Forum » Loža » Kuhano vino :)
Kuhano vino :)
miraldinjos ::
Prišel je čas za kuhano vino pa me zanima po kakšnih receptih ga kej kuhate pa katera vina so najbolj primerna za kuhanje po vašem okusu.
Jaz recimo dam 2l vina pa 1l vode mal klinčkov(po občutku) pa ene 4 žlice sladkorja.
Jaz recimo dam 2l vina pa 1l vode mal klinčkov(po občutku) pa ene 4 žlice sladkorja.
ThinkPad ::
Meni se zdi vino škoda kuhati, zato tega doma ne delamo. Se pa priliže kak kozarec na štantu konec leta ali na smučanju.
Nagi Bator ::
Razmerje med vinom in vodo imas pravo. Dodaj se malo cimeta in kaksno rezino limone.
Cukras pa zmeraj po okusu. Ne kuhaj pa slabega vina, saj bo, ceprav dodelano, se zmeraj slabo ;)
Cukras pa zmeraj po okusu. Ne kuhaj pa slabega vina, saj bo, ceprav dodelano, se zmeraj slabo ;)
glaš ::
Jaz dam vode samo za vzorec, mogoče mal več kot deci na liter vina + žaube. Kar je več, zame ni kuhano vino ampak pogreta bivanda. Ni mi jasno kako lahko kdo to pije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glaš ()
šernk ::
heh glaš se moram strinjat s teboj, pa sladkorja se da tudi samo za vzorec, ne razumem kako folk lahko na eno skodelco da eno veliko žlico sladkorja, medtem ko je meni že tako ali tako presladko
cimet se doda v palčkah ne v prahu
cimet se doda v palčkah ne v prahu
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kuhano vinoOddelek: Loža | 2879 (769) | Zajec123 |
» | Refošk - razlika med kakovostnim in vrhunskim vinom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16936 (14036) | gruntfürmich |
» | Slovenska tradicionalna hrana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22885 (21234) | ales85 |
» | Kuhan vinček = BruleOddelek: Loža | 1872 (1467) | dejc2 |
» | Jetamova mala šola kuhanjaOddelek: Loža | 5020 (4109) | Mercier |