Forum » Mobilne tehnologije » nokia N52
nokia N52
roju ::
lep pozdrav,
pred kratkim sem pri mobitelu vzel n52 in sem nezadovoljen.dela zelo počasi,iz določenih fukciji rabi dosti časa da prideš na osnovni meni,da o pošiljanju mmsov in slik preko bluetootha sploh ne govorim.med posamezimi operacijajami traja ogromno časa tudi po 10 sek da se kaj zgodi.imel sem že kar nekaj nokij,sicer je ta prva iz serije N,vendar tako počasi ni še nobena delovala.prosim za kakšno mnenje in če ima kdo kakšne podobne izkušnje.
hvala in lp
pred kratkim sem pri mobitelu vzel n52 in sem nezadovoljen.dela zelo počasi,iz določenih fukciji rabi dosti časa da prideš na osnovni meni,da o pošiljanju mmsov in slik preko bluetootha sploh ne govorim.med posamezimi operacijajami traja ogromno časa tudi po 10 sek da se kaj zgodi.imel sem že kar nekaj nokij,sicer je ta prva iz serije N,vendar tako počasi ni še nobena delovala.prosim za kakšno mnenje in če ima kdo kakšne podobne izkušnje.
hvala in lp
M1_Abrams ::
Pač... Edina slaba stran mobilnih telefonov NOKIA je v tem da so počasni.
PHP & MySQL
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M1_Abrams ()
win64 ::
Lahko daš link do tega telefona, ker google,mobitelova in nokina stran ne vržeta rezultatov. Je pa pri nokii glavni problem slaba strojna oprema, tako da moreš malo pogledat strojni del preden kupuješ(procesor,pomnilnik...)
boogie_xlr ::
verjetno je mislil E52, za klicat, sms je več kot odličen, avtonomija pa itak astronomska, cel teden brez polnjenja ob normalnih pogovorih in smsi, ostalo pa kot si omenil, je počasno, ampak je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova zmaga za Apple v pravni bitki s Samsungom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 30016 (26779) | bluefish |
» | Symbian še ni mrtev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 18174 (16618) | PrimozR |
» | iPhone s tretjino dobička pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8062 (5634) | we_are_borg |
» | Hipno sporočanje na mobilnih telefonihOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4627 (3684) | KoKi |
» | Od sedaj anti-virusni programi tudi za mobilne telefoneOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3730 (3730) | BigWhale |