Forum » Mobilne tehnologije » android - med aplikacijami NI appa, ki na dektopu JE
android - med aplikacijami NI appa, ki na dektopu JE
Vapo1 ::
android - med aplikacijami NI appa, ki na dektopu JE
nov samsung galaxy s2
med aplikacijami manjka yahoo finance app - na dektopu pa je !! ???
telefon, kot cisto nov, ima "yahoo finance" aplikacijo na desktopu
-najbrz jo lahko potegnem v trash in bo zginila
vendar med aplikacijami, le te aplikacije ne najdem - torej kako jo bom potem lahko spet vklopil(oz si jo dal na desktop), ce jo enkrat vrzem v smetnjak?
a se komu kaj sanja?
------------------------------
in isti problem je z tistim "podolgovatim belim google search poljem" ki je na desktopu
na levi strani ima gogle ikonico, na sredini je polje za text, na desni je pa mikrofoncek za voice search
-nov telefon ima to polje na desktopu - spet ga lahko odvlecem v smetnjak
ampak problem je, da tudi tega med aplikacijami ne najdem nikjer
-sta sicer posebej dve ikonici - ena "google search" - in ena "voice search"
ampak ce katerokoli od njiju potegnem na desktop, se mi pojavi samo majhna ikonica, ki je shortcut do posmezne(google oz voice) aplikacije
--- nikakor pa ne morem priti do tega "podolgovatega beliega google search polja z mikrofonckom na desni strani"
se komu sanja kje to najdem
teh dveh appov, ki sta zdaj na desktopu, si ne upam potegniti v smetnjak, ker se bojim, da ju vec ne bom nasel
hvala
nov samsung galaxy s2
med aplikacijami manjka yahoo finance app - na dektopu pa je !! ???
telefon, kot cisto nov, ima "yahoo finance" aplikacijo na desktopu
-najbrz jo lahko potegnem v trash in bo zginila
vendar med aplikacijami, le te aplikacije ne najdem - torej kako jo bom potem lahko spet vklopil(oz si jo dal na desktop), ce jo enkrat vrzem v smetnjak?
a se komu kaj sanja?
------------------------------
in isti problem je z tistim "podolgovatim belim google search poljem" ki je na desktopu
na levi strani ima gogle ikonico, na sredini je polje za text, na desni je pa mikrofoncek za voice search
-nov telefon ima to polje na desktopu - spet ga lahko odvlecem v smetnjak
ampak problem je, da tudi tega med aplikacijami ne najdem nikjer
-sta sicer posebej dve ikonici - ena "google search" - in ena "voice search"
ampak ce katerokoli od njiju potegnem na desktop, se mi pojavi samo majhna ikonica, ki je shortcut do posmezne(google oz voice) aplikacije
--- nikakor pa ne morem priti do tega "podolgovatega beliega google search polja z mikrofonckom na desni strani"
se komu sanja kje to najdem
teh dveh appov, ki sta zdaj na desktopu, si ne upam potegniti v smetnjak, ker se bojim, da ju vec ne bom nasel
hvala
- spremenilo: Vapo1 ()
OmegaBlue ::
pritisneš in držiš prst na homescreenu. Na praznem.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Dr_M ::
Zdele sem se pa posteno nasmejal
In ja, naletel bos na precej aplikacij, ki imajo samo widget in nic drugega. Tudi live wallpaperji tako delujejo.
In ja, raziskuj androida, nimas kej zajebat
In ja, naletel bos na precej aplikacij, ki imajo samo widget in nic drugega. Tudi live wallpaperji tako delujejo.
In ja, raziskuj androida, nimas kej zajebat
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ja - tnx Dr. M - me veseli da sem te nasmejal
ko preberem tvoj podpis pa si ne morem pomagati da ne zapojem
"ooood vardaraaaa pa do triiiglavaaaa
jakoviceva domoviiiinaaaaa"
haha
ko preberem tvoj podpis pa si ne morem pomagati da ne zapojem
"ooood vardaraaaa pa do triiiglavaaaa
jakoviceva domoviiiinaaaaa"
haha
ej dr m - ko preberem svoj post se mi zdi skoraj kot da te zajebavam
brez panike - mislim cisto na pozitiven nacin
imamm pa SE ENO android VPRASANJE za genijalce
na HTC telefonu sem videl, da ta njihov "podolgovati beli google search app z mikrofonckom" - zelo prikladno ponudi, da searchas po "wiki translate", ce hoces.
a si lahko tako "priredim" tudi na samsungu?
al to pride pac, z HTC telefoni tovarniski postimano - pri samsungu pa pac ni tako ?
hvala
na HTC telefonu sem videl, da ta njihov "podolgovati beli google search app z mikrofonckom" - zelo prikladno ponudi, da searchas po "wiki translate", ce hoces.
al to pride pac, z HTC telefoni tovarniski postimano - pri samsungu pa pac ni tako ?
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vapo1 ()
onitam ::
ej dr m - ko preberem svoj post se mi zdi skoraj kot da te zajebavam
hvala
Pripomoček. Ima ga vsak Android.
bleh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 46744 (36652) | Ales |
» | Nerodnosti z novo Nokio Lumia 735 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13273 (11134) | krneki0001 |
» | Samsung pripravlja telefone s Tizenom, Canonical pa Ubuntu zanjeOddelek: Novice / Android | 13985 (11047) | Marat |
» | HTC Desire HD (ali kako je Symbian uporabnik prešel na Android)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3206 (1900) | damjan1980 |
» | [Android] Slabosti in težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 1828 (1718) | KoMar- |