Forum » Pomoč in nasveti » Ima tale LCD vgrajen pretvornik?
Ima tale LCD vgrajen pretvornik?
c0dehunter ::
En znanec me kliče, da bi mu prišel nastavit programe na LCD televizorju (JVC LT-32G80SU - specifikacije na desni strani; še ene specifikacije), vendar je doma 25km stran, in v slučaju da pretvornik ni vgrajen, moram spet nazaj v mesto, da ga kupim, in potem spet nazaj k njemu.
Tako da bi se rad prej prepričal, če ima vgrajen pretvornik ali ne. Malo sem že googlal, vendar ne najdem omembe "DVB-T" zraven tega televizorja, nisem pa prepričan, da se v angleščini temu ne reče kako drugače. Tako da bi bil zelo hvaležen če lahko pogleda to nekdo, ki se bolj spozna na to. Hvala
Še slika modela:
Tako da bi se rad prej prepričal, če ima vgrajen pretvornik ali ne. Malo sem že googlal, vendar ne najdem omembe "DVB-T" zraven tega televizorja, nisem pa prepričan, da se v angleščini temu ne reče kako drugače. Tako da bi bil zelo hvaležen če lahko pogleda to nekdo, ki se bolj spozna na to. Hvala
Še slika modela:
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
- spremenilo: c0dehunter ()
Nagi Bator ::
Verjetno mislis, ce ima digitalni sprejemnik?
Tam na drugem linku je veckrat omenjeno, da ima samo analogni tuner.
DVB je pa angleska kratica.
Tam na drugem linku je veckrat omenjeno, da ima samo analogni tuner.
DVB je pa angleska kratica.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
c0dehunter ::
Hvala.
I do not agree with what you have to say,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 32" LED televizor za starejše?Oddelek: Zvok in slika | 3374 (2924) | diNero |
» | DVB-T predvajalnik preko antene?Oddelek: Zvok in slika | 1157 (886) | k4vz0024 |
» | Zakaj država ne časti brezplačni pretvornik?Oddelek: Loža | 4755 (4007) | krho |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11954 (8414) | AngelOfDeath |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26074 (22642) | icek |