Forum » Izdelava spletišč » Joomla 1.7 drop down menu
Joomla 1.7 drop down menu
lprelesn ::
Imam problem z izdelavo drop down meni-ja v Joomli 1.7
Noben tutorial na youtube ne prikaže kako se ga naredi. Vsi prikazuje kako se dela navadne menije, razne podmenuje itd.
Tudi v googlu mi ni uspelo najti direktne razlage na to temo, prav tako na slojoomla itd.....Skratka ali mi kdo zna morda pomagati/razložiti kako se naredi drop down meni v verziji 1.7 ?!
Hvala za nasvet,lp
Noben tutorial na youtube ne prikaže kako se ga naredi. Vsi prikazuje kako se dela navadne menije, razne podmenuje itd.
Tudi v googlu mi ni uspelo najti direktne razlage na to temo, prav tako na slojoomla itd.....Skratka ali mi kdo zna morda pomagati/razložiti kako se naredi drop down meni v verziji 1.7 ?!
Hvala za nasvet,lp
shovty ::
Narediš meni in mu dodaš parent meni. Če prav razumem hočeš naredit:
Meni1---> Podmeni1
---> Podmeni2
---> Podmeni3
To se pravi da narediš 4 menije, pa pri podmenijih dodaš parent meni, oz. korenski meni al kaj je že na meni1...
Meni1---> Podmeni1
---> Podmeni2
---> Podmeni3
To se pravi da narediš 4 menije, pa pri podmenijih dodaš parent meni, oz. korenski meni al kaj je že na meni1...
lprelesn ::
....ja to mi je jasno kako naredit:
meni:
--kokos
--jabolko
--ananas
---krompir
---zelje....
...vendar mislim na samo postavitev na spletni strani: Meni, ne želim imeti prikazan samo na levi strani, strani, ampak tudi v
naslovni vrstici. "headline"u kjer se zadeve odpirajo na dol proti nogi spletni strani npr:
meni:
--kokos
--jabolko
--ananas
---krompir
---zelje....
...vendar mislim na samo postavitev na spletni strani: Meni, ne želim imeti prikazan samo na levi strani, strani, ampak tudi v
naslovni vrstici. "headline"u kjer se zadeve odpirajo na dol proti nogi spletni strani npr:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS dropdown meniOddelek: Izdelava spletišč | 1195 (1114) | boss-tech |
» | Meni - kako se imenuje tak meni?Oddelek: Izdelava spletišč | 1418 (1143) | CWIZO |
» | Izdelava osnovne (vstopne strani) z dinamičnimi vsebinamiOddelek: Izdelava spletišč | 1410 (1198) | osti1 |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1841 (1552) | TheHijacker |
» | javascript - pop down meniOddelek: Omrežja in internet | 862 (759) | Elemen_T |