» »

Zamenjava vent. v PSU. Fan off protection?

Zamenjava vent. v PSU. Fan off protection?

kuglvinkl ::

OK, slej kot prej bo treba zamenjat vent. v PSUju. Zdej, moj se napaja direktno iz trafe same, kot je to (bilo) običajno.

Kaj me zanima? Če nabavim vent., ki ima 3-pinski konektor in ga priklopim na MB, je možno, da ima trafa, tako kot denimo MB, nekakšno zaščito, da se ne bi hotla zagnat, če ni vent. priklopljen ravno tam, torej v trafi?
Your focus determines your reallity

the_unborn ::

najboljse da probas in bos vidu, v skrajni sili ga pac priklpis v napajalniku, signal pa das na mb (ce ga ze rabis)

:D Sem imel napisano: In ne, ne bom probal. Seveda, v vsakem primeru bom moral probat, ampak zanimalo me je, če je to že kdo probal in naletel na kakšne težave.

Čeprav, ta s signalom, je prav smela.

RiNC ::

Jaz sem si tud pred kratkim malo menjaval vente po compu, sem si dal v napajalnik nou vent, pa sem ga mel en cas prikloplenega na maticno, delalo brez problema. Sedaj sem si omislo se en vent v ohislu, pa sem oni vent priklopo nazaj v napajalnik. Oni 3 pinski konektor sem vzel dol pa dal 2 pinskega iz starega venta ki je bil v napajalniku.

Tako da ti dela oboje brez tezav. Moznost pa je tud da si napajanje priklopis v napajalniku, signal pa potegnes na maticno (kot je napisal Un|verse). Tudi dela, vsaj meni je ko sem probal.

SUper, s tem očitno ne bo težav. Sem pa že razdrl trafo in je notri gužva za znoret, beri, najprej so dali vent. not, potem pa še vse ostalo. Pri enem 200W el Cheapo Macron trafi je bilo bolje :).

Kakorkoli, ko bo potrebna zamenjava (bi verjetno že bila, če bi imel airflow stalno vklopljen), bom vent. zvezal z MB, predvsem zaradi enostavnosti.

tnx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tišanje napajalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5512248 (8321) Heavy
»

napajalnik - zamenjava ventilatorja

Oddelek: Pomoč in nasveti