Forum » Operacijski sistemi » Odstranjevanje programov na "recovery" particiji
Odstranjevanje programov na "recovery" particiji
ZGI ::
Pozna kdo pot oz. metodo kako urediti/izbrisati programe na recovery particiji, ker mi gre na živce da imam ob novi instalaciji kup nesnage na računalniku.
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
Zvezdica27 ::
lp,
pač odstani to particijo (za vedno) in jo "pripoji" k glavni sistemski oz. pač primarni particiji. Jaz bi uporabil linuxlivecd in program gparted.
Koliko se to splača oz. če res ne boš rabil, pa presodi sam.
lp,
zz
pač odstani to particijo (za vedno) in jo "pripoji" k glavni sistemski oz. pač primarni particiji. Jaz bi uporabil linuxlivecd in program gparted.
Koliko se to splača oz. če res ne boš rabil, pa presodi sam.
lp,
zz
ZGI ::
No, to je točno to kar nočem narediti. =)
Recovery particija mi bo že prišla prav, samo ob ponovni instalaciji windowsa z recovery particije, se instalira se kup brezveznih programov ki jih nikoli ne potrebujem. In potem sledi masovno odstranjevanje. Rad bi da bi se mi ob inštalaciji s te particije inštaliral samo windows + gonilniki, ter mogoče še kakšna malenkost.
Torej. Kako, če kdo pozna pot?
Recovery particija mi bo že prišla prav, samo ob ponovni instalaciji windowsa z recovery particije, se instalira se kup brezveznih programov ki jih nikoli ne potrebujem. In potem sledi masovno odstranjevanje. Rad bi da bi se mi ob inštalaciji s te particije inštaliral samo windows + gonilniki, ter mogoče še kakšna malenkost.
Torej. Kako, če kdo pozna pot?
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
gendale ::
z interneta si potegni enako (enako pač da prime tvoja original serijska) verzijo oken in raje inštaliraj to
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Duhec ::
Pot je ta, da inštaliraš sistem z vsem balastom z Recovery particije, lepo odstraniš vse neželjene programe, zinštaliraš vse zadnje gonilnike, celoten Windowsupdate in ko imaš tako pripravljen čist sistem lepo narediš en nov image-iso celotne sistemske particije nekam na zunanji disk.
Ko se ti porodi misel po novi inštalaciji imaš čisti iso fajl vedno na razpolago na zunanjem disku brez balasta iz Recovery particije. :P
Ko se ti porodi misel po novi inštalaciji imaš čisti iso fajl vedno na razpolago na zunanjem disku brez balasta iz Recovery particije. :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hewlett-Packardovi prenosniki lahko beležijo vnose prek tipkovniceOddelek: Novice / Zasebnost | 6868 (4931) | zmaugy |
» | Recovery particija in prenosnik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2203 (1888) | D3m0r4l1z3d |
» | Ponovna inštalacija prednameščenih Windows 8.1 (OEM)Oddelek: Operacijski sistemi | 1180 (992) | klinker |
» | Izdelava recovery particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1154) | Mr.B |
» | TeŽava s trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (1365) | bluefish |