Forum » Pomoč in nasveti » svchost.exe virus problem
svchost.exe virus problem
Mozi 111 ::
Kot sem prebral po internetu, je svchost.exe nekaj kar uporablja Windows za svoje delovanje. Prebral sem tudi, da je ta program samo v system32, drugače pa je to lahko virus, ki je prevzel tako ime. V Task Manager-ju sem videl, da eden izmed svchost.exe laufa v mojem *username* (in ne system pa te stvari). Z Hijack This sem videl, da je to iz:
C:\Documents and Settings\*username*\Application Data\Microsoft\svchost.exe
V Googlu mi pod tem najde viruse/spyware in moj anti-virus ga ne zazna. Ker s tem nimam veliko izkušenj me zanima, če je to res virus, kako ga zbrišem in ali moram sedaj zamenjati vse passworde (ne vem koliko časa je že na mojemu računalniku)?
C:\Documents and Settings\*username*\Application Data\Microsoft\svchost.exe
V Googlu mi pod tem najde viruse/spyware in moj anti-virus ga ne zazna. Ker s tem nimam veliko izkušenj me zanima, če je to res virus, kako ga zbrišem in ali moram sedaj zamenjati vse passworde (ne vem koliko časa je že na mojemu računalniku)?
RejZoR ::
Uporabi Comodo Killswitch in Comodo Autoruns. Al pa probaj za začetek z Norton Power Eraser.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C:\windows\system32\fxdll\svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 2484 (2001) | N-E-O |
» | [ Windows XP ] svchostOddelek: Operacijski sistemi | 3468 (1843) | OmegaBlue |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3573 (2597) | Mr.B |
» | Od kod C:\windowa\system\svchost.exe?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (1521) | bastadu |
» | svxhost.exe in systemOddelek: Pomoč in nasveti | 2256 (2047) | Tugo |