Forum » Pomoč in nasveti » Report sandre 2002 z nekaj dilem
Report sandre 2002 z nekaj dilem
SisQ ::
Pozdrav!
No, pa še ta del. Ko mi je izpisal report sem opazil nekaj stvari, za kater pa nisem prepričan če bi tako morale bit.
Pri DirectX information je izpisalo: IPX connection for directplay Ver 6.00 : function unavailable
Pri Radeon 9000 PRO pa:
Model: 64 MB (64 MB video) (56 MB AGP) Tukaj me moti ta 56 MB v oklepajih. Kaj to pomeni. Je kaj narobe?
To bi bilo zaenkrat, ker pri toliko straneh še nisem uspel vse preštudirat.
Pri mainboard information:
Port connectors
Primary IDE none-ata / none
Secondary IDE none-ata / none
Performance tips
System has no SMBus/i2c/BMB bus support
To pa res ne vem, če je dobro.
No, pa še ta del. Ko mi je izpisal report sem opazil nekaj stvari, za kater pa nisem prepričan če bi tako morale bit.
Pri DirectX information je izpisalo: IPX connection for directplay Ver 6.00 : function unavailable
Pri Radeon 9000 PRO pa:
Model: 64 MB (64 MB video) (56 MB AGP) Tukaj me moti ta 56 MB v oklepajih. Kaj to pomeni. Je kaj narobe?
To bi bilo zaenkrat, ker pri toliko straneh še nisem uspel vse preštudirat.
Pri mainboard information:
Port connectors
Primary IDE none-ata / none
Secondary IDE none-ata / none
Performance tips
System has no SMBus/i2c/BMB bus support
To pa res ne vem, če je dobro.
- zaklenil: Tomi ()
Tomi ::
Glede Sandre imaš kar dve temi. Tako da sem ti prenesel vse v drugo temo, to pa zaklenil. In še nekaj, poglej temo BUMP na vrhu tega oddelka.
Sicer pa proti Sandri nimam nič proti..
Sicer pa proti Sandri nimam nič proti..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo Intel (P35) ICH9R SATA adapter ? (štekanje diska)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1713) | ender |
» | BIOS upgradeOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1314) | Dead_Eye |
» | Procesor ko žerjavica?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1680 (1446) | T0RN4D0 |
» | S katerim programom do serijske številke trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (889) | madmitch |
» | Sandra 2002 rezultati in vaša mnenja ter nasvetiOddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (1061) | SisQ |