» »

Koliko hodite ven ?

Koliko hodite ven ?

«
1
2

power12 ::

Živjo !

Mene zanima koliko kej hodite ven. Zanima me za predvsem tiste nad 18 let starosti, ker aktivno delate preko študenta in tako nasplošno.

Ker jst odkar imam službo ( star sem 21 let ), skorajda nič ne hodim ven OK hodim med tednom na razne kavice s kolegi, da se malo pogovorimo to pa je to, kar se tiče druženja s kolegi in kolegicami! Imam tako službo da delam tudi med vikendi, prazniki, novo leto, in počaš opažam da z razliko s kolegi nimam življenja :))
Sej meni nič ne manjka, itak nisem človk za pitje alkohola ( sem zelo resen človk, še preveč nekateri pravijo ). Tudi če sem mogoče med vikendi doma, cele dneve preživim doma ker sem preveč uničen, da bi kam šel s kolegi. Še punco preveč zanemarjam, ko sem jst frej pa ona dela in se skorajda nič en vidiva, jst samo še odštevam čas kdaj me bo pustila.

No tko kako kej vi osklajujete delo in zabavo in nasplošno koliko kej hodite ven, in kako vi preživite vikende in tedne ?
  • spremenil: power12 ()

Isotropic ::

jst tut ne velik, odkar mam sluzbo. welcome to rl.

Mesar ::

Služba je pač tko, pa zraven vsega tebe skrbi kam ven hodit po drugi strani pa razmišljaš, da te punca bo pustila? Kam si pa prej hodil ven kot študentek zakaj več ne hodiš tja ven? Možnost še vedno imaš, kje je problem, sej dosti 21 letnikov hodi ven, tudi dosti jih še študira. Premisli malo ni vse tak črno kot se zgleda.

jalovec09 ::

Sem še malo starej, nič ne hodim ven, sem na ZRSZ in CSD, večino doma, grem pa v naravo, ko je lep vreme.

Mesar ::

Sej to je najboljše malo v naravo, v hribčke, pa te stvari, ko je vreme taslabše dež pa sneg pa toča pa ledeno pa spiš doma in nabiraš moč za lepe dni.

jalovec09 ::

pa še zastonj je, razen kar stane bencin do izhodišča, oprema pa kakor hočeš.

Blinder ::

jalovec je sonček?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jalovec09 ::

sončk-a je pa res velik v hribih, kadar je lepo.

Mesar ::

Pa svež zrak je to je dobro za telo in duha.

nanpots ::

jaz grem vsak dan na 10 kilometrski sprehod. službe nimam, cajta pa toliko da se mi že meša.

Mesar ::

No sem je pa po drugi strani če malo pomislimo in napnemo možgančke tudi res, da sprehodi niso neko druženje ali socialna aktivnost temveč bolj samotarjenje razen če imaš koga, da lahko greš z njim na sprehod, to pa je verjetno že problem čisto druge sorte pa drugič o tem. Torej, težje je najti kakšne aktivnosti kjer imaš kaj stika z ljudmi, da ne postaneš čist asocialen, ker potem se znaš samo še s PCjem pogovarjat. Take družabne aktivnosti pa tudi niso tako prijetne kot izgledajo, če greš več je največkrat to napijavanja in brezvezno zapravljanje denarja, če ti to ne leži ali pa si ne moreš privoščiti kaj potem? Resen problem postaja tole, velik problem.

power12 ::

No tko je imam psa s katerim hodim na sprehod, tudi v naravo veliko hodim s punco itd... Tukaj ni problema, problem je ker če tko pogledam skorajda nimam več kolegov, ko sem jaz frej so v šoli in obratno, so občasne kavice z njimi tam 1-2 tedensko ta pa je to, kar se tiče z druženjem zunaj. Ostalo pa je samo druženje s sodelovci v delovnem času, ostalo pa samo s sosedi če se dobimo v sosodskem druženju :D

Sej včasih sem veliko prežural do jutrajnih ur, sedaj pa sploh ni volje .
Pa sej pravim tud moči nimam za kakšne žurke, imam službo kjer je fizično delo in ko pridem dam sem sfukan. Nemanjka mi nič, samo tko pri 21 letih pa doma, se mi je zdelo da nekaj ni dobro z mano :)) . No sej če tud ostali ne hodite toliko ven pol je vredi z mano ;)

Pa tud tko to temo sem napisal za debato, da vidimo kako kej hodite ven koliko pogosto itd...

Mesar ::

Kaj pa za weekend so tudi na faxu kolegi?

power12 ::

Nise me dobro razumel, pravim da za vikend če sem frej odvisno kako imam šiht sem pa preveč sfukan da bi šel ven oz. se mi neda hodit v diskoteke. Med tednom mi ni panike ker itak takrat ljudje ne hodijo ven pogosto ker je šola ali pa služba ! Pač zanimalo me je za vikend, moj zgleda nekako takole " če " sem doma. Zjutraj vstanem ob 7-8 grem s psom na sprehod 1 urca, pospravim bajto mal računalnika, potem čez dan sem doma lai pri sosedih ne vem odvisno kako pride, zvečer pa spet doma s punco ali brez odvisno kako ima ona čas in to je to kar se tiče glede dogajanja čez dan. Sem preveč uničen da bi ven hodil, ajde za kakšen izlet se najde moč, sam kaj ko nimam takih kolegov, ki bi hodili na izlete so vsi v bajtah čez dan zvečer pa ven prlezejo :))

Pa drugač tud nisem dej te teme napisal zase ampak tudi nasplošno koliko kej ljudje hodite ven in kam ! pač čist tko informativno :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: power12 ()

gendale ::

pomoje se gre tuki bolj za to, da tebi ni ravno do nekih žurov

če bi imel res željo žurat, bi si že našel čas/energijo

sicer pa s tem itak ni nič narobe, pač greš raj na kak izlet kot pa popivat v (oziroma pred) diskoteko
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Invictus ::

Pismo, 21 let je star, pa se obnaša kot 70-letnik.

Upam da doma ne delaš za službo ... Ker če, potem si zaslužiš da te punca da na čevelj, sploh če delaš zastonj.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jalovec09 ::

nanpots je izjavil:

jaz grem vsak dan na 10 kilometrski sprehod. službe nimam, cajta pa toliko da se mi že meša.



Jaz ene 5-6km, sredogorja, dol-gor, in se mi tudi že mixa od preveč časa...kmetija je doma, dopoldne naredim to ono, popoldne pa nič, razen sprehod.

technolog ::

Jaz ful rad potujem, vendar je manj keša in časa, kot je želje :)

Ven grem vsake tolko, recimo 1-2x mesec (diskoteke), kej več mi je že bv. Probljem je tudi, da če grem ven, morem bit tam celo noč, ker nisem Ljubljančan. Če bi hodil ven bolj pogosto je enostavno škoda časa, ker si potem še cel vikend zgonen.

Mi je pa v interesu it kam podnevi, npr zdej grem za en dan v Minhen pogledat mal okrasitev in ostale stvari, pa kako gledališče, kino. Nasploh mam ogromno narave okol hiše. Pa v Beograd grem za novo leto za 3 dni, tko da mi ni nič hudga.

Vem pa, da eni hodjo ven po večkrat na teden, ampak izguba časa, vam pravim, pa tako ali tako se ničesar ne spomniš pol :P Tud če ne hodiš ven, nisi zaradi tega nič slabši.

Sicer pa v družbi opažam mnenje, da študentje naravoslovnih faksov, sploh pa Fri&Fe nikoli ne hodimo ven. Po moje sicer drži v večini, vendar ne za vse. Tako da, OP, če želiš reprezentativen odgovor, pejd vprašat na kak drug forum. Aja, star sem pa tolko kot ti, tam okol.

Zgodovina sprememb…

turk1990 ::

Star sem 21, in grem 1 krat do 2 krat na teden na hard...hehe

Tudi se udeležujem redno eventom, kolkor mi pač finance dovolijo(sensation, pag, hous eventi po Sloveniji).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: turk1990 ()

power12 ::

No tko zanimivi odgovori. Tudi zato sem to vprašal, ker v zdejšnjem času te ljudje prec začnejo obravnavat za drugačnega, če ne delaš to kar današnji svet zahteva 8-O . Torej če ne hodiš ven začnejo govort da nimaš življenja, če je en pri 30 nedelžen ga spet kritizirajo, če nisi poročen ali nimaš otrok te kritizirajo. Eden takih je recimo @Invictus , ker je prec začel da se obnašam kot 70 letnik. Pač tko je od pondeljka do petka od 5 pa do 15-16 v službi večinoma fizično delo, delo tudi med vikendi ( odvisno kakšen delovnik dobiš, ker se spreminja ), in si sfukan od dela. Zato ni nobene energije. Zato pa sprašujem ali to obravnavate kot nekaj normalnega, da ne hodiš ven, ali to obravnavate kot ne vem kaj ?

Pač nekaj glede tega ! Seveda edino kadar grem tko na žurko je za rojstni dan, mogoče 1-2 letno da gremo na biljard ali kaj podobnega, drugače pa edino kadar grem na kakšno zabavo so službene žurke zdele decembra kjer se ga recimo napijem :D . Drugače pa nič !

blackbfm ::

jz bi več hodu ven, samo večinoma ni nič zanimivga oz vrednega da bi zabil par 10eur. povprečno 1x na mesec mogoče.

technolog ::

Saj ni pomebno. Greš kja, kjer se dobro počutiš.

Imel sem kolega, ki se pač v gneči ljudi ni dobro počutil (pač nevem, ni maral, da se ga tujci dotikajo), in pač zaradi tega ker ni hodil ven v diskoteke ni bil za mene nič slabši in ga nisem imel čisto nič manj rad.

Zakaj bi se silil v nekaj, kar ti ne prinaša zadovoljstva? Delaš pač tisto, v čemer uživaš, ni res?

opeter ::

Jaz občasno hodim na kulturne dogodke, predvsem take, ki so brezplačne. So pa meseci, ko zaradi narave dela skorajda ne utegnem. Redko hodimo z znanci v kino (letno 1-3x). Sem pa tudi včlanjen v eno lokalno kulturno društvo in jim rad pomagam, sploh, ko imamo kakšno razstavo.

Nisem pa v nobeni zvezi.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

shadowfax ::

Technolog +1
Včasih ti je pač pasalo žuranje trenutno ti pač ne. Boljše to, kot nekateri, ki so do 21+ samo med knjigami in doma potem pa se jim odpelje.
Tudi žuranja se enkrat naveličaš, sam nisem nikoli pretirano žural, zdej sem 23 pa grem rajši, 1x na mesec ali 2 na kakšen dober žur z vstopnino. Ker po navadi, če pijem naslednji dan ni nič z mano.
Drugače pa grem rajši v kino pogledat kakšen film, včasih kakšen koncert. Se pa strinjam, da denar namenjen za žuranje in pijačo porabim za kaj (za mene) bolj pametnega npr. izlet, dopust, rekreacijo.

Marilyn ::

petek, sobota obvezno..včasih pa grem še čez teden "kaj" pogledat. Je pa seveda, to veliko breme za mojo denarnico, ampak ok, zaenkrat si lahko privoščim. Poraba se giblje okrog 50€, sobota 60€-100€. Aja, pa mimogrede...nimam 17 let :P

Scorpia ::

Sam sem živim v okolici ljubljane, ker se mi ni dalo več voziti zvečer v ljubljano, sem tudi preveč ostajal doma. Največkrat je bil izgovor, da sem preutrujen. Tako, da sem se zanemaril. Je pa tudi pri meni tak delovnik, ta imam vikende tudi po 12 ur in sem enostavno uničen.
Zdaj sem se preselil v najem v ljubljano in enostavno imam več energije, za ven pijače, žuranje. Pa še nekako prilezem v službo in prenesem tempo. Sicer sem spet uničen, ampak zaradi samega sebe, grem spet ven. Pridem pa še vedno domov, sploh vikende in imam naravo. Sicer imam manj denarja, ampak kot pravijo, bolj pomembno je kakšno je počutje! Pa plus to da sem začel trenirati plavanje, sicer bolj rekracijsko, lenoba v meni je pa izginila :D Nič več izgovorov,da sem utrujen.
////

kmetek ::

Včasih si za 5 čukov bil car, danes za 20€ dobiš mesni burek.

blackbfm ::

Te primerjave so pač bedne. Danes imaš za 20e bistveno večji spekter stvari ki jih sploh lahko kupiš.

turk1990 ::

Ma meni se zdi, da denar zelo vpliva na to ali nekdo hodi ven ali ne. Jaz, če nimam vsaj 30 e, rajši ne grem vn.

de199 ::

če greš vn v LJ itak porabiš min. 30€ (trola, vstopnina, pijače, hrana pozno zjutraj, taxi nazaj.. )

So pa tudi kraji v Sloveniji kjer se lahko za 10€ zabavaš celo noč.. (je potrebno malo vn iz LJ)...

mtosev ::

nič. za diskače in gostilne se mi ne briga.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

technolog ::

Ja :)

Gostilne ja... Deci celo noč visijo za šankom, nadlegujejo tisto bogo kelnarco, zravn pa še mislijo, kakšni ženskarji so :) Slovenski fenomen.

turk1990 ::

de199 je izjavil:

če greš vn v LJ itak porabiš min. 30€ (trola, vstopnina, pijače, hrana pozno zjutraj, taxi nazaj.. )

So pa tudi kraji v Sloveniji kjer se lahko za 10€ zabavaš celo noč.. (je potrebno malo vn iz LJ)...


Pod mojo porabo je bilo mišljeno samo pijača in taksi za nazaj(3-4e).

mikic007 ::

Nekajkrat na mesec, ko ne delam vikendov. Cimri zurajo vsak vikend 2x, vsaj, obicajno se kaj med tednom. ampak je precej interaktivno, vecerje, home partiji, koncerti, bari, tekme, diskaci ... Tako da se ne navelicas tako hitro. Zivim v Barceloni, do centra imam pes 40 min., ampak metroji vozijo v soboto celo noc oz. v petek do 2 in spet ob 5 naprej. Za festo dam do 15€, 30€, ce je se vecerja prej ...

Okapi ::

Zivim v Barceloni,
Greš kdaj v Črno ovco?8-)

O.

mikic007 ::

Heh, ze dolgo ne. Ceprav bi moral kaj zavit, vsakega posljem tja drugace in mi je kar solidna beznica, spoznas ziher koga tam. Mogoce malo prevec turistov ;)

bajsibajsi ::

Ven????? Pa saj imam net. :)

st0jko ::

kuča-poso
keks?

Okapi ::

Manj kot včasih. Nekoč smo tri dni žurirali in bili en dan bolni, sedaj pa en dan žuriramo in smo tri dni bolni.8-)

O.

detroit ::

Odkar imam službo hmmm 4x na leto max
Skero

seemon ::

Jest se tudi spomnim dni, ko smo se ga z prjatli vsak vikend nalezli.Zdaj večinoma prosti čas zapravim z hobijem, to kar me veseli.

gzibret ::

Ni več cajta, ni več volje. 2-3x/leto na Metelkovi, pa tu in tam kakšno gostilniško popivanje. Za popestritev še kakšen kino občasno, samo itak ni nobenih fajnih filmov več, pa še ogaben vonj po zažganem olju in kokicah, ter kupi smeti in sluzasti stoli v kinodvorani me odbijajo.

In pa še leta so tu... Včasih smo 3 dni žurali in se 1 dan zdravili, danes je ravno obratno, kot je Okapi že rekel ;)
Vse je za neki dobr!

PecenkA ::

Zadnje čase se mi dogaja da so edini žuri razne vselitvene, 50-letnice in podobno. Pa še tega je bolj malo. Ker sedenja v kafani pač ni šteti pod žur. Čas bi se že našel, volja je večji problem. Pa to da imam mačka potem še 3 dni. Pa če ne bi bilo službe. Veliko raje se posvečam hobijem. Čeprav letos kar lepo stopnjujem formo ta mesec. Ampak primerjava sedaj ali pa včasih je pa praktično nesmiselna.

flood ::

a če delam v baru se šteje kot žuranje?
muska je, pjača tut, dekleta ne manjkajo :)
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...

guest #44 ::

Z leti ni, da se ti ne da žurat, sam bolj zbirčen postaneš IMO. Pač teh običnih drunken night out sem že dal nekaj skozi in mi pač ne prinašajo nekaj bistvenega veselja. Če pa je kaka bolj nestandardna žurka pol ja, definitivno sem zainteresiran.

Venomus ::

Blinder je izjavil:

jalovec je sonček?


Ja... pa še vsi ostali nicki, ki jih je imel.

Ta teden je imel 7-dnevni ban na Avtomobilizmu, pa je tukaj odprl vse teme, ki jih je še tam hotel.

Kakšna oznaka ''persona bla-bla...'' bi bila koristna zanjga.

gendale ::

de199 je izjavil:

če greš vn v LJ itak porabiš min. 30€ (trola, vstopnina, pijače, hrana pozno zjutraj, taxi nazaj.. )

So pa tudi kraji v Sloveniji kjer se lahko za 10€ zabavaš celo noč.. (je potrebno malo vn iz LJ)...

da se tudi ceneje

meseščno za avtobus itak že maš, če si v lj

pijača - flaša vodke je mal manj od 10e in to deliš na 2 osebi, torej recimo 5e

vstopnina - daš tist e ali 2 za kmš

hrana - nekje 3e (če si študent si pa itak zmagal, ker razni bureki/kebabi so na bone zlo poceni)

pot nazaj - peš ali čakaš prvi avtobus

vse skupaj ~10e
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

ZaphodBB ::

Pismo, 21 let je star, pa se obnaša kot 70-letnik.

Upam da doma ne delaš za službo ... Ker če, potem si zaslužiš da te punca da na čevelj, sploh če delaš zastonj.


Eh?

Jaz sem toliko prežural in presral ga naokrog (po celi širši regiji), da sem se pri 22 podal v kariero - iz čistega dolgčasa. Ko si enkrat videl toliko lokalov, da veš da so vsi isti. Ko si slišal preveč nesposobnih DJev, ki ne znajo zabavat publike. Ko si enkrat zapecal preveč bab s katerimi imaš skupno edino to, da se nahajaš v istem lokalu. Ko si videl že toliko barskih zgodbic in peripetij, da že točno poznaš potek večera samo iz bežnega pogleda na klientelo ob vstopu. Ko te policaji pribitega ustavijo enkrat preveč in ko zgubiš še en dan zaradi mačka, tedaj ugotoviš da na tej sceni ni več prostora zate :D.

Osebno se kar strinjam z oceno o povišanih standardih. Žurat grem parkrat na leto na lokacije, kjer vem da bodo DJi dobri (in ne, vrtenje komadov iz Radio1 ni dober DJ) in scena rahlo alternativna. Vsakotedensko visenje po diskačih/party barčkih odpade, ker tam obstajajo 3 aktivnosti: 1. Fehtanje za fuk, 2. Zapijanje, 3. Debatiranje s kolegi. Za fuk ne rabim fehtat, ker imam čudovito dekle in mi nasplošno pecanje enih kokoši ne prinaša nobenega veselja. Zapijanje je bolj kot ne passe in ga lahko/rajši izvajam doma, če mi že paše. S kolegi je pa žur precej boljši ob gajbi piva in žaru.

Ko človeka zadane RL ugotovi, da so "odralse" aktivnosti dovolj stresne, da se nima želje stresu izpostavljat še za zabavo :D.

Še komentar za OP: Tukaj je problem oz. nevarnost edino glede tvojega odnosa s punco. Kolegi prihajajo in grejo, pravi bojo ostal za vedno, tudi če se boste videli samo 3x letno. S punco je pa tko: ali se bo/jo boš bolj zaposlil ali pa bo šla naprej. Poskrbi, da si boš vzel dovolj časa, da zadostiš njenim fizičnim in emocionalnim potrebam, pa se bo vedno vračala k tebi. Sčasoma bo tudi ugotovila, da je tudi njej glupo hodit ven, če tam ni tebe. No lahko pa vzame tudi drugega, vendar je to bolj stvar usode kot nečesa na kar lahko vplivaš.

Vitez ::

Tisto random hodit ven se mi ne da niti, če že grem, pol kaj konkretnega, kakšen koncert, dejt, večerja..Ali kaj podobnega.

Mesar ::

Jaz običajno jest hodim ven ob večerih, se da ful folka spoznat.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Diskoteke - Nočno Življenje v Sloveniji?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6518953 (4512) ETI3n
»

Kam za novo leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13913767 (10680) shadeX
»

Moderni urniki zabav (partijev)

Oddelek: Loža
444070 (2320) Cveto
»

Študenti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9415615 (12013) para!

Več podobnih tem