Forum » Pomoč in nasveti » Slušalke Beats byDr.Dre
Slušalke Beats byDr.Dre
caribbean ::
Živjo, mene zanima, če ma mogoče kdo izkušnje s temi slušalkami. Zanima me tudi kaj je razlika med temi tremi modeli slušalk: studio, pro in solo hd... če prav razumem imajo solo hd nekoliko slabšo frekvenco zvoka od ostalih dveh modelu... Kaj pa je razlika med pro in studio, mogoče kdo ve?!
Opazil sm, da v slo prodajajo samo mimovrste, enaa in spletna trgovina EPJ. Kaj mogoče kdo pozna to stran? Ma že kdo izkušnje z njimi?! Namreč, cene so nižje kot pri ostalih dveh ponudnikih, me pa skrbi, da je to kakšna x stran, kjer ponujajo kakšne kitajske ponaredke slušalk (sm slišal, da se lahko kaj hitro zafrknš, saj obstaja kar veliko ponaredkov Beats slušalk, ki jih prodajajo po nižjih cenah).
Hvala.
Opazil sm, da v slo prodajajo samo mimovrste, enaa in spletna trgovina EPJ. Kaj mogoče kdo pozna to stran? Ma že kdo izkušnje z njimi?! Namreč, cene so nižje kot pri ostalih dveh ponudnikih, me pa skrbi, da je to kakšna x stran, kjer ponujajo kakšne kitajske ponaredke slušalk (sm slišal, da se lahko kaj hitro zafrknš, saj obstaja kar veliko ponaredkov Beats slušalk, ki jih prodajajo po nižjih cenah).
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 668 (599) | next3steps |
» | Katere slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2041 (1623) | PNG |
» | Nakup slušalk za mp3Oddelek: Zvok in slika | 817 (700) | Buddah |
» | Spletna trgovinaOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (1253) | _geek_ |
» | Monster Beats Solo/Studio HDOddelek: Zvok in slika | 1452 (1255) | DarkSensei |