» »

Sumniki v IE

Sumniki v IE

dusanrus ::

Imam Win 7 in do nedavnega so mi sumniki lepo delali, sedaj pa ko hocem pisati recimo v to okno, mi sumniki ne delajo. Namesto sh mi napise a, namesto ch dobim kot da bi pritisnil enter, ko hocem zh dobim ~. Kaj dogaja? Torej ko hocem pisti v kakem okencu od IE sumnikov nimam (v Google Chrome mi povsod dela), tudi ko pisem npr. direkt na gmailu ne dela. Ko pa pisem npr. v zgornji vrstici kjer je trenutno: www.slo-tech.com je pa OK. Kaksne ideje?

Cold1 ::

Desno klikni na stran in v pod-meniju "Kodiranje" izberi srednjeevropsko.

dusanrus ::

Sem probal vsa kodiranja..no sem pa ravno sedaj rešil..sem šel v internet options/advance in dal reset IE settings. Dela. Zdej moram pa pogruntat zakaj mi linkov iz Outlook expressa noče odpirat v IE...sem ravno naložil IE9

Rešil tudi to.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dusanrus ()

serdej ::

Enaka težava W7 in IE 10. Poskusil vse nasvete kar sem jih našel v teku dneva. Zaman. Slučajno na to pa začel razmišljati in v v enem od poskusov, ko sem se prijavil kot drug uporabnik na istem računalniku (IE je delal brez težav), odkril problem. Problem je v dodatkih. V IE->Orodja->Upravljanje dodatkov->Orodne vrstice in razširitve, sem izklopil dodatek Logitech SetPoint. Zadeva deluje.Torej, poglejte tam, mogoče imate kakšen dodatek vklopljen zaradi nove tipkovnice, miške ali podobno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: serdej ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[php] encoding niza

Oddelek: Izdelava spletišč
173766 (1681) BivšiUser2
»

Putty in č

Oddelek: Pomoč in nasveti
5909 (546) čuhalev
»

Šumniki v php-ju

Oddelek: Izdelava spletišč
214727 (3230) JoSmo
»

Zakaj mi ne delajo sumniki?

Oddelek: Pomoč in nasveti
103010 (2784) shadeX
»

oscommerce v slo (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
708268 (7083) gregy

Več podobnih tem