Forum » Loža » Brisalci za Mazdo 626
Brisalci za Mazdo 626
Mare3 ::
Lp, pišem zaradi tega ker so brisalci na mojem avtu oddelali svoje in je potrebna menjava, pa jih še nikoli nisem menjal tako da tudi ne vem kakšne brisalce naj kupim in na kaj naj bom pozoren. Avto je Mazda 626 rabil bi pa sprednje in zadnje brisalce. Hvala v naprej, Mare.
connel ::
Na večini benc. pumpah ti bodo znali poiskat prave, drugače pa pomeri stare in greš kupit nove.
tony1 ::
Kupiš jih lahko na pumpi (drago), uradnem servisu (prav tako drago, ali pa ne - kdo bi vedel, odvisno od navdiha samuraja, ki se je zmišljeval cene ), ali pa prvi trgovini z avto deli (verjetno najceneje).
Povsod imajo kataloge, samo poveš jim model in letnik avta in ti naj bi poiskali prave.
Povsod imajo kataloge, samo poveš jim model in letnik avta in ti naj bi poiskali prave.
Aha ok hvala, koliko približno pa stanejo brisalci in kako se jih zamenja je potrebno kakšno posebno znanje?
Gray_Warden ::
nikakršno znanje ni potrebno za to dejanje. Brisalci stanejo od cirka 5 eur, pa do 20 eur (odvisno koliko kvalitetne želiš imeti) po komadu. Jaz imam na mojem avtu ploščate brisalce, ki so po 15 eur na kos. Zakaj? Preprosto zato ker neprimerno bolje brišejo vetrobransko steklo, kot navadni brisalci.
Kupiš jih lahko v vsaki trgovini z avtodeli, takih trgovin je nekaj v vsakem mestu. Lahko jih kupiš seveda tudi na bencinski črpalki.
Če ne znaš montirati brisalcev ti predlagam da si pogledaš ta video:
ali za pomoč prosiš zaposlenega v kaki trgovini z avtodeli ali bencinski črpalki.
Menjava brisalca ni tak bavbav, da jih še vedno nisi zamenjal. Verjemi, več časa ti vzame da si čaj skuhaš, kot da brisalce zamenjaš :)
ps.: na posnetku tudi vidiš kakšni so navadni brisalci, saj jih pokaže na začetku in kakšni so boljši brisalci, ki jih pokaže od 0.48 sekunde dalje.
Kupiš jih lahko v vsaki trgovini z avtodeli, takih trgovin je nekaj v vsakem mestu. Lahko jih kupiš seveda tudi na bencinski črpalki.
Če ne znaš montirati brisalcev ti predlagam da si pogledaš ta video:
ali za pomoč prosiš zaposlenega v kaki trgovini z avtodeli ali bencinski črpalki.
Menjava brisalca ni tak bavbav, da jih še vedno nisi zamenjal. Verjemi, več časa ti vzame da si čaj skuhaš, kot da brisalce zamenjaš :)
ps.: na posnetku tudi vidiš kakšni so navadni brisalci, saj jih pokaže na začetku in kakšni so boljši brisalci, ki jih pokaže od 0.48 sekunde dalje.
Why so serious?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gray_Warden ()
Najlepša hvala jih grem takoj ko najdem kaj časa kupit in zamenjat. Hvala vsem za odgovore ;)
Matej_K ::
Jaz sem predkratkim iskal brisalce za Mitsubishi Colt CZ3 2004+ in sem jih našel edino pri avtodeli dovžan. Imajo sicer malo težak iskalnik, ampak sem v prvo našel prave brisalce.
Pred tem sem bil že pri večih prodajalcih avto opreme, ki so mi garantirali, "ja ti pa sigurno pašejo" ye right, sem zmeri mogu nazaj nest.
Poštnina je bila 1€. 5 dni max.
link
Dobra izkušnja.
Pred tem sem bil že pri večih prodajalcih avto opreme, ki so mi garantirali, "ja ti pa sigurno pašejo" ye right, sem zmeri mogu nazaj nest.
Poštnina je bila 1€. 5 dni max.
link
Dobra izkušnja.
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Guma na brisalcuOddelek: Na cesti | 6084 (4875) | Gambino |
» | samo gumice za brisalceOddelek: Na cesti | 3393 (2799) | mulc007 |
» | Brisalci (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16037 (14095) | GrimReaper |
» | Brisalci na voziluOddelek: Na cesti | 10262 (7650) | ...:TOMI:... |