Forum » Pomoč in nasveti » Ati novi driverji mi povzročijo blue screen
Ati novi driverji mi povzročijo blue screen
urban ::
Kot sem napisal že v naslovu, mi po inštalaciji novih driverjev za Ati radeon 8500, neoprestano povzroča, da se mi računalnik enostavno izklopi v blues screen. ( napiše , da je prišlo do hude napake itd...)
Vem, da sem že enkrat imel ta problem in sem ga rešil s pomočjo Slo Techa, vendat pa sedaj s pomočjo searcha ne najdem nič uporabnega. Prosim če mi lahko vsi , ki paznate rešitev te težave pomagate!!
Hvala že vnaprej!!
LP
Urban
Vem, da sem že enkrat imel ta problem in sem ga rešil s pomočjo Slo Techa, vendat pa sedaj s pomočjo searcha ne najdem nič uporabnega. Prosim če mi lahko vsi , ki paznate rešitev te težave pomagate!!
Hvala že vnaprej!!
LP
Urban
flipflop ::
da se mi računalnik enostavno izklopi v blues screen
Se opravičujem,ampak se nisem mogel zadržat .
Napiši katero verzijo gonilnikov imaš sedaj (tista ki ti povzroča težave).
urban ::
ja hvala za pomoč Flipflop, ta je res bolj dobrodošla, kot pregledovanje nelogičnih stavkov
Thks še enkrat
Urban
Thks še enkrat
Urban
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče prebudit - AMDOddelek: Strojna oprema | 5415 (4916) | opeter |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1425 (1203) | Senitel |
» | Catalyst driverji za Radeon 9600 pro?Oddelek: Programska oprema | 1078 (972) | freejack |
» | Radeon 9000 Pro in XP 2 tezavici!Oddelek: Pomoč in nasveti | 803 (711) | mfurla8 |
» | elite k7s5a ver 3.0 +radeon 9000 pro PROBLEMOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (735) | boštjan |