Forum » Strojna oprema » Roccat Kone+ težava
Roccat Kone+ težava
Piggykiller ::
Pozdravljeni!
Pri moji Kone+ je prišlo do te težave, da ne delujeta levi in desni klik miške. V driverjih sploh nemorem nič nastavlat na te dve tipki, če pa si nastavim easy shift pa potem delujeta brez problema. Driverje sem že par krat na novo naložil in ni spremembe.Ve kdo mogoče odprait težavo ali jo naj uveljavim garancijo?
Lp
Pri moji Kone+ je prišlo do te težave, da ne delujeta levi in desni klik miške. V driverjih sploh nemorem nič nastavlat na te dve tipki, če pa si nastavim easy shift pa potem delujeta brez problema. Driverje sem že par krat na novo naložil in ni spremembe.Ve kdo mogoče odprait težavo ali jo naj uveljavim garancijo?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektromagnetno sevanje matične plošče?Oddelek: Strojna oprema | 1894 (1079) | DeeCoy |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11557 (10565) | benjaminson |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8530 (7736) | Invictus |
» | Katero osnovno ploščo za Ubuntu/Gentoo?Oddelek: Kaj kupiti | 1391 (1162) | grex |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7162 (5098) | maxy |