Forum » Kaj kupiti » Poceni usb kljucek?
Poceni usb kljucek?
Izi ::
Tole bi znalo biti:
Funtech.si - USB Ključ 4GB - 5,03 EUR
Vsaj jaz še nisem videl USB ključka pod 5 EUR, pa še kar prostornih 4 GB je tukaj gor.
Funtech.si - USB Ključ 4GB - 5,03 EUR
Vsaj jaz še nisem videl USB ključka pod 5 EUR, pa še kar prostornih 4 GB je tukaj gor.
RejZoR ::
2GB bi bili pod 5 EUR, ampak so jih enostavno ukinili in se jih skor nikjer ne da dobit. Samo 4GB in navzgor.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
barakus ::
Zakaj se pa usb kljucki ne prodajajo v stilu... paket od 10kom pa toliko ceneje?
kmetek... Comshop nima nic takega na strani.
kmetek... Comshop nima nic takega na strani.
Zakaj se pa usb kljucki ne prodajajo v stilu... paket od 10kom pa toliko ceneje?Za 10 kosov boš zelo verjetno dobil kakšen malenkosten popust, ampak za to se boš moral pa osebno dogovoriti s prodajalcem.
10 kosov ni nič posebnega, načeloma je od 1 do 1000 kosov maloprodaja in kakšnih hudih popustov ne gre pričakovati. Za 1000 kosov ali več pa se že lahko pogajaš direkt s proizvajalci kjer so cene polovico nižje kot pri prodajalcih.
borisk ::
Kingstom datatravel 4gb v spodobni trgovini dobiš za okoli5,5€. Sam sem dal za en kos 4,2€ brez davka (na firmo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Micro usb 128gb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7597 (6791) | Daniel |
» | Problem "fast forward" ko film bere iz USB ključkaOddelek: Zvok in slika | 1749 (1601) | Bias |
» | Kupujem BD-R 25GB ploščke na količino, rabi kdo zase ?Oddelek: Kaj kupiti | 3165 (2635) | Brane2 |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10071 (9520) | T-Majo |