Forum » Kaj kupiti » Ena drzna z Rimm Rami
Ena drzna z Rimm Rami
smuhic ::
Odločam se za novo mašino in ob zadnjem znižanju cen Rimm rama in zvišanju cen DDR rama bi se raje odločil za ploščo ali Asus P4t533-c ali Gigabyte ga81hxp in seveda Rimm Rame. Če pa ima kdo kake pametne predloge z DDR-i se tudi ne branim.
Mr.B ::
Pojdi na Asus.com forum Intel chipset.
Dobil boš vse informacije ki jih rabiš. Jaz imam Asus P4T-E z PC800 Rami in dela BP P4 1.6A@2.3GHz seveda žal z jumperji , ampak le. Lahko pa bios od tvoje plate uporabim pa lahko juper free delam , ampak nočem tvegati.
Pomembno je predvsem hitrost ramom , tiste pm ms , tako da mi P4 ne gre više ravno zaradi prepočas ramov , ampak sedaj ne mislim teh prodati in kupiti PC1066 ramom , ker mi vse leti BP , oz. bi premalo pridobil za finančni izdatek.
Dobil boš vse informacije ki jih rabiš. Jaz imam Asus P4T-E z PC800 Rami in dela BP P4 1.6A@2.3GHz seveda žal z jumperji , ampak le. Lahko pa bios od tvoje plate uporabim pa lahko juper free delam , ampak nočem tvegati.
Pomembno je predvsem hitrost ramom , tiste pm ms , tako da mi P4 ne gre više ravno zaradi prepočas ramov , ampak sedaj ne mislim teh prodati in kupiti PC1066 ramom , ker mi vse leti BP , oz. bi premalo pridobil za finančni izdatek.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP sp2 namestitevOddelek: Operacijski sistemi | 1532 (1532) | kriko1 |
» | Kupujem cel računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1035 (843) | edis20 |
» | p4 & plataOddelek: Kaj kupiti | 1448 (1253) | Malecky |
» | KomponenteOddelek: Kaj kupiti | 1321 (1144) | Daishi |
» | Athlon vs. Pentium 4Oddelek: Kaj kupiti | 1668 (1356) | Huey P |