Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 težava...
Windows 7 težava...
MasterKiD ::
Imam težavo pri Windows 7,sem včeraj nekaj narobe stisnil ker nekaj ni šlo zdaj pa ko hočem iti v sistem me vpraša če hočem iti v:
- Windows 7
- Windows 7
In potem moram izbrati.. zgornji Windows 7 če stisnem prvo možnosti mi zažene novi formatirani windows... Če stisneš drugo možnost Windows 7 mi odpre stari Windows 7 (neformatiran).. sedaj pa nevem kako naj starega zbrišem (ker imam oba windowsa starega in novega na D disku)
- Windows 7
- Windows 7
In potem moram izbrati.. zgornji Windows 7 če stisnem prvo možnosti mi zažene novi formatirani windows... Če stisneš drugo možnost Windows 7 mi odpre stari Windows 7 (neformatiran).. sedaj pa nevem kako naj starega zbrišem (ker imam oba windowsa starega in novega na D disku)
Prosim za pomoč če bi kdo vedel pomagat al pa vsaj misli da ve kako se to naredi mi lahko še kakše screen-e pošljem...
RejZoR ::
Desni klik na My Computer -> Lastnosti -> Dodatno -> Zagon in obnovitev (gumb Nastavitve)
Tle izbereš kateri OS je aktiven (običajno prvi) in odstraniš kljukico pred "Trajanje prikaza seznhama operacisjkih sistemov". Sicer lahko tud urediš boot.ini fajl ampak ti ne priporočam, da ne boš kaj zašštral. Tole je sicer spisano za WinXP ampak je v WinVista in Win7 isto.
Tle izbereš kateri OS je aktiven (običajno prvi) in odstraniš kljukico pred "Trajanje prikaza seznhama operacisjkih sistemov". Sicer lahko tud urediš boot.ini fajl ampak ti ne priporočam, da ne boš kaj zašštral. Tole je sicer spisano za WinXP ampak je v WinVista in Win7 isto.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Desni klik na My Computer -> Lastnosti -> Dodatno -> Zagon in obnovitev (gumb Nastavitve)
Ja ampak ne najdem Lastnosti (imam angleški jezik) tako da prosim če mi poveš po angleški (My computer -> propties..)
Sem že našel lažji način ;) vseeno hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterKiD ()
RejZoR ::
My Comuter -> Properties -> Advanced (se mi zdi) -> Startup and Recovery
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2088 (1442) | ta_ki_tke |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2911 (1967) | izi12 |
» | en problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1048) | Good Guy |
» | win xp boot norost! Preberte tole in ideje please! Dual boot???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1548) | mAsA |
» | Kako preklopim med w98 in xp-ji??Oddelek: Pomoč in nasveti | 794 (686) | SeTAr |