Forum » Zvok in slika » Amis TV + Yamaha receiver- zvok samo v Wooferju
Amis TV + Yamaha receiver- zvok samo v Wooferju
lordgreg ::
Zdravo,
pred kratkim sem kupil Yamahin surround receiver (http://www.bigbang.si/zvok/predvajalnik....
Reciever ima 4 HDMI vhode in 1 HDMI izhod. Priklopljen je tako, da je s HDMI kablom povezan na TV (hdmi out), vse ostale naprave ki jih imam pa so preko HDMIja povezani na Yamaho. Naprave so Xtreamer, Playstation 3 in Amisev TV box Albis.
Sliko vseh naprav vidim brez problema. Pravtako zvok, Playstation 3 in Xtreamer delujeta pravilno. Zatakne se pri Amis boxu, pri čemer zelo nizek zvok slišim le, da prihaja iz Wooferja, vsi ostali zvočniki (L, D, Center, 2 satelita), ne oddajajo ničesar. Nastavitve v samem Albisu sem spreminjal, vendar ni nič pomagalo.
Je imel kdo podobne težave oz. je prišel vsaj do kakih dobrih ugotovitev?
Hvala za pomoč!
pred kratkim sem kupil Yamahin surround receiver (http://www.bigbang.si/zvok/predvajalnik....
Reciever ima 4 HDMI vhode in 1 HDMI izhod. Priklopljen je tako, da je s HDMI kablom povezan na TV (hdmi out), vse ostale naprave ki jih imam pa so preko HDMIja povezani na Yamaho. Naprave so Xtreamer, Playstation 3 in Amisev TV box Albis.
Sliko vseh naprav vidim brez problema. Pravtako zvok, Playstation 3 in Xtreamer delujeta pravilno. Zatakne se pri Amis boxu, pri čemer zelo nizek zvok slišim le, da prihaja iz Wooferja, vsi ostali zvočniki (L, D, Center, 2 satelita), ne oddajajo ničesar. Nastavitve v samem Albisu sem spreminjal, vendar ni nič pomagalo.
Je imel kdo podobne težave oz. je prišel vsaj do kakih dobrih ugotovitev?
Hvala za pomoč!
lordgreg ::
Pozdrav,
Reciever je imel za vhod (hdmi1), na katerega sem priklopil tv box drugačne nastavitve za zvok, kot vsi ostali vhodi (hdmi2, hdmi3 in hdmi4). Po zamenjavi profila na 5.1 se je pojavil zvok tudi na Amisovem boxu.
V vednost torej, set top box deluje pravilno, tako kot mora.
lep pozdrav
Reciever je imel za vhod (hdmi1), na katerega sem priklopil tv box drugačne nastavitve za zvok, kot vsi ostali vhodi (hdmi2, hdmi3 in hdmi4). Po zamenjavi profila na 5.1 se je pojavil zvok tudi na Amisovem boxu.
V vednost torej, set top box deluje pravilno, tako kot mora.
lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6343 (5128) | Bearrorist |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32452 (23991) | p|X| |
» | povezava laptopa,reciverja in plazmeOddelek: Zvok in slika | 1877 (1732) | kokos25 |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11183 (8194) | BigWhale |
» | Onkyo TX-SR508 standbyOddelek: Zvok in slika | 4454 (3982) | jerry2000 |