» »

Accion Mutante

Accion Mutante

Vanich ::

Heh, a je že kdo gledal ta film ?
Akhm, (zgrc, akhm, hehe...) a bi se kdo hotu zgovarjat (wink, wink ?) o tem filmu ? Mislem, zgovarjat o umetniški vrednosti in pa humanističnem sporočilu tega filma ?
Hočem rečt, (ufff..) zgovarjat o sofisticiranosti tega ŠPANSKEGA filma, in o načinih kako bi ta film približali SLOVENSKEMU gledalcu, ne da bi se zgubila bistev zgodbe ? (get my drift ? ) Obenem bi me pa (lahko) tudi zanimalo, kako si ta čudoviti film razlagajo tudi druge evropske kulturne sfere, recimo ANGLEŠKA, NEMŠKA, in pa seveda EX-YU.
Seveda se lahko zgovarjamo tudi privat na moj e-mail. Je pa zlo špasn film. Priporočam.
  • spremenil: Vanich ()

borchi ::

se strinjam! to je ufff, uff, uf film;-) sicer sem ga gledal že pred leti v kinoteki in malo munjen, tk da si z mano ne moreš kj velik pomagat pri debati o filmu :-( bo treba it še enkrat!

mutantes, muntantes!! :-)))))))))
l'jga

borchi, ne vem, če si me razumu.(...akhm). Treba je brat margino (med vrsticami...) (wink, wink ?):8)

Obenem bi me pa zanimal še en film istega avtorja (Alex De La Iglesia) in sicer: "El Dia De La Bestia", za katerega me ravno tako zanimajo iste stvari kot za "Accion Mutante" (ufff...)

borchi ::

pepca, poznam ljudi, ki si vsaj enkrat na leto ogledajo mutante!!! in to že kar nekaj let zapored. tk, da če misliš rečt, da to ni vrhunski film, cccc....

pač zgleda, da je potrebno vlaganje v film. in to večletno! js sem ravno zaradi vpliva določenih substanc uspel uit primežu v katerega te stisnejo mutanti. ušel sem brez resnejših posledic, kak dan mi je sicer odmevalo po betici "mutantes, mutantes!!" ampak sem preživel.

wink, wink in akhm pa ne sodijo v razpravljanje o accion mutante. se ti je kdaj med filmom zazdelo, da se fantje šalijo?

;-)
l'jga

Heh, sorči, samo mislem, da je klele prišlo do nesporazuma. Stvar je v tem, da so direktni pogovori o nekaterih stvareh na tem forumu prepovedani. A zej razumeš ?
Dej si preber pošto na yahoo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Še kdo drug ?

Gandalfar ::

hmm .. mogoce pa [wink][wink] ne bi govorili o *wink* temu *wink* .. kaj pravis *wink* pravila *wink*

;-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izposoja gaming PCja (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7710499 (7925) Pesimist
»

Zaseg Dotcomovega premoženja pod vprašajem

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
167132 (4845) Lion29