Forum » Programska oprema » HP DV6-6185 I5 2410/ 4GB/ 500GB/ HD6490/ W7P težava z grafiko
HP DV6-6185 I5 2410/ 4GB/ 500GB/ HD6490/ W7P težava z grafiko
angel_viking ::
mam omenjen računalnik in sem naložo win 7 home premium.ko pa hočem naložiti gonilnik za grafično pa mi atiev center napiše da ni kompatibilno pa sem probal z tistim ko ti sam najde gonilnik pa vseeno isto napiše. a mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe?
nič tak je to
Zheegec ::
Naložiti je potrebno gonilnik s HP strani - www.hp.com
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
angel_viking ::
Sem probal tudi ta gonilnik pa napise enako.mi je pa en reko da na ta racunalnik ne mores naložiti win samo oni backup ko je zraven?
nič tak je to
Percusso ::
angel_viking je izjavil:
Sem probal tudi ta gonilnik pa napise enako.mi je pa en reko da na ta racunalnik ne mores naložiti win samo oni backup ko je zraven?
Isti problem na dv7 - poskusi rocno namestiti driver, device manager - graficna - properties - update driver- select from, have disk oz. podobno...
japol ::
mam dv7 in delam na tak način:
- na strani:
http://support.amd.com/us/gpudownload/P...
najdem driver za mojo grafo:
step 1: Notebook driver
step 2: radeon HD series
step 3: mobility radeon hd 4xxx series (poglej kakšno grafo maš) mislm da zdej je že v vseh 6xxx serija (kakšna 6470, al pa 6770,...)
step 4: windows 7 64bit (ker mam take winse)
step 5: klikni na display results
pokaže ti okno v katerem je tabela, zame je neki tazga:
Catalyst Software Suite 1.1 MB 11.12 12/13/2011 Download
downloadej drivej s klikom na download
Načeloma je en driver kateri je za več grafičnih, tko da naj te ne preseneča, če ti bo pokazalo enako oznako kot sm ti jo jst dal (11.12 verzijo)
- driver je načeloma neki tazga: catalyst_mobility_64-bit_util ko zaženeš, downloadej neki tazga 11-12_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe okol 109 MB je velik fajl:
OPOMBA:
- pod C:\AMD...... boš meu fajl CatalystMobility, preko njega si downloadal driver
- pod C:\ATI..... se ti razvije vsebina driverja ( v tej mapi maš mape z vsemi driverji, jst mam mape za verzije 10_12, 11_9 in 11_12) ker poskušam vedno update nardit najnovejšega driverja), tle je setup.exe, s katerim boš inštaliral driverje
- pod C:\ProgramFiles\ATI Tehlogies...... pa se ti inštalira driver oz. kakor boš ti dal ime mape
- 11-12_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe - ga zaženeš (na primer: izbereš custom, odkljukaš igre,... po želji), jst dovolim samo naslednje:
ati driver,
hdmi driver,
ccc (lahk napiše da je že up to date)
pa c++
(vse razen iger, razvijalskih orodij-SDK,nek foudation decoders,... )
- instaliraj, mal ti zna črn ekran nardit, al pa blisknt,... da se resolucija poštima.
glih kar sm po tem poteku update naredu in dela.
Sporoč če ti bo uspelo, pa kako.
- na strani:
http://support.amd.com/us/gpudownload/P...
najdem driver za mojo grafo:
step 1: Notebook driver
step 2: radeon HD series
step 3: mobility radeon hd 4xxx series (poglej kakšno grafo maš) mislm da zdej je že v vseh 6xxx serija (kakšna 6470, al pa 6770,...)
step 4: windows 7 64bit (ker mam take winse)
step 5: klikni na display results
pokaže ti okno v katerem je tabela, zame je neki tazga:
Catalyst Software Suite 1.1 MB 11.12 12/13/2011 Download
downloadej drivej s klikom na download
Načeloma je en driver kateri je za več grafičnih, tko da naj te ne preseneča, če ti bo pokazalo enako oznako kot sm ti jo jst dal (11.12 verzijo)
- driver je načeloma neki tazga: catalyst_mobility_64-bit_util ko zaženeš, downloadej neki tazga 11-12_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe okol 109 MB je velik fajl:
OPOMBA:
- pod C:\AMD...... boš meu fajl CatalystMobility, preko njega si downloadal driver
- pod C:\ATI..... se ti razvije vsebina driverja ( v tej mapi maš mape z vsemi driverji, jst mam mape za verzije 10_12, 11_9 in 11_12) ker poskušam vedno update nardit najnovejšega driverja), tle je setup.exe, s katerim boš inštaliral driverje
- pod C:\ProgramFiles\ATI Tehlogies...... pa se ti inštalira driver oz. kakor boš ti dal ime mape
- 11-12_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe - ga zaženeš (na primer: izbereš custom, odkljukaš igre,... po želji), jst dovolim samo naslednje:
ati driver,
hdmi driver,
ccc (lahk napiše da je že up to date)
pa c++
(vse razen iger, razvijalskih orodij-SDK,nek foudation decoders,... )
- instaliraj, mal ti zna črn ekran nardit, al pa blisknt,... da se resolucija poštima.
glih kar sm po tem poteku update naredu in dela.
Sporoč če ti bo uspelo, pa kako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | atikmdag.sys - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5940 (4423) | The Player |
» | Ati radeon in openclOddelek: Pomoč in nasveti | 1967 (1633) | opeter |
» | Driver za ATI Radeon X1350Oddelek: Strojna oprema | 5461 (5287) | Manager |
» | ATI/AMD driver 11.12Oddelek: Programska oprema | 875 (724) | R-S-LoVe |
» | wake up Blue screenOddelek: Strojna oprema | 1068 (967) | Hexenšus |