Forum » Šola » word 2010 in noga besedila
word 2010 in noga besedila
Alessio983 ::
pozdravljeni !
v wordu sem napisal besedilo , ki ima 80 strani. Sedaj moram v noge označiti citate ,od kot sem katero stvar dobil, in ne razumem kako moram narediti. Če napišem nekaj v nogo se mi pojavi na vseh listih enako, rad bi pa da je na vsakem listu drugačno besedilo.
Probal sem že s prelomi vendar mi ne gre, saj ne morem narediti 80 prelomov strani ali pač ?
v wordu sem napisal besedilo , ki ima 80 strani. Sedaj moram v noge označiti citate ,od kot sem katero stvar dobil, in ne razumem kako moram narediti. Če napišem nekaj v nogo se mi pojavi na vseh listih enako, rad bi pa da je na vsakem listu drugačno besedilo.
Probal sem že s prelomi vendar mi ne gre, saj ne morem narediti 80 prelomov strani ali pač ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 4057 (3080) | finpol1 |
» | Je mogoče narediti odseke v OpenOffice Writerju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1786) | Icematxyz |
» | Noga in glava-WordOddelek: Programska oprema | 5531 (5426) | CitroX |
» | [Word] Številčenje pokončnih in ležečih straniOddelek: Šola | 2605 (2388) | bond007 |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3208 (3028) | Racunalnik |