Forum » Operacijski sistemi » hiter defrag
hiter defrag
TitanSLO ::
Preizkusil sem po moje najboljši program za defrag, ki je po moje najhitrejši.
Najdete ga na http://goldenbow.com/
imenuje se VOPTXP
ddSHADOW
Najdete ga na http://goldenbow.com/
imenuje se VOPTXP
ddSHADOW
- spremenil: Airskull ()
andrej ::
ahem, najhitreje != najboljse.
najboljse za mene != najboljse za tebe.
pri defragmenterjih je prakticno nemogoce rect kateri je najboljsi samo glede na to kako defragmentira tvoj disk...
najboljse za mene != najboljse za tebe.
pri defragmenterjih je prakticno nemogoce rect kateri je najboljsi samo glede na to kako defragmentira tvoj disk...
TitanSLO ::
Ta program priporoča TSHR team, ki je izdala prvo končno verzijo WINDOWS-ov XP.
Oni že morajo vedet, kaj je najboljše.
ddSHADOW
Oni že morajo vedet, kaj je najboljše.
ddSHADOW
kar je najboljse v piratski sceni ni najbolje za ostale uporabnike... vsak ma svoje potrebe in ljudi s katerimi sodeluje
jaz pa na O&O, ampak ne zato ker bi bil najboljsi, ampak zato ker ga ze nekaj casa uporabljam in mi ni vsakih par mesecev nabavljat nove verzije...
kuglvinkl ::
Si bom snel ta O&O, ker se mi ne zdi Diskkeeper kaj posebnega.
Your focus determines your reallity
BaRtMaN ::
Heh, tudi sam iščem kakšen spodoben defragmentator, ker mi tist v XPjih ne odgovarja. Zelo zanimiva in informativna tema: NTFS fragmentacija in programi za defrag.
hehe post je star ze 2 leti
drugace pa se vedno velja, da se gre za bolj 4 programov, izmed katerih pa ni nobeden popoln.
drugace pa se vedno velja, da se gre za bolj 4 programov, izmed katerih pa ni nobeden popoln.
BaRtMaN ::
Sej PC je tud že 20 let star, pa je še vedno aktualen...
Sem si povlekel dol nekaj tehle programčkov, ki še čakajo na namestitev. Mi je dal tisti thred zgoraj malo misliti.
Sem si povlekel dol nekaj tehle programčkov, ki še čakajo na namestitev. Mi je dal tisti thred zgoraj malo misliti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako - avtomatsko zapiranje določene aplikacije?Oddelek: Programska oprema | 1270 (1114) | TitanSLO |
» | Seznam MP3 iz CDOddelek: Programska oprema | 1025 (892) | TitanSLO |
» | Kje dobiti gonilnike za modem Intel 537 Data Fax V.90Oddelek: Programska oprema | 1155 (1096) | TitanSLO |
» | NAJ SOFT za SNEMATOddelek: Programska oprema | 1493 (1152) | BaRtMaN |
» | Sprememba črk pogonv v XP-jihOddelek: Operacijski sistemi | 952 (898) | Daniel |