Forum » Programiranje » C++Builder 6 Personal (podobni programi ??)
C++Builder 6 Personal (podobni programi ??)
Flash ::
Glede na to, da je tale zadeva vseeno malo predraga, da bi jo kupil samo za test, Triala ni (ali pa ga ne najdem?), pa me zanima, če še je kaj podobnega tam zunaj, cenejšega, ali pa celo ZASTONJ?
OK, sem si dljal Enterprise 6 Trial. V čem pa je sploh razlika med Enterprise in Professional ? Sta to dva namensko različna programa ali pa ima PRO samo več funkcij kot pa Enterprise in (seveda) Personal ? (na njihovi strani so dokaj obsežni glede tega ampak kot novincu mi še vedno ni povsem jasno)
Gandalfar ::
ne ne ne.. personal edicijo lahko zastonj downlaodas z neta. Mislim pa da je fora da morajo biti programi narejeni s tem izdani pod GPL licenco.
Drugace pa mas tm na strani en feature list kaj kera stvar zmore. IMHO zadostuje Proffesional verzija za vecino projektov. Ce bos pa delal z stvarmi, ki jih ima Enterprise pa bo projekt toliko vreden da se ti bo splacalo kupit celoten program.
ups .. tole sem govoril iz Delphi perspektive ampak pomojem za C++Builder ni prevec drugace.
Drugace pa mas tm na strani en feature list kaj kera stvar zmore. IMHO zadostuje Proffesional verzija za vecino projektov. Ce bos pa delal z stvarmi, ki jih ima Enterprise pa bo projekt toliko vreden da se ti bo splacalo kupit celoten program.
ups .. tole sem govoril iz Delphi perspektive ampak pomojem za C++Builder ni prevec drugace.
Call me stupid, ampak jazst tega ne najdem Raje bi s to oskubljeno različico tak malo začel pa da vidim kak je.
A mi lahko daš prosim link ker sem se res namantral in nikjer ne najdem free downloada. Tenks!
A mi lahko daš prosim link ker sem se res namantral in nikjer ne najdem free downloada. Tenks!
webblod ::
Borland C++ Builder PE je na voljo samo na CD-ju in ga (uradno) ni mogoče DL-jat.
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
WEBblod.NET :: Slovenska programerska scena
webblod ::
Tukaj si alhko ogledaš MS Visual C++ stran in opaziš, da stane zadevica cca. 25 kilo SIT, Borland pa svoj izdelek ponuja za podobno ceno...
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual Studio 2005 Beta 2Oddelek: Programska oprema | 1624 (1134) | [MYTiX] |
» | VS C++Oddelek: Programiranje | 2193 (1225) | Vesoljc |
» | C++Oddelek: Programska oprema | 1215 (1065) | Monster |
» | C++ začetnikiOddelek: Programiranje | 2198 (1469) | MasterBlaster |
» | Zakaj VBOddelek: Programiranje | 1378 (1212) | webblod |