Forum » Pomoč in nasveti » Imac 27 ? Se splača nakup ?
Imac 27 ? Se splača nakup ?
dzinks63 ::
Na netu so oglasi za 27 Imace. Za 600€ vključno z monitorjem in ostalim se dobi zanimiva sestava, zdi se mi ok, se lahko na te kompe instalira win7? Se lahko zamenja grafično za kakšno GF560ti? Kakšno je vaše mnenje o takšnem računalniku?
gendale ::
ta cena mi je mal sumljiva
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
LapD ::
Realna cena je dva jurja ne pa 600 eur ... in ja laufaš lahko windowse, komponent pa sam ne moreš menjat. Za resno delo je zadeva topšit, ni pa namenjen igram se razume.
web&motion designer
Mipe ::
Itak. Kupi mini ATX, vgradi za 400€ komponent, ga skrij pod mizo in si privošči 200€ monitor. Evo. Nobenega jabolčnega sranja ne rabiš, da bi imel popoln multimedijski računalnik.
dzinks63 ::
Če boš meu gor Win, pol je to bedarija kupit.
Ne vem, že sam monitor skoraj odtehta ceno? Kako bi lahko bil primerljiv monitor za 200€ enakovreden s tem? Zakaj ne win7, kakšna obrazložitev?
BlueKnight ::
hm pomoje za 600 evrov je to kupčija, pa tudi če MS DOS vrže gor :D
je pa pikco sumljivo nizka cena, ceprav je prijatelj dobil za 400€ iMini z novo i5, sicer direkt iz zda
je pa pikco sumljivo nizka cena, ceprav je prijatelj dobil za 400€ iMini z novo i5, sicer direkt iz zda
Assumption is the mother of all fuckups!
"Under Siege 2:Dark Territory"
LapD ::
malo sumljiva!?
"Sezonska Promo Ponudba
Buy 2 kosa iMac in se 1 prosto
začimbe Lep pozdrav"
... za 600 eur jih takoj en kamion nabavim :)
"Sezonska Promo Ponudba
Buy 2 kosa iMac in se 1 prosto
začimbe Lep pozdrav"
... za 600 eur jih takoj en kamion nabavim :)
web&motion designer
BlueKnight ::
computersstoree Uporabnik že od 24.12.2011
ja maš point, sicer pa v najslabšem primeru dobiš 2 opeke po pošti zavite v časopis, prav pride če pušča streha
ja maš point, sicer pa v najslabšem primeru dobiš 2 opeke po pošti zavite v časopis, prav pride če pušča streha
Assumption is the mother of all fuckups!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | apple ali pc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11778 (9656) | m0LN4r |
» | Gamer PC za max 600 € (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10819 (9288) | NSA Agent |
⊘ | Bigbang - trgovci barabe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15308 (12470) | Wox |
» | ne-gamerski desktop za cca. 600 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4064 (2916) | maia |
» | Imac alikeOddelek: Strojna oprema | 2308 (1957) | FastWIND |