Forum » Kaj kupiti » kje kupiti - Seagate Momentus XT 740 GB
kje kupiti - Seagate Momentus XT 740 GB
Kybernetes ::
Živjo,
za svoj novi laptop sem si zaželel tele zadeve (gre za hibrid med ssd in hdd) pa me zanima, na kateri spletni trgovini naj jo naročim, da jo bom po možnosti dobil max v roku 14 dni. Na na amazon.co.uk je zelo drag, na amazon.de pravijo, da tega ne dostavljajo v Slovenijo! So mogoče kje bolj ustrežljivi?
Hvala za pomoč!
za svoj novi laptop sem si zaželel tele zadeve (gre za hibrid med ssd in hdd) pa me zanima, na kateri spletni trgovini naj jo naročim, da jo bom po možnosti dobil max v roku 14 dni. Na na amazon.co.uk je zelo drag, na amazon.de pravijo, da tega ne dostavljajo v Slovenijo! So mogoče kje bolj ustrežljivi?
Hvala za pomoč!
Gray_Warden ::
matonson ::
Tukaj dosti ceneje:
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ko...
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
750GB ni nikjer vidt.
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ko...
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
750GB ni nikjer vidt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matonson ()
hvala vama, ampak mislim, da ta disk še ni bil sploh uvožen v Slovenijo (gre za novejšo verzijo tega, za kar sta mi dala linke), je precej nov izdelek. Kakšna v redu tuja trgovina, ki ji ne bo pod častjo dobavit tudi v SLO?
Zheegec ::
Resno raje vzemi SSD...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
mat xxl ::
Kybernetes je izjavil:
hvala vama, ampak mislim, da ta disk še ni bil sploh uvožen v Slovenijo (gre za novejšo verzijo tega, za kar sta mi dala linke), je precej nov izdelek. Kakšna v redu tuja trgovina, ki ji ne bo pod častjo dobavit tudi v SLO?
Mislim, da sem ravno včeraj dobil reklamo za prodajo slo uvoznika, pogledam pa javim !
Resno raje vzemi SSD...
za 750 GB SSDja bi moral prodat ledvico. Če ga pa vzamem manj pa moram spet zraven vesit prenosne diske kar pa mi ni ravno praktično za laptop...možnost je da bi šla optična enota ven, ampak potem pa ravno dobiš nekaj na CDju in kaj naj takrat...še najboljše bi bil 80gb SSD (pač samo boot disk) na mSATA, ampak takih laptopov pa tudi ni dosti...
@mat xxl: tnx!
Pozabil sem pogledati...samo, vem, da je reklamo pošiljal Eventus v stilu napovedi prihaja ...je bilo še brez cen...pokliči jih in vprašaj !
Sem malo zavedel oglaševal je Asbis , lahko kupiš tudi preko mene tole :
Momentus (R) XT 750GB SSHD - hitra pot do novih kupcev.
Seagate(R) Momentus(R) XT je pogon o katerem govorijo vsi. Odlični rezultati testov kažejo bliskovito hitrost prenosa podatkov enako SSDju in ogromno kapaciteto, ki je značilna za trde diske. Novi Momentus XT 750GB Solid State hibridni pogon (SSHD) je enostaven za namestitev tako v prenosne kot tudi v namizne računalnike.
Od hitrosti in kapacitete se zvrti
Novi Momentus XT 750GB SSHD je kombinacija neustavljive hitrosti SSD pogona in velike kapacitete ter cene trdega diska. Rezultat? Neprimerljiva zmogljivost in hitrost po ugodni ceni.
Zakaj bodo vsi govorili o Momentusu XT 750GB SSHD?
Hiter zagon operacijskega sistema in zmogljivost kot pri SSDju, a z nižjo ceno
Hitrejši kot klasični trdi disk (primerjano s 5400-RPM 2.5" mobilnim trdim diskom)
Idealen za pospešitev gaming prenosnikov, delovnih postaj in PC sistemov
SATA 6Gb/s NCQ hiter vmesnik
All-in-one dizajn za hitro in enostavno namestitev
5-letna omejena garancija
Momentus (R) XT 750GB SSHD - hitra pot do novih kupcev.
Seagate(R) Momentus(R) XT je pogon o katerem govorijo vsi. Odlični rezultati testov kažejo bliskovito hitrost prenosa podatkov enako SSDju in ogromno kapaciteto, ki je značilna za trde diske. Novi Momentus XT 750GB Solid State hibridni pogon (SSHD) je enostaven za namestitev tako v prenosne kot tudi v namizne računalnike.
Od hitrosti in kapacitete se zvrti
Novi Momentus XT 750GB SSHD je kombinacija neustavljive hitrosti SSD pogona in velike kapacitete ter cene trdega diska. Rezultat? Neprimerljiva zmogljivost in hitrost po ugodni ceni.
Zakaj bodo vsi govorili o Momentusu XT 750GB SSHD?
Hiter zagon operacijskega sistema in zmogljivost kot pri SSDju, a z nižjo ceno
Hitrejši kot klasični trdi disk (primerjano s 5400-RPM 2.5" mobilnim trdim diskom)
Idealen za pospešitev gaming prenosnikov, delovnih postaj in PC sistemov
SATA 6Gb/s NCQ hiter vmesnik
All-in-one dizajn za hitro in enostavno namestitev
5-letna omejena garancija
RejZoR ::
5 letna garancija? A jo ni Seagate oklestil na 2 oz 3 leta?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
lopov ::
5 letna garancija? A jo ni Seagate oklestil na 2 oz 3 leta?
Je, za "cenejše" diske. Isto velja za WD -- Black serija je obdržala garancijo, prav tako Seagate za MomentusXT.
Če piše da je SATA 6Gb/8Gb SSD je novi model, vse ostalo je staro (SATA 3Gb/4Gb SSD).
Škoda, jaz sem ravno ob poplavah po "zvišanih" cenah (pre)plačal 500Gb stari XT @ 150EUR, par dni kasneje pa Seagate najavi tega :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD 2.5" ali SSHD 2.5"Oddelek: Kaj kupiti | 2692 (2494) | Sami |
» | Hibridni disk za prenosnik: dobre in slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9905 (9142) | hojnikb |
» | trdi disk hibridOddelek: Strojna oprema | 1157 (1051) | trnvpeti |
» | Nakup MacBook Pro 13"Oddelek: Kaj kupiti | 1598 (1402) | Zheegec |
» | Seagate's Momentus XT - hibridni diskOddelek: Strojna oprema | 1148 (720) | RejZoR |