Forum » Operacijski sistemi » Windows server 2008 Standard edition R2
Windows server 2008 Standard edition R2
smejko ::
Oi!
Morda kdo ve, zakaj mi vsak file, ki ga želim downloadati preimenuje? Namesto npr. ChromeSetup.exe mi naredi ChromeSetup_exe?
lp
Morda kdo ve, zakaj mi vsak file, ki ga želim downloadati preimenuje? Namesto npr. ChromeSetup.exe mi naredi ChromeSetup_exe?
lp
noraguta ::
ker je server pa se tja mimgrede ne vleče nepreverjen sw. ponekod so imeli pa še privzeto nastavljeno, da odpira binarne datoteke. problem je v tistih kateri nevedo kaj počnejo in niti zakaj to počnejo.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
gorenjc ::
AV=Antivirusni program. Sicer je bil"problem" pri IE7, da je pri download-u določene znake (med drugim presledek) zamenjal z _. Sedaj šele vidim, a prenešene datoteke nimajo končnice ( exe datoteke) in se jih posledično ne da zagnati?
smejko ::
tudi če zamenjam končnico ne gre, je pa to zakupljen VPS ko odprem explorer mi napiše "Internet Explorer Enhanced Security Configuration is enabled" verjetno ta security kej preprečuje
darkolord ::
Kaj točno se zgodi? Daj malo bolj detajlno opiši, kaj hočeš narest, kaj ne deluje in kaj ti javi kot napako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power Point - posneta datoteka se ne odpre več IIOddelek: Programska oprema | 577 (501) | lenoba77 |
» | avast! 7.0 je zunaj!Oddelek: Informacijska varnost | 5691 (4525) | RejZoR |
» | Microsoft Security Essentials označil Google Chrome kot virusOddelek: Novice / Brskalniki | 8414 (5986) | amigo_no1 |
» | Menjava končnice datoteki , kako ?Oddelek: Programska oprema | 1397 (1304) | Balandeque |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2104 (1822) | K0K0 |