Forum » Loža » Fb profil v fb skupino
Fb profil v fb skupino
turk1990 ::
Ma se da pomoje, ker sem imel dodanih že nekaj ljudi, bolj znanih, ki ko so prisli na 5000 prijateljev so spremenili svoj profil v skupino. Naprimer Miha Zupan en mesec nazaj...
jamiroq ::
> Ma se da pomoje, ker sem imel dodanih že nekaj ljudi, bolj znanih, ki ko so prisli na 5000 prijateljev so spremenili svoj profil v skupino. Naprimer Miha Zupan en mesec nazaj...
ne isces spreminjanja profila v skupino ampak profila v facebook page. na facebookovem help centru vse pise.
ne isces spreminjanja profila v skupino ampak profila v facebook page. na facebookovem help centru vse pise.
turk1990 ::
Huh, hvala ti, sem zdej našel. Še nekaj me zanima. Kaj ljudje ti lahko pisejo preko chata, če spremenis v facebook page?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stran na Facebooku in javne objaveOddelek: Omrežja in internet | 962 (864) | SkyEye90 |
» | Srd uporabnikov zaradi Facebookovih e-naslovovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9580 (6804) | Lonsarg |
» | Kdaj dodati nekoga kot prijatelja na Facebook?Oddelek: Loža | 4661 (3939) | damjan1980 |
» | Povej mi, s kom se družiš na Facebooku, in povem ti, kdo siOddelek: Novice / Zasebnost | 5858 (4613) | MrStein |