana stvar. Sploh na kakšnih potovanjih v tujino se izkaže, da so vsi skupaj one big happy family. Stankarske barve so bolj za folk, da jih obkroži na volitvah...
Jajo: ... če pa še Lenči minič nabije na ustanovni seji, folk sploh ne bo porajtal, da smo jih nabrisal!
Lukšič: To sem tud jaz reku! Har, har, har!
Lenči: [si misli] no no da ne bi kaj Urške vprašali.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Buggy ::
RTVS: PS je vložil konstruktivno nezaupnico
Pozitivna Slovenija je vložila konstrukltivno nezaupnico, o kateri naj bi DZ odločal na izredni seji naslednjo sredo. SD, DeSUS in DL namreč podpirajo Alenko Bratušek za mandatarko.
... končno so se torej dogovorili za prvi korak.
Srecno_Novo_Leto vam zelim vsem, ki ste to tako zeljno cakali! Vam rumenim zolcnikom, ki sedaj pozirate debel cmok pa tudi, nic bat, sej ste v svoji naivnosti prav prikupni
Nissan-GTR ::
Pučnika, kakor se v vsem ne strinjam z njim in spoštovanju do njega, sta na koncu izgnala in izdala prav Janez Janša in Milan Zver (nad stranko ni skrival razočaranja, preselil pa se je v Nemčijo - le zakaj?).
na tak način Repe potvarja zgodovino.... še malo pa bodo v učbenike zapisali, da je Pučnika Janša mlatil v zaporu...
Janša, Pučnik in Zver so bili v dobrih odnosi do Pučnikove smrti. Če meni seveda ne verjameš, vprašaj Pučnikovega sina Boruta. Pučnik pa jasno, da je imel vsega dovolj. JugoSlovenci so na volitvah raje izbrali tistega, ki je zapiral bil proti slovenski državi, kot pa tistega ki je bil zapiran in se boril za demokracijo in samostojno državo. Na koncu ga je pa Pučnika sesuavala še Spomenka Diklić in tisto famozno Spomenkino rjovenje "ustavite desnico", je bilo takrat usmerjemo prevsem proti Pučniku. Za vse težave v družbi je pa leta 91 bil grešni kozel Pučnik.
Malo se pozanimaj, kako je bila ustanovljena SDS. Tudi ob veliki podpori sindikatov in sindikalistov!
Jaz dobro vem za vsako našo stranko, kako je bila ustanovljna in njeno zgodovino. SDS je ustanovil France Tomšič, ta stranka je imela tudi povezave s sindikati, vendar ne s tistim vašimi instant rdečimi Semoličevimi, ampak s sindikati, ki so nastali na novo skupaj z družbenim vrenjem leta 90. Tisti sindikat je tudi vodil France Tomšič, imenoval se je Neodvisnot, na žalost pa so ta sindikat kasneje prevzeli Semoličevi kloni z Lombarjem na čelu in ta sidikat je danes samo bleda senca slavne preteklosti.
Looooooka ::
V Sloveniji je nekaj čez 200 občin, bolj pravična bi bila primerjava z vsemi, ne le z nekaterimi. Poleg tega je iz te razpredelnice razvidno to, da med mestnimi občinami Ljubljana ni najbolj zadolžena in da je njen dolg v letih Jankovića naraščal precej počasneje kot pa v marsikaterih drugih mestnih občinah. Da niti ne omenjam tega, da je vse v okviru zakonskih mej, medtem ko pri kakšnih drugih občinah dolg presega zakonsko določene meje. Ampak novinarju se očitno to ni zdelo vredno omeniti, je bil preveč zaposlen z diskreditacijo Jankovića. Pa še če bi izpostavil te podeželske občine, ki so presegle zakonsko določeno mejo zadolženosti, bi izpostavil "naše",..
Mislim, da je veliko bolj pomembno vprasanje, ce je vecina prebivalcev Ljubljane zadovoljna s stanjem.
Na forumu je namrec ogromno gobezdacev iz nekih obskurnih vasi(kjer vseh 20 prebivalcev pametuje v isti gostilni) in seveda prebivalcev drugih mest, ki s(r)tanje svojih mest enacijo z Ljubljano.
Zadolzenost in kredit pac nista nekaj slabega. Ce vzamem kredit in mam zato novo kuhinjo, ki mi dvigne kakovost zivljenja to se ni neko zapravljanje in metanje denarja.
Ampak a ne...bebci tega ne locijo. Ker oni bojo 20 let sparali za nekaj, namesto, da bi to stvar kupili takoj in lepo odplacevali kredit.
Verjetno zato, ker nimajo dovolj zaupanja v svojo sposobnost odplacevanja. In ce niso sposobni zaupati vase...zakaj bi sploh poslusal karkoli imajo za povedati o zapravljanju drugih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Kot da je sploh važno, koliko ima Ljubljana dolga... To so v Lljubljani piovsem nepomembne dileme.
Tudi če bi Ljubljna imela toliko dolga, da bi morali na dražbi prodajati osebno premoženje vsakega meščana Ljubljne, bi Jaković še vedno zmagal na volitvah, saj v Ljubljani se na "volitvama voli našeg čoveka" in voli se po plemenski liniji. v Ljubljani bi tudi Tošić recimo na volitvah brez problema zmagal...
Tudi če bi Ljubljna imela toliko dolga, da bi morali na dražbi prodajati osebno premoženje vsakega meščana Ljubljne, bi Jaković še vedno zmagal na volitvah, saj v Ljubljani se na "volitvama voli našeg čoveka" in voli se po plemenski liniji. v Ljubljani bi tudi Tošić recimo na volitvah brez problema zmagal...
Fritz ::
Mislim, da je veliko bolj pomembno vprasanje, ce je vecina prebivalcev Ljubljane zadovoljna s stanjem.
Na forumu je namrec ogromno gobezdacev iz nekih obskurnih vasi(kjer vseh 20 prebivalcev pametuje v isti gostilni) in seveda prebivalcev drugih mest, ki s(r)tanje svojih mest enacijo z Ljubljano.
Ne vem ali je večina zadovoljna s stanjem, jaz nisem. Jankoviću štejem v dobro, da je mestno upravo naredil bolj učinkovito in da je speljal nekaj projektov v zvezi z ureditvijo prometa.
Istočasno menim, da so Stožice fail, da pri velikih poslih posluje netransparentno, da se preveč zadolžuje, da cene storitev rastejo in da je ureditev javnega prometa slaba. In vsakič, ko dobim v poštni nabiralnik, z denarjem občanov sponzorirano samohvalo v obliki časopisa 'Ljubljana', me kar nekam stisne (zato to berem izključno na stranišču).
In nenazadnje, ne maram imeti župana, ki je osumljen resne korupcije, dokler ne dokaže, da je nedolžen. Naj veljajo enaki vatli kot na državni ravni.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
Tudi če bi Slovenija imela toliko dolga, da bi morali na dražbi prodajati osebno premoženje vsakega državljana Slovenije, bi Jajec jajcnik še vedno dobil 20% na volitvah, saj v Sloveniji se na "volitvama voli našeg čoveka" in voli se po SDS in RKC direktivi.
si to mislu a ne?...sem ti popravil
si to mislu a ne?...sem ti popravil
buggy, a si se prepoznal v mojem postu, pa peče?
edini, ki po direktivi volite v tej državi ste levičarji... Dementni Stanovnik in prefrigani Kačan vam pa vsake toliko časa celo kakšno novo ZaresPozitivno stranko ustvarita in ukažeta, da jo morate voliti, vi pa se potem počutite bolje, ker ste volili "nove obraze", ki so že pet strak zamenjali.
edini, ki po direktivi volite v tej državi ste levičarji... Dementni Stanovnik in prefrigani Kačan vam pa vsake toliko časa celo kakšno novo ZaresPozitivno stranko ustvarita in ukažeta, da jo morate voliti, vi pa se potem počutite bolje, ker ste volili "nove obraze", ki so že pet strak zamenjali.
Arto ::
Nissan-GTR je izjavil:
Ne, samo SDS-a nočemo volit.
PS z Zokijem pa je better?
enadvatri ::
Nissan-GTR je izjavil:
Kot da je sploh važno, koliko ima Ljubljana dolga... To so v Lljubljani piovsem nepomembne dileme.
Ne bluzi, nikoli ne bi prodajali ničsar, kar je v zasebni lasti meščanov. To pade na pamet samo tistim, ki jim je kaj težkeka padlo na glavo ... In pustilo posledice.
Sicer si pa za zgled poglej Nizozemsko, kako ravna s priseljenci in, kaj ima od njih (kaj imajo oni od nje, verjetno že veš). Prav zaradi tvojim podobnih pogledov, smo zgrešili. Pri nas je po osamosvojitvi povsem zatajila integracija tujcev (novoprišlekov in tistih, ki so bili od prej tu). To je med drugim zelo slabo za nacionalno identiteto in kulturo. Pa tako fino bi lahko izkoristili tak multikulti potencial!
Sicer pa, če želiš o tem pametovati, najprej kaj pokaži. Bodi zgled. Bedaki iz Hervardija to zagotovo niso. Že na prvi pogled strani je jasno, da so polpismeni Kekci.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enadvatri ()
Yutel na Kanalu A pravkar kaže Janija "medicinsko sestro" Modendorferja, ki našo državo uspešno pelje k novi vladi in novim zmagam...
Jaz sem pomirjen, zdej smo na konju, krize je konec, uspešni bomo kot Union Olimpija, katero vodi Jani medicinska sestra.
Jaz sem pomirjen, zdej smo na konju, krize je konec, uspešni bomo kot Union Olimpija, katero vodi Jani medicinska sestra.
Nissan-GTR je izjavil:
Yutel na Kanalu A pravkar kaže Janija "medicinsko sestro" Modendorferja, ki našo državo uspešno pelje k novi vladi in novim zmagam...
Sej vemo, da si jezen, da je Janša zajebal.
Pece me ja, eno leto je peklo celo Slovenijo, ko so tvoji SDS retardi delali svinjarije po Sloveniji. Ampak v sredo bo bolje. Hvala na skrbi!
...pece pa verjetno tudi tebe, ker bo sedaj pingvinka zapeljala stvari naprej in kar naenkrat ne bodo vec aktualni strici, palcki, staroste in masa zobijev s katerimi ste tako zakomleksani. Me prav zanima kaj si boste pateticni rumencki zdej omislili, da boste v vasi pregovorni konstruktivnosti "pomagali" pri izhodu iz krize?
Hayabusa ::
Nissan-GTR je izjavil:
Ne bluzi, nikoli ne bi prodajali ničsar, kar je v zasebni lasti meščanov. To pade na pamet samo tistim, ki jim je kaj težkeka padlo na glavo ... In pustilo posledice.
Sicer si pa za zgled poglej Nizozemsko, kako ravna s priseljenci in, kaj ima od njih (kaj imajo oni od nje, verjetno že veš). Prav zaradi tvojim podobnih pogledov, smo zgrešili. Pri nas je po osamosvojitvi povsem zatajila integracija tujcev (novoprišlekov in tistih, ki so bili od prej tu). To je med drugim zelo slabo za nacionalno identiteto in kulturo. Pa tako fino bi lahko izkoristili tak multikulti potencial!
Sicer pa, če želiš o tem pametovati, najprej kaj pokaži. Bodi zgled. Bedaki iz Hervardija to zagotovo niso. Že na prvi pogled strani je jasno, da so polpismeni Kekci.
Ko že omenjaš NL:
Tole so verjetno snemali za pusta, vidim množico mask.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
ja DL je kr fajn. če bodo volitve bom dal svoj glas njim. zdaj pa, če bo stric virant šel v koalicijo z PS preden odide Zoki zagotovo ne bom volil za DLPS z Zokijem pa je better?
Karkoli je better. Osebno ne maram PS, ampak taka je na žalost izbira za levičarje. SD ali PS (zdej zgleda, da bo ostal samo SD). Sej ne, da mate desničarji kej večjo srečo, mogoče je bila DL malo bolj solidna na prvi pogled.
-valvoline- ::
Pece me ja, eno leto je peklo celo Slovenijo, ko so tvoji SDS retardi delali svinjarije po Sloveniji. Ampak v sredo bo bolje. Hvala na skrbi!
...pece pa verjetno tudi tebe, ker bo sedaj pingvinka zapeljala stvari naprej in kar naenkrat ne bodo vec aktualni strici, palcki, staroste in masa zobijev s katerimi ste tako zakomleksani. Me prav zanima kaj si boste pateticni rumencki zdej omislili, da boste v vasi pregovorni konstruktivnosti "pomagali" pri izhodu iz krize?
Pingvine tudi čaka streznitev,nekdo pač mora plačat zapitek,denarja ni in ga ne bo. Malo desno malo levo pa pride trojka. Jaz bi takoj kar na referendumu postavil vprašanje ali je ljudstvo za to da takoj pride trojka in da se razpusti kompletni državni zbor. Brez centa odpravnine za državnozborsko golazen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Nissan-GTR je izjavil:
Bolje medicinska sestra kot Kekec z odvzeto diplomo (sicer pa je še veliko takih kekcev in alenčic).
Sicer si pa za zgled poglej Nizozemsko, kako ravna s priseljenci in,
tam se še celo v državni nogometni reprezentanci med sabo stepejo Surinamci in belci... res multikulti idila...
...pece pa verjetno tudi tebe, ker bo sedaj pingvinka zapeljala stvari naprej in kar naenkrat ne bodo vec aktualni strici, palcki, staroste in masa zobijev s katerimi ste tako zakomleksani.
dokler bo Kučan glavna zvezda na kongresu PS, je vsamomur jasno, da on v resnici vodi to stranko in tudi bodočo vlado in ne neka teksktilna inženirka, ki je vrh politike padla po naklučju...
jaz bom pa živel enako, pod vladavino alenke ali jj, vi ste pa danes vsi lačni in socialni problem, od srede naprej boste pa imeli vsi višji satndard kot en povprečen Švicar in vesel sem za vas, ker imam socialni čut...
Državni paraziti se že rajcajo med nogami.... hihi... to bo šele streznitev.... ko bo nekdo iz pingvinskih vrst povedal da je keša zmanjkal...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Fritz ()
...se razpusti kompletni državni zbor. Brez centa odpravnine za državnozborsko golazen.
kot razumem je to se vedno opcija, ko bo nova mandatarka pripravila program bo malo vec jasno. Bomo videli kaj se bo napletlo in kaksne prioritete bo postavila nova koalicija. Se pa tudi jaz z navdusenjem nagibam k temu...pa nikar ne pozabi v tem kompletu tudi na v zadnjem letu politicno nastavljene SDS kadre na vseh strateskih vodilnih polozajih v gospodarstvu in JU.
od srede naprej boste pa imeli vsi višji satndard kot en povprečen Švicar in vesel sem za vas, ker imam socialni čut...
no se ze premikamo na bolje...iz tvojega posta v bozja usesa al kako se ze rece
Aja,baje Šipci in Bosančki že majo parajt koferčke in rezervirane vozovnice,maksimalna pripravljenost za Slovenski New Deal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Okapi ::
Ja, na žalost boste sedaj desnaki sabotirali Slovenijo na vsakem koraku. Ampak ne bo vam uspelo.
O.
O.
Okapi ::
Ja, na žalost boste sedaj desnaki sabotirali Slovenijo na vsakem koraku. Ampak ne bo vam uspelo.
O.
O.
in kdo so državni paraziti razen posrancev ... err poslancev? jih našteješ valvo
Zgodovina sprememb…
Nissan-GTR je izjavil:
Sicer si pa za zgled poglej Nizozemsko, kako ravna s priseljenci in,
tam se še celo v državni nogometni reprezentanci med sabo stepejo Surinamci in belci... res multikulti idila...
...pece pa verjetno tudi tebe, ker bo sedaj pingvinka zapeljala stvari naprej in kar naenkrat ne bodo vec aktualni strici, palcki, staroste in masa zobijev s katerimi ste tako zakomleksani.
dokler bo Kučan glavna zvezda na kongresu PS, je vsamomur jasno, da on v resnici vodi to stranko in tudi bodočo vlado in ne neka teksktilna inženirka, ki je vrh politike padla po naklučju...
jaz bom pa živel enako, pod vladavino alenke ali jj, vi ste pa danes vsi lačni in socialni problem, od srede naprej boste pa imeli vsi višji satndard kot en povprečen Švicar in vesel sem za vas, ker imam socialni čut...
Ti po enem dogodku sodišč 20 mio ljudi. Kaj pa ti predlagaš? Lagerje?
Daedalus ::
Ja, za bolj malo pameti je bolj malo outputa... pol pa skoz isto živiš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Ja, za bolj malo pameti je bolj malo outputa... pol pa skoz isto živiš.
Le šibki se morajo skozi dokazovati; deficit ega ali kako že?
jype ::
Fritz> In nenazadnje, ne maram imeti župana, ki je osumljen resne korupcije, dokler ne dokaže, da je nedolžen. Naj veljajo enaki vatli kot na državni ravni.
Koga od kandidatov, ki so sploh na voljo, pa potem voliš? Agenta RKC mafije, al koruptivnega in nadvse koleričnega bivšega managerja?
Koga od kandidatov, ki so sploh na voljo, pa potem voliš? Agenta RKC mafije, al koruptivnega in nadvse koleričnega bivšega managerja?
a je kakšen strokoven pravnik tukaj?
mene pa resno zanima, če neka izjava nakracana na en list, kjer je datum odstopa napisan hipotetično, da je vezan na en dogodek v prihodnosti, ki se mogoče bo, mogoče pa sploh ne bo zgodil, sploh ima kakšno pravno veljavo, je mogoče takšna izjava pravno nična in ne velja...
...mislim seveda na "odstopno" izjavo ljubljanskega Johna Gottija s čela stranke PS...
zadeva me zanima čisto strokovno pravno, ne politično
mene pa resno zanima, če neka izjava nakracana na en list, kjer je datum odstopa napisan hipotetično, da je vezan na en dogodek v prihodnosti, ki se mogoče bo, mogoče pa sploh ne bo zgodil, sploh ima kakšno pravno veljavo, je mogoče takšna izjava pravno nična in ne velja...
...mislim seveda na "odstopno" izjavo ljubljanskega Johna Gottija s čela stranke PS...
zadeva me zanima čisto strokovno pravno, ne politično