Forum » Pomoč in nasveti » Slika s PC-ja na fotoaparat?
Slika s PC-ja na fotoaparat?
SkyEye90 ::
Zanima me, kako bi lahko neko sliko z digitalnega fotoaparata urejeno s PC-jem naložil nazaj na memory kartico, da bi jo fotoaparat prikazal?
Če jo shranim v .jpg (kot so tudi tudi original fotografije) napiše, da slike ne more prikazati.
Fotoaparat Sony DSC-S3000.
Če jo shranim v .jpg (kot so tudi tudi original fotografije) napiše, da slike ne more prikazati.
Fotoaparat Sony DSC-S3000.
- spremenil: SkyEye90 ()
SkyEye90 ::
Poskusil oboje. Tudi lastnosti slike so enake, enaka velikost, bitna globina. Vse lastnosti, vidne v windowsih so enake. Ampak sigurno to ni vse, drugače bi sliko prikazal. Ker če naložim nazaj na kartico slike, ki so bile slikane prej in katere sem s kartice že pobrisal, jih normalno prikazuje.
Kokošnjakar ::
ce mene uprasas ma fotoaparat tko nastimano, da se nemorjo slike nalozit... tiste, ki prihajajo iz "neznanega" vira seveda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utorrent problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 5481 (4793) | Mare2 |
» | Sony Xperia go android downgrade na 2.3.7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10799 (7893) | Apofis |
» | Applova predstavitev - iOS 5, iCloud, iPodi, iPhone 4S (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 38504 (32896) | Lonsarg |
» | Najboljši fotoaparat v GSM-u!Oddelek: Mobilne tehnologije | 5266 (4563) | V-i-p |
» | Nikon coolpix 2100 +xp ---sistem nikakor ne more/noče zaznati aparata!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (989) | SisQ |