Forum » Pomoč in nasveti » Skype uporablja 50- 90% CPU
Skype uporablja 50- 90% CPU
Demurall ::
Nevem če to spada v to temo vendar upam da mi boste lahko pomagali.
Kajti zadnje čase mi skype potroši več kak 50 % procesora. Nevem zakaj in zato bi potreboval vašo pomoč.
Komponente po moje ne treba navesti saj se zasledim da imajo ljudje z 6 jedrnimi pprocersori ki so vredni okoli 1000€ imeli sit težave. Torej potreboval bi vaš nasvet!
Iskreno se zahvaljujem za vašo pomoč v naprej in brez trolanja!!!!
Kajti zadnje čase mi skype potroši več kak 50 % procesora. Nevem zakaj in zato bi potreboval vašo pomoč.
Komponente po moje ne treba navesti saj se zasledim da imajo ljudje z 6 jedrnimi pprocersori ki so vredni okoli 1000€ imeli sit težave. Torej potreboval bi vaš nasvet!
Iskreno se zahvaljujem za vašo pomoč v naprej in brez trolanja!!!!
Gray_Warden ::
poizkusi _popolnoma_ izbrisati skype in ga ponovno namestiti. mogoče bo to rešilo tvoje težave.
drugače pa še povej kdaj se težave pojavijo. Mogoče ko imaš webcam vklopljen? potem je mogoče problem z gonilniki spletne kamere..
drugače pa še povej kdaj se težave pojavijo. Mogoče ko imaš webcam vklopljen? potem je mogoče problem z gonilniki spletne kamere..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kameri na laptopu se je "poslabšalo"Oddelek: Strojna oprema | 1110 (785) | CyberPunk |
» | Webcam nabija CPU na 100%Oddelek: Strojna oprema | 3072 (2760) | Jablan_Jr |
» | problem s skypomOddelek: Pomoč in nasveti | 2521 (2296) | awy |
» | Racunalnik se neprestano zaganja na novo in javlja BSODjeOddelek: Pomoč in nasveti | 843 (764) | fosil |
» | P2P Telefoniranje? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6882 (5765) | Brane2 |