» »

Vlada 2012 -

Vlada 2012 -

Temo vidijo: vsi
««
23 / 264
»»

Malajlo ::

Če je govora o utaji davkov in sivi ekonomiji je slednja posledica davkov in se jo temu primerno prilagodi, ne obratno

Siva ekonomija je posledica biti boljši 8,5% oziroma 20% od konkurence. Po tvoje te procente ukinimo. Ker obratno bi morali kaznovati te, ki davkov ne plačujejo.
Wait! Kdo je bad guy?

Daedalus ::

Seveda financira, razlika v večini primerov ne gre na Ciper!

Če ne plačuje davkov, krade. Nič financira, ampak krade.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Mati ::

Nekako narobe se je razumelo moje sporočilo. Nisem niti najmanj za kakšne neumne davčne blagajne, še sploh zato, ker si je cvet slovenske leve inteligence zamislil, da bi si jih morali podjetniki sami sfinancirat, če želijo še naprej delati. Niti zato, da inšpektorji, kot kurbe sedijo po lokalih in čakajo da slikajo kak račun.

Gre enostavno zato, da naj država ukine 20% ddv na izdan račun v gostinstvu in pavšalno pobere dajatev v gostinskih lokalih glede na lokacijo, velikost, kraj, število sedežev.... Se da zadeva precej lepo in precej pošteno do vseh izpeljat, le prek meje v avstrijo je treba skočiti in zadevo prekopirat.

Sedaj gostinec porabi ogromno časa in truda, da opizdi tisti ddv, namesto da bi se skoncentriral in svojo energijo vlagal v razvoj samega gostinskega obrata. In nekje, da smo si na jasnem. Ni ga davčnega inšpektorja, ki lahko prepreči povprečno inteligentnemu gostincu, da jim ne opizdi vsaj 75% prometa, če si to zares želi.

Sam menim, da bi pavšalna obdavčitev bila win - win situacija. Res bi bil zelo majhen odstotek lokalov prizadet, vendar ti bodo itak prej ko slej pocrkali zaradi premajhnega prometa.

...in da, sem lastnik gostinskega obrata, da se ne gremo zdaj neko ugibanje.

Daedalus je izjavil:

Recimo, da je to res kraja. Mi temu pravimo prirejanje prometa :). Ampak a ni hujša kraja, kar se gredo Gregor, Katarina, Zoran, Simona in ostali? Torej bi moral gostinec biti najmanj neumen, da nebi izkoristil tega kar mu država ponuja, ko pa vsak dan gleda kako oblastniki z veliko žlico zajemajo iz državne malhe, ki jo on polni...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mati ()

Gregor (G.)? Katarina (K.)? Zoran (J.)? Simona (D.)? Kateri od teh pa je izdane račune, ki so ostali po koncu ene 100 EURske runde, "popravil" v blagajni na eno (!) kavico za 0,70 EUR? In to nekajkrat? Fant, če pa še za eno letno plačo pri tem ne zaslužiš (in obenem še davka ne plačaš! Nekajkrat!!!!), ja, potem pa res bolje, da crkne tvoj bufet.
Zgoraj našteti so ene lule za gostince. Momo je zmagovalec v današnjih Financah. S 500 EUR dobičkav 2011 . Ga je imel v 2010 več. Ampak Momo je Srbin, njega ZJ futra (z izjemo sindikalistov iz MOL, ki ne hodijo več na fešte, odkar je ZJ župan). Nehte ga srat, no.

Recimo, da je to res kraja. Mi temu pravimo prirejanje prometa :). Ampak a ni hujša kraja, kar se gredo Gregor, Katarina, Zoran, Simona in ostali? Torej bi moral gostinec biti najmanj neumen, da nebi izkoristil tega kar mu država ponuja, ko pa vsak dan gleda kako oblastniki z veliko žlico zajemajo iz državne malhe, ki jo on polni...

S tako argumentacijo smo lahko vsi lopovi. Me dobijo z roko v kozarcu marmelade, pa sam pokažem na prvega mimoidočega, da on je pa prej kradel.

Sam pol nekak nima smisla jamrat nad failano državo, ane?
[J.P.Sartre]

S popravljanjem prometa srednje velike restavracije z lahkoto mesečno ostane vsaj 5000€ čistega! Mesečno.
In potem govoriš, da naj bi se ne izplačalo? Govorim o tem, da bi vsem bilo lažje, če se uvede pavšalna obdavčitev, ker črna nabava za ene 20 čukov mesečno, zbiranje računov in cela mašinerija, ki od zadaj deluje, da dela vse, kot mora je ogromno dela.
Vendar, če država to dopušča (v bistvu nima niti vzvodov, da to prepreči), se bodo gostinci tega posluževali.
Upam, da je vsem jasno, da so vpleteni vsi. Od uvoznikov pijač, do distributerjev itd...
Za hrano pa recimo sploh ni potrebno voditi knjige, tako da je enemu gostincu že skoraj greh, da ne popravi računa ene obilne pojedine.

Pavšalna obdavčitev bi res na trenutek zamajala cel gostinski in distributerski sektor, vendar bi se spravil nek red v panogo. A misliš, da ona menza v parlamentu ne prireja prometa? :)

djordjevic ::

Pa se ti zavedaš, da v Sloveniji niso edini 'privatniki' gostinci?
No grave is deep enough to keep us in chains.

WarpedGone ::

Če prav razumem, gostinec podpira davčne blagajne, prevajalec s.p. je pa proti?
Zbogom in hvala za vse ribe

Daedalus je izjavil:

S tako argumentacijo smo lahko vsi lopovi. Me dobijo z roko v kozarcu marmelade, pa sam pokažem na prvega mimoidočega, da on je pa prej kradel.

Kaj pa misliš, da gostinci delajo? Če Jovo briše, bom pa še jaz....in rano govorim o tem, da ne podpiram tega in sem zato za pavšalno obdavčitev in srečno.

djordjevic je izjavil:

Pa se ti zavedaš, da v Sloveniji niso edini 'privatniki' gostinci?

Da vendar nekje je treba začet, saj me razumeš. Nato pridejo na vrsto frizerji, za njimi pa odvetniki...
Saj niti v avstriji niso edini "privatniki" gostinci in zadeva zelo lepo špila.

Zgodovina sprememb…

Bellatrix ::

Ravnokar spremljam ponovitev na TV Slovenija 3, glede zaslišanje kandidata za ministra dr. Žigo Turka. In če sem imel prej še kakšen pomislek o njem, sem sedaj prišel do sklepa, da bo ravno on verjetno eden izmed najsposobnejših ministrov te vlade. Njegov program, aktivno vključuje in povezuje vse panoge, ki jim bo ministroval, še posebej me je pritegnil njegov pogled na realnost v kateri smo, posebej na področju šolstva.

Dejansko mi je dal občutek, da ne samo da se zaveda stanja ampak, kar je najpomembneje, ve na kakšen način peljati zadeve, da bodo v skladu z vse hitreje se razvijajočem svetu.

http://www.rtvslo.si/slovenija/turk-res...
People are quick to judge and slow to correct themselves.

WarpedGone je izjavil:

Kateri gostinec podpira davčne blagajne? Ga ne poznam takega, ker je le odvečen balast. Že zdaj so pripravljeni hardware-ski moduli, ki bodo gostincu nudili neko določeno časovno okno, da popravi račun!

WarpedGone je izjavil:

Kaj mi bo davčna blagajna, če ne poslujem gotovinsko?

Mati je izjavil:

Že zdaj so pripravljeni hardware-ski moduli, ki bodo gostincu nudili neko določeno časovno okno, da popravi račun!

Kar me spomni na najboljšo tržno nišo, kar se jo lahko gremo Slovenci - naj bo predpis še tako smotan in zaheban, ni ga vraga, da si ga Slovenec ne bo obrnil sebi v prid ali zaobšel, majkemi. >:D

Zgodovina sprememb…

A dej.. "Turk: Rešitve so v soncu, glavah in srcih ljudi"? Kakšne rešitve ponuja? Sonce, ki je večno (in proti subvencioniranju solranih elektrarn sem), pametne glave (ne bere ST, ok, naj mu bo), srca (in ledvice in jetra in ostale organe, po katerih je povpraševanje). ???
Znanost, mladino, šport, izobraževanje. Pa še kulturo. Dej nej mi pove nekdo, kako bodo izgledali razpisi za sredstva. Metalci kugel se bodo poleg mešanega pevskega zbora postavili v bok mladim raziskovalcem, ki so v prostem času skavti?

Sicer pa je vse jasno
http://www.rtvslo.si/slovenija/turk-raz...
Krtačke kupujt epo 30 EUR, pa bo svet lepši! Top-Shit!!!

Hahahahhhaa... Tile bodo državo vodili!?!?!? Hahahahahaahahhhahhaaahhhh... Žal se smejem zadnji ;((

djordjevic je izjavil:

WarpedGone je izjavil:

Kaj mi bo davčna blagajna, če ne poslujem gotovinsko?

Mati je izjavil:

Že zdaj so pripravljeni hardware-ski moduli, ki bodo gostincu nudili neko določeno časovno okno, da popravi račun!

Kar me spomni na najboljšo tržno nišo, kar se jo lahko gremo Slovenci - naj bo predpis še tako smotan in zaheban, ni ga vraga, da si ga Slovenec ne bo obrnil sebi v prid ali zaobšel, majkemi. >:D

O tem govorim, da so vsi vpleteni. Tudi razvijalci gostinskih blagajn. Gostinska blagajna ni konkurenčna, če ni možno popravljati računov. In največ novih naročnikov blagajn bo imel ponudnik, ki bo prvi na trg spravil modul, ki bo gostincu omogočil čim daljše časovno okno. Spremeni gostinec v frizer in dobiš podobno zgodbo. No v bistvu frizerji izstavljajo račune, kot grški gostinci. Na ponucano servieto.

Ah, pozabil sem znanost... http://www.mladina.si/90881/uvo-manipul...
Še več tegaaaaa!!!!!
[edit: smer zgrešil... mi je vse zelo podobnog

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Malajlo ()

Malajlo je izjavil:

A dej.. "Turk: Rešitve so v soncu, glavah in srcih ljudi"? Kakšne rešitve ponuja? Sonce, ki je večno (in proti subvencioniranju solranih elektrarn sem), pametne glave (ne bere ST, ok, naj mu bo), srca (in ledvice in jetra in ostale organe, po katerih je povpraševanje). ???
Znanost, mladino, šport, izobraževanje. Pa še kulturo. Dej nej mi pove nekdo, kako bodo izgledali razpisi za sredstva. Metalci kugel se bodo poleg mešanega pevskega zbora postavili v bok mladim raziskovalcem, ki so v prostem času skavti?

Sicer pa je vse jasno
http://www.rtvslo.si/slovenija/turk-raz...
Krtačke kupujt epo 30 EUR, pa bo svet lepši! Top-Shit!!!

Hahahahhhaa... Tile bodo državo vodili!?!?!? Hahahahahaahahhhahhaaahhhh... Žal se smejem zadnji ;((

Vseeno poslušam vsaj o kančku neke vizije, pa četudi je wc krtača. Napram delitantom, kot so Gregor ali Majda, je že wc krtača nek omen.

@nny ::

Presenetljivo velika podpora ministrskim kandidatum, tudi s strani opozicije, ker komisije sestavljajo vsi poslanci.

Gorenak: 9 za, 6 proti
Bogovič: 16 za, 0 proti
Žerjav: 12 za, 1 proti
Turk: 12 za, 2 proti
Černač: 13 za, 0 proti
Novak: 10 za, 0 proti

Vse skupaj sumljivo spominja na glasovanje v nekem drugem režimu. ;)

@nny je izjavil:

Presenetljivo velika podpora ministrskim kandidatum, tudi s strani opozicije, ker komisije sestavljajo vsi poslanci.

Gorenak: 9 za, 6 proti
Bogovič: 16 za, 0 proti
Žerjav: 12 za, 1 proti
Turk: 12 za, 2 proti
Černač: 13 za, 0 proti
Novak: 10 za, 0 proti

Vse skupaj sumljivo spominja na glasovanje v nekem drugem režimu. ;)

Ja to sem se jaz tudi vprašal. Ampak, koliko glasov sploh ima opozicija pri glasovalni podpori za ministre?

Okapi ::

Zares se bo čez nekaj dni glasovalo v parlamentu, to v odborih je samo nepomembna birokracija.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Okapi je izjavil:

Zares se bo čez nekaj dni glasovalo v parlamentu, to v odborih je samo nepomembna birokracija.

O.

Če se prav spominjam, je bil v vladi BP soglasno potrjen samo Žekš. To zbuja dvom v nepomembno birokracijo. Ali pa so sedanji poslanci bolj prizanesljivi, ker se bojijo izgube stolčka in predčasnih volitev.

Ampak, koliko glasov sploh ima opozicija pri glasovalni podpori za ministre?
Po številkah sodeč sem pomislil na 2. Nekako izgleda kot "Ja, par mescev, sej se ne gremo zares, ampak Gorenak?! Ne, on pa ne!!! Pa kake je pisal lani! Sej mu še JJ ne verjame! Opozicija proti je premalo! A bo še kdo proti!?"

Mati je izjavil:

Ampak, koliko glasov sploh ima opozicija pri glasovalni podpori za ministre?

Razmerje moči je enako kot v parlamentu. Ker ima koalicija večino, ima večino tudi v komisijah. Vendar se tu glasuje za kokretnega človeka im je povsem možno, da kdo iz koalicije glasuje proti kandidatu ali iz opozicije za nekoga, kot je videti v današnjih primerih.

Za kandidate je glasovalo 72 poslancev, JJ pa je dobil 51 glasov podpore.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: @nny ()

Malajlo je izjavil:

Še več tegaaaaa!!!!!
[edit: smer zgrešil... mi je vse zelo podobnog

moram sam sebe citirat... https://slo-tech.com/novice/t505860#crta

Malajlo je izjavil:

Kar dobijo oni, so centini v primerjavi z ostalimi pijavkami.
Res pa je, da Gostečnik nadvse uspešno...meša zrak.

lexios ::

Nisem niti najmanj za kakšne neumne davčne blagajne, še sploh zato, ker si je cvet slovenske leve inteligence zamislil, da bi si jih morali podjetniki sami sfinancirat, če želijo še naprej delati. Niti zato, da inšpektorji, kot kurbe sedijo po lokalih in čakajo da slikajo kak račun.

Davčne blagajne so fail že s stališča, ker gre za represivni ukrep in če se prav spomnim, je bilo govora o tem, da so za večje firme nepotrebne, saj jih nadomešča "učinkovit" notranji nadzor in revizije!;((

If you put it that way!8-) Krade! Seveda krade, ni edini. Ni izgovor! To je problem, mic po mic krademo vsi skup od gostinca, ki utaji vsako tretje pivo, do avtomehanika, ki vpraša: "Z računom ali brez?", do elektrodistributerjev, ki jim preplačaš elektriko, pa do komunale, telekoma in raznih paradržavnih monopolov, ŠOU, do NLB, Kordeža, Hilde, JJ, Zokija, KK, ko kradejo denar davkoplačevalcem, bankam, delavcem, prodajajo državno lastnino, spreminjajo zakonodajo in namembnost zemljišč, uvažajo svoj vozni park itd., po mnenju marsikoga krade študentarija, v preteklosti so baje kradli celo upokojenci in "klošarji" (po novem ne bodo več), seveda več ali manj krademo "legalno" - in to ni kraja, right?;(( Krademo celim generacijam, krade se bodočim upokojencem (pokojninska blagajna=proračun=socialna varnost=medgeneracijska solidarnost;(() itd.

Short version:

Ravno zato je smisleno!>:D Ne jamr, kraja! Kaj več kot to ali ulica večini v teh "status quo borbah razno raznih (priviligiranih) interesnih skupin in posameznikov" ne ostane! Al bomo zrihtal "failano državo"? Najbrž bomo ja, sj jo rihtamo že 20 let!;((

Imho gre za problem mentalitete, kulture in kupne moči naroda, predvsem slednje, to je ves trik plačilne nediscipline, dela na črno in sive ekonomije. Na prvi pogled enostavna, poenostavljena diagnoza, rehibilitacija pa sila težavna, dolgoročna; morebiti neozdravljiva!? ...kronično stanje!;((

Rado Pezdir mladim svetuje, da se izselijo!
...dodal bi še "ali začnejo krasti!">:D In prosim, ne j*bi z etiko in moralo!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

jype ::

@nny> Kar dobijo oni, so centini v primerjavi z ostalimi pijavkami.

Ne ga srat, no. A po tvoje moramo pa cerkvi nosit vsaj malo drobiža (par 10 jurjev pa res ni nič) samo zato, ker oprema sodobnih laboratorijev ni poceni?

Timurlenk ::

in kar si je rkc prizadevala že preko sls v 20ih in 30ih se je dokončno uresničilo

imajo človeka v vojski in človeka v notranjih zadevah ter na tožilstvu

Pšenični ::

"Imho gre za problem mentalitete, kulture in kupne moči naroda, predvsem slednje, to je ves trik plačilne nediscipline, dela na črno in sive ekonomije. Na prvi pogled enostavna, poenostavljena diagnoza, rehibilitacija pa sila težavna, dolgoročna; morebiti neozdravljiva!? ...kronično stanje"

Več ali manj predstavlja siva ekonomija le storitve......tko, da mislim da ni to vzrok za naš gospodarski propad.

Potrebno je pač vzpostavit takšen "davčni vrtiljak"....da se bo večini zdelo neumno zatajit davke...ker bo zadeva funkcionirala drugače ko zdej.....težko je pa...ane, če ma že Zoky menda račune na Cipru.....zgledujemo se pač po "velikih".

Dokler pa zaposleni na DURSU v s.p jih vidijo molzne krave, ki jim zagotavljajo preživetje in plače....bo tako. Večina podjetnikov bo verjetno vedela, kaj sem hotel reči, čeprav malce nerodno morda.

Timurlenk je izjavil:

in kar si je rkc prizadevala že preko sls v 20ih in 30ih se je dokončno uresničilo

imajo človeka v vojski in človeka v notranjih zadevah ter na tožilstvu

In kaj je s tem narobe....komunisti so meli tle vodilne ljudi 70 let.

Zgodovina sprememb…

In prosim, ne j*bi z etiko in moralo!

Pa bom. Ker izbire ni dosti. Al se začne situacija fixat, al pa gre vse skup v p.m. če krade večina, to še ne pomeni, da je kraja ok.

O tem govorim, da so vsi vpleteni. Tudi razvijalci gostinskih blagajn. Gostinska blagajna ni konkurenčna, če ni možno popravljati računov. In največ novih naročnikov blagajn bo imel ponudnik, ki bo prvi na trg spravil modul, ki bo gostincu omogočil čim daljše časovno okno. Spremeni gostinec v frizer in dobiš podobno zgodbo. No v bistvu frizerji izstavljajo račune, kot grški gostinci. Na ponucano servieto.

Ja, sistemska korupcija. V idealnem svetu bi se celotno verigo sesulo in pozaprlo vpletene. Kar opisuješ, je organiziran kriminal.
[J.P.Sartre]

največ davkov utajijo gostilničarji

telbanc> In kaj je s tem narobe....komunisti so meli tle vodilne ljudi 70 let.

Svašta.

no

končno vidimo cilj: klerikalna diktatura

samo zato, ker so tudi komunisti imeli enkrat nekoč svojo

Zgodovina sprememb…

Timurlenk je izjavil:

največ davkov utajijo gostilničarji

...in kdo si ti, da boš to vedel? Največ davkov utajijo kvazi podjetniki tipa Janković, če smo že pri tem!

Potrebno je pač vzpostavit takšen "davčni vrtiljak"....da se bo večini zdelo neumno zatajit davke...ker bo zadeva funkcionirala drugače ko zdej.....težko je pa...ane, če ma že Zoky menda račune na Cipru.....zgledujemo se pač po "velikih".

O tem govorim. Treba je narediti sistem, ki bo pošten in ki bo podjetnikom odvzel voljo, do kraje davkov.
Povečal se bo BDP, popravile se bodo bilance...
Poleg tega, ko podjetnik ne bo več razpolagal s črnim denarjem, ne bo niti črne zaposlitve, ter distributorjev, ki bi utajevali uvoz alkohola, saj ga ne bodo mogli več plasirat brez računa. Upam, da sem bil jasen.

Zgodovina sprememb…

A vi veste, kako gostinec od distributerja dobi popust na količino?
Ne v procentih, ne v denarju in ne v kakšnem dobropisu. Pač pa v neprijavljeni pijači, za katero niti trošarina ni bila plačana.

Torej gostinec kupi 100 litrov Jack Danielsa in namesto 25% popusta, dobi 25 steklenic črnega Jacka. Nato mora gostinec pobrisat 25 l jacka, da jih lahko sploh uporabi uradno v skladišču in knjigah!

Torej ne vem kaj čakamo s pavšalno obdavčitvijo. Mislim, pa da Žerjale nacionale že nekaj razmišlja v tej smeri.
Me kljub začetni skepsi pozitivno preseneča.

Sej sem že zgoraj napisal - če za tvojo branžo pomeni, da bi lahko končno začel poslovat 100% legit, ne preslikavaj tega na druge.

Karaya 52 ::

Zdaj ko so blagajne uvedene nima smisla iti na pavsal. Naj se v branzi naucijo kaj pomeni placevanje davkov, potem pa lahko gremo na pavsal.

Timurlenk je izjavil:

no

končno vidimo cilj: klerikalna diktatura

samo zato, ker so tudi komunisti imeli enkrat nekoč svojo

Ko so meli rudeči svojo diktaturo...so bili pa tiho...

PA lahko začnemo z Semoličem...ki se je "nenadoma zbudil" po dobrih treh letih spanja...ko menda ni bilo revščine in brezposelnih, ki je "izbila vun" zadnje 14 dni....

V glavnem se eni moji kolegi že prjemajo za glavo, nad tem kaj se dogaja.....temu bi lahko rekli "poslednja rudeča mobilizacija".

Ah, Semoliča lahko kar pri miru pustiš v tem kontekstu, ker se kar kontinuirano dere zadnjih 8 let. Pustimo, da povsem kontraproduktivno za svoje člane, a vendar.

djordjevic je izjavil:

Ah, Semoliča lahko kar pri miru pustiš v tem kontekstu, ker se kar kontinuirano dere zadnjih 8 let. Pustimo, da povsem kontraproduktivno za svoje člane, a vendar.

Ma omenil sem ga zaradi Vegrada in ostalega, ko bi lahko kaj naredil pa ni.

Zdej se gre pa usajat, ko se je vlada zamenjala.....Ma dejte no....sej vsi vidijo kaj se dogaja.

telbanc> Ko so meli rudeči svojo diktaturo...so bili pa tiho...

Kdo? Jaz? Res?

Ne.

Pšenični je izjavil:

djordjevic je izjavil:

Ma omenil sem ga zaradi Vegrada in ostalega, ko bi lahko kaj naredil pa ni.

Zdej se gre pa usajat, ko se je vlada zamenjala.....Ma dejte no....sej vsi vidijo kaj se dogaja.

Sej, to ravno pravim. Tip ne šteka svojega položaja spljoh. Gre se ne nekega debilnega, zaostalega politikanta, sindikalnih nalog - borbe za boljši položaj delavcev na 101 legalen in legitimen način - pa ne opravlja. Odpasti bi moral kot knof z gat.

Nissan GTR ::

Levičarski skrajneži, ki se imajo za kulturnike, so pokazali svojo "kulturo".

Smradi, ki širijo smrad. Jaka kultura.

Karaya 52 ::

Js gledam s pozitivne strani. Vsaj drzavno himno so zapeli ne pa internacionale.

lexios ::

Daedalus je izjavil:

In prosim, ne j*bi z etiko in moralo!

Pa bom. Ker izbire ni dosti. Al se začne situacija fixat, al pa gre vse skup v p.m. če krade večina, to še ne pomeni, da je kraja ok.

Sj se strinjava, le v to, da bomo preden gre vseskup v p.m., karkoli uspel pofixat mal dvomim...

Več ali manj predstavlja siva ekonomija le storitve......tko, da mislim da ni to vzrok za naš gospodarski propad.

"Kraja" na 1001 način pa...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

in seveda vsaka pot v totalitarizem se ponavadi začenja z odstranitvijo družbenih kritikov (pisateljev, pesnikov, filmarjev in drugih akademikov) iz javnosti nekam na obrobje

Karaya 52 je izjavil:

Zdaj ko so blagajne uvedene nima smisla iti na pavsal. Naj se v branzi naucijo kaj pomeni placevanje davkov, potem pa lahko gremo na pavsal.

A davčne blagajne so uvedene? Pol jaz posujem mimo le teh? :D

Gregor P ::

Mednarodna ocena naših predčasnih volitev:

Finance (STA): OVSE kritičen do financiranja kampanj slovenskih političnih strank

OSCE (OVSE): Slovenia's legal framework provides sound basis for democratic elections, some aspects could benefit from further review, says ODIHR final report
Slovenia's early parliamentary polls on 4 December 2011 showed that the legislative framework provided a sound basis for the conduct of democratic elections, although certain aspects could benefit from further review. These are the conclusions of the final report released by the OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights on 7 February 2012.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

PaX_MaN ::

Finance (STA): OVSE kritičen do financiranja kampanj slovenskih političnih strank

Mene bolj boli da bodo luzerski TRS, LDS in Zares še eno leto dobival po par jurjov na mesec.
:|

WarpedGone ::

Kolikor vem TRS ne, sam LDS, Zares in SNS - pač nadomestilo za izpadli dohodek bivšim poslancem al kak se že uradno reče.
TRS še ni mel poslancev al misliš tiste ki so zamenjal čoln in prestopli k TRS? A je bil sploh kak tak?
Zbogom in hvala za vse ribe
««
23 / 264
»»