Forum » Kaj kupiti » Ali ima kdo kkšnga od teh monitorjev oz kerga od teh 2 kupt?
Ali ima kdo kkšnga od teh monitorjev oz kerga od teh 2 kupt?
rap3r ::
Gre se pa za LG 563 LE LCD monitor in LG L1510S isto lcd monitor.Prvi ma manši odzivni čas 25ms drugi 30ms sam je prvi nov model in po tem takem najbrž izbolšan če ma pa kdo kerga od teh dveh doma pa nej pove svoje izkušne in kaj je ok kaj pa ne.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
- premaknilo: bastadu ()
Kaj noben neve al kaj sam ne mi rečt da noben nima doma tea monotrja??!?!?!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
slon ::
lg 1510s sem mel doma.monitor je dober za ta denar.Gledu sem divx, igral 3d streljačine, nfsp6 pa ni blo nobenih zaostajanj.
monitor dela na 1024*768 75hz.Zraven dobiš softwer E-color za nastavitev barv.zakaj ga nisem vzel pa je predvsem ni keša in pa doma mam samsunga 757nf ter se mi nezdi čas za zamenjavo.
Pa še to slika na lcd-ju je drugačna kot na crt-ju in to me je nazačetku najbol motl, ampak se počas navadiš.
monitor dela na 1024*768 75hz.Zraven dobiš softwer E-color za nastavitev barv.zakaj ga nisem vzel pa je predvsem ni keša in pa doma mam samsunga 757nf ter se mi nezdi čas za zamenjavo.
Pa še to slika na lcd-ju je drugačna kot na crt-ju in to me je nazačetku najbol motl, ampak se počas navadiš.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
Ti mogoče v comtronu delaš?Sori k sm uprašu čene pol pozabu zakaj sm uprašu.HM ja jz mam pa iiyamo 4 leta staro in mam en problem in sicer k je refresh rate na 60hz se mi slika trese k nora!!!Se prav že v biosu mi ful šejka sam k pride v winse pa na 100hz je pa ql prej kkšn tedn nazaj mi to ni delal tko da če ma kdo kakšno idejo.Aja pa glede barve?Kaj maš za štimat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero od teh dveh mišk kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1079 (928) | bajsibajsi |
» | Ker prenosnik od teh dveh naj izberemOddelek: Kaj kupiti | 3211 (2961) | kmhslo |
» | ktaeri proc od tehOddelek: Kaj kupiti | 1002 (894) | cosmos |
⊘ | Nakup LCD monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1367 (1265) | boštjan |
» | Lcd ali navaden monitor???Oddelek: Kaj kupiti | 1300 (1117) | Popeye |