» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
121 / 162
»»

djordjevic ::

Ne razumeš - s tem so nas rešili garantiranega propada! ;((
No grave is deep enough to keep us in chains.

Bellatrix ::

šernk je izjavil:

Bellatrix je izjavil:

Turk namiguje na neustavnost glasovanja, ma ne me hebat.
To bojo še poskusli razveljaviti glasovanje, lopovi!

če mene vprašaš je bilo. namreč veliki večini poslancem je bilo prepovedano dvignit glasovnice. demokracija moj k.

Na drugi strani pa so morali it glasovat... kje je tle demokracija ?
People are quick to judge and slow to correct themselves.

ZaphodBB ::

če mene vprašaš je bilo. namreč veliki večini poslancem je bilo prepovedano dvignit glasovnice. demokracija moj k.

Kako lahko nekdo poslancu prepove dvig glasovnice?

lexios ::

Si zihr? Inside info? Kako veš, da niso sprejeli odločitve soglasno?

Sicer pa ne vidim problema lej, načelnost in goljufija volivcev gor al dol - skrajni čas, da poslanci menjajo stranko, če je želja...

oo7 ::

Janez Jansa laze in krade isto velja za Zorana jankovica to sta 2 barabi .
Najbolj posten je Borut Pahor , res ,da je naiven in , da so ga izigrali ampak , jst bi ga volil se enkrat on je zame car .

ThinkPad ::

Kako lahko nekdo poslancu prepove dvig glasovnice?

Pa kaj bi ti rad?
Da ima stranka X na volitvah 10 glasov, ko je pa odločilno glasovanje o vladi/koalicijah jih ima pa ta ista stranka lahko poljubno število, 8, 13, 6, 18 ...
A to je zate odraz volitev? Se ti zdi tu vse vredu?

Odgovorni poslanci in stranke so bodo znale dogovoriti na podlagi čistih računov, ali pa naj grejo še enkrat na volitve. Samo pri nas očitno še nismo zreli za to.

T-h-o-r ::

WarpedGone je izjavil:

Napoved: pahorja bojo znogirali iz SD in bo prestopil k virantu.

to bi bilo izjemno
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

jkosen ::

Slovenija (hlapci EU in USA) : Podalpska Srbija (hlpaci Srbov) = 1 : 0. Stanovnik, Kučan, Turk in podobna g... požrite se.
Rock N Roll

.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

GregiB ::

Torej glede nedvigovanja glasovnic... Vsi poslanci so z glasovanjem o podpori mandatarstvu kandidata pozvani, da z glasovnico izrazijo svojo (ne)podporo. Če je bilo mnenje soglasno, bi pričakoval, da vsi poslanci, ki danes sicer niso glasovali, glasujejo proti. S tem, ko niso dvignili glasovnic, so povedali svojim volilcem kaj? Pokorili so se volji stranke, ovrgli vsa namigovanja in preprečili nezaupanje... Ampak se sprašujem, je to nezaupanje dejansko bilo priisotno? Drugače si ne znam predstavljati... Po pravici povedano, da sem jaz poslanec, dvignem glasovnico in če je potrebno, šefu stranke jasno povem, kako bom glasoval... To očitno ni bilo dovolj...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

jype ::

LuiIII> Sicer mi to ni ravno najbolj všeč in menim, da bi Janković moral dobiti 44 glasov in niti enega več ali manj.

Traparija. Kdorkoli se je izrekel proti kandidaturi Jankovića (tega ne moremo vedeti, ane?), je očitno ravnal po svoji vesti, kar se od vsakega poslanca (razen desnih, ki se jim itak niti sanja ne, kaj je to demokracija) tudi pričakuje.

haha, dejansko so jim prepovedali dvigniti glasovnice :))

Pšenični ::

T-h-o-r je izjavil:

Nisem videl vklenjenih poslancev....vsak bi lahko vstal in odšel volit.

Je bilo pa nerodno, ker bi vsak ki bi to naredil padel pod protikorupcijsko komisjo, ko bog.

Zdejle se levičarji sprenevedajo, je pa lepo da so 15 letih doživeli vse duplo povrnjeno....dva Puckota iz lastnih vrst.

Ne zdej jokat.

Zgodovina sprememb…

telbanc> Nisem videl vklenjenih poslancev....vsak bi lahko vstal in odšel volit.

Neumnost.

Izključno _VSI_ bi lahko vstali in odšli volit. Če eden ne gre, potem nobeden ne gre.

telbanc> dva Puckota iz lastnih vrst.

Jaz sem ponosen na to dejstvo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Libertarian ::

T-h-o-r je izjavil:

A ni zoki učer zagotavljal 46 oz celo 48 glasov. Golobček Gregor Zahec sindrom anyone?
Sic semper tyrannis

jype je izjavil:

telbanc> Nisem videl vklenjenih poslancev....vsak bi lahko vstal in odšel volit.

Neumnost.

Izključno _VSI_ bi lahko vstali in odšli volit. Če eden ne gre, potem nobeden ne gre.

So bili med seboj zvezani, ali priraščeni, da niso mogli pristopit k glasovanju....

Pač rdeča era se zgleda končuje, pa zato ni bilo prestopov.....

"Jaz sem ponosen na to dejstvo. "

Lahko si. Ponosen na SD.

Zgodovina sprememb…

Libertarian je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

A ni zoki učer zagotavljal 46 oz celo 48 glasov. Golobček Gregor Zahec sindrom anyone?

to je zatrjeval samo erjavec, kolikor vem

In Jankovič in GašparGašparGašpar...

noraguta ::

jype je izjavil:

Neumnost.

telbanc> dva Puckota iz lastnih vrst.

Jaz sem ponosen na to dejstvo.

men se zdi pa lapsus trkat na vest drugih če niti svojih nisi prepričal s programom.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

T-h-o-r je izjavil:

Libertarian je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

to je zatrjeval samo erjavec, kolikor vem

Ma to je tupil Gašpar...za teh 48.....Karli je nabijal o 46 tih....

Edini ki je uganil je bil....

http://www.reporter.si/miro-petek-je-pr...

šernk ::

lexios je izjavil:

Si zihr? Inside info? Kako veš, da niso sprejeli odločitve soglasno?

Sicer pa ne vidim problema lej, načelnost in goljufija volivcev gor al dol - skrajni čas, da poslanci menjajo stranko, če je želja...

sem ziher, ker obstaja tudi glas proti! mi smo jih izvolili v parlament in od njih pričakujem, da bodo to službo tudi opravljali z vsemi dolžnosti, torej se udeležili glasovanj!

če se DESUS ne odloči it v koalicijo z janšo, smo v mrtvi točki in kaj bomo v krizi plačevali nove volitve? pa tudi če janši uspe sestavit koalicijo, ga bo zelo verjetno ljudstvo blokiralo pri reformah. PA NAJ PREHITIMO GRČIJO! predvolilne obljube vseh strank: potrebujemo vlado čimprej. sedaj? blokirali oblikovanje vlade...BRAVO!

decembra je konec sveta...slovenija ga ne bo dočakala očitno, so tisti pri koritu preveč za svojo rit, kot pa za državo. dokler bo tako, bo pač tako. očitno jankoviča bolj skrbi država in ni želel ubogemu virančku popustit pri vsem in sedaj imamo kar imamo. vsi ljubljančani se pritožujete čez jankoviča, pa kljub temu ste edina občina poleg kopra, ki ima kaj za preživet, vse ostale pa stagnirajo, tako kot stagnira naša država že vsaj 8 let.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

leiito ::

Naš Zoki je povedal vse v enem stavku: Janša eno dela in drugo dela. Tak človek ne more biti mandator.

LuiIII ::

Glede na to, da zna Turk predlagati vnovič Jankovića, se sam vedno bolj sprašujem, zakaj mora on biti premier? Kaj je tako kritičnega, če državo vodi kdo drug izven kroga "stricev"? Ali bo res konec s Slovenijo ali morda samo s kakšnim koruptivnim lobijem?
Pa zanima me kdaj bo Pahor končno že odšel na svoje in začel postavljati pravo netranzicijsko levico? Ker če imamo v parlamentu tako zblojeno strukturo kot jo imamo danes z veliko kekci v SDS-u, begajočim Virantom, s populistično in opurtunistično strukturo PS in DESUSOM, potem bi bila to ena redkih rešitev v slovenskem političnem prostoru. Seveda pa mora, za pravo čiščenje političnega prostora, politika izgubiti kontrolo nad kapitalom, beri "državne lastnine čim manj".

Da ima stranka X na volitvah 10 glasov, ko je pa odločilno glasovanje o vladi/koalicijah jih ima pa ta ista stranka lahko poljubno število, 8, 13, 6, 18 ...
A to je zate odraz volitev? Se ti zdi tu vse vredu?

X stranka ima na volitvah 9 glasov, Y stranka jih ima 8, Z stranka 5, W stranka 6 in V stranka 2! Če koalicijo tvorijo X+Z=14 glasov, opozicijo W+Y=14 glasov, V pa se vzdrži - kaj bi ti rad 20 koalicijskih glasov? ;((

Ne pozabi, da se glasuje o mandatarju - sestavlja se koalicijo, ne glasuje se za nek XY referendum/zakonik...

Po mnenju Kučanovega klana je bedarija, da opozicija izglasuje koalicijo*... Hinavci pač! S tem ko opozicija izvoli koalicijo "je že brezpogojno v koaliciji. Če rečeš, da boš podprl vlado in njene glavne projekte, je to brezpogojen vstop v koalicijo. Niti kadrovskih zahtev nimaš.">:D

Kaj bi sedaj radi? Da poslanci SDS, SLS in LV kot opozicija podprejo koalicijo? ;((

Kaj se sedaj sprenevedate? klik

*razen recimo v izjemnih primerih, npr. primeru vlade narodne enotnosti

Če pa ima kaka podgana željo prestopati pa naj prestopa - javno presedla v drugo stranko, ne zgolj na tajnem glasovanju...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

NSI pa bo zdaj skozi spravila še referendume o: zakoniku, verouku v šolah in prepovedi splava, potem pa prepoved referendumov. 8-)

telbanc> So bili med seboj zvezani, ali priraščeni, da niso mogli pristopit k glasovanju....

Ja, bili so.

telbanc> Lahko si. Ponosen na SD.

Tudi svoj glas sem jim namenil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

telbanc> So bili med seboj zvezani, ali priraščeni, da niso mogli pristopit k glasovanju....

Ja, bili so.

telbanc> Lahko si. Ponosen na SD.

Tudi svoj glas sem jim namenil.

ja niso bili pa koalicijski partnerji , pa so glasovali proti

noraguta> men se zdi pa lapsus trkat na vest drugih če niti svojih nisi prepričal s programom.

Meni se pa zdi žaljivo, da si poslanci stranke tako malo zaupajo, da raje ne gredo glasovat, kot da bi tvegali, da bo kdo glasoval v nasprotju s partijsko linijo.

Kje smo že nazadnje videli "roko s kroglico v škatli"?

noraguta> ja niso bili pa koalicijski partnerji , pa so glasovali proti

Očitno se ti niti sanja ne, o čem govorim.

luli ::

Si prepričan, da veš sam?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: teac ()

luli> Si prepričan, da veš sam?

Popolnoma, brez sence dvoma.

Jype v mojih očeh si in tudi boš, dokler boš podpiral levo opcijo, povsem nekredibilen. Žalostno je kako se slepiš.

šernk ::

Glede na to, da zna Turk predlagati vnovič Jankovića, se sam vedno bolj sprašujem, zakaj mora on biti premier? Kaj je tako kritičnega, če državo vodi kdo drug izven kroga "stricev"?

torej tvoj predlog? samo ne reci janša ali pahor, ker spadajo precej bolj v ta krog stricev kot jankovič.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Prav zanima me, kakšna bi bila reakcija, če bi se danes glasovalo o Jajotu, organizirano obstrukcijo glasovanja pa bi se šli.... "rdečkarji"...?!

Bellatrix je izjavil:

Jype v mojih očeh si in tudi boš, dokler boš podpiral levo opcijo, povsem nekredibilen. Žalostno je kako se slepiš.
Tipična slovenska miselnost... če nisi naš, si debil... Ker se to pojavlja na vseh polih... smo kjer smo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

donfilipo ::

Nekredibilen ker podpira levo opcijo?

S tem da podpira strogo liberalni do libertarni del Pahorja, ki se že lep čas kaže ne spada nekako v klasično socialdemokracijo?

Niste resni.

To da ni papak, ki bi se bal veleumov desnice;(( je samo dokaz, da še nekaj uma in dostojanstva pa je na tem forumu.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Nazadnje Kučanovo!;)

ja niso bili pa koalicijski partnerji , pa so glasovali proti

Exactly! Če je odločitev sklenjena soglasno - ni razlike, hipotetično, sam fakič vas najbrž matra! :))

GregiB je izjavil:

Prav zanima me, kakšna bi bila reakcija, če bi se danes glasovalo o Jajotu, organizirano obstrukcijo glasovanja pa bi se šli.... "rdečkarji"...?!

Da bi se take hece lahko šli rudeči, bi morali met več mandatov......marginalci.

V Sloveniji imamo samo eno sprejemljivo opcijo. Janša mora biti izvoljen za predsednika vlade.
V nasprotnem primeru sledijo predčasne volitve, to pa vem da si vsi zelo želite ne ?:|

LuiIII ::

@šernk: Seveda ne eden in ne drugi. Oba sta svoje že pokazala. Jaz tudi nočem biti premier, tako, da ga še iščem.

Bellatrix> boš podpiral levo opcijo

Zdi se mi, da ti ni povsem jasno, kaj je leva opcija.

Pšenični je izjavil:

Da bi se take hece lahko šli rudeči, bi morali met več mandatov......marginalci.
Zakaj? Se ni nekritičen politični kolektivizem limal partiji, ki jo nekateri še zdaj vidijo pr nas v parlamentu?

jype je izjavil:

noraguta> men se zdi pa lapsus trkat na vest drugih če niti svojih nisi prepričal s programom.

Meni se pa zdi žaljivo, da si poslanci stranke tako malo zaupajo, da raje ne gredo glasovat, kot da bi tvegali, da bo kdo glasoval v nasprotju s partijsko linijo.

noraguta> ja niso bili pa koalicijski partnerji , pa so glasovali proti

jure dokler ti paše ni važno ko ti fist na prsi tišči , če ti pa ne pa polcijo kličeš. knede

lexios> Exactly! Če je odločitev sklenjena soglasno - ni razlike, hipotetično, sam fakič vas najbrž matra! :))

Seveda je razlika. Mogoče je blo na desni deset puckotov, pa se (o, kako demokratično) niso upali jit glasovat, ker bi vsi vedeli, kdo so.

Tak pritisk je nesprejemljiv, predvsem zato, ker je glasovanje tajno. Vseeno je, kdo je na kateri strani.

Bellatrix je izjavil:

V Sloveniji imamo samo eno sprejemljivo opcijo. Janša mora biti izvoljen za predsednika vlade.
V nasprotnem primeru sledijo predčasne volitve, to pa vem da si vsi zelo želite ne ?:|

Bella, dokler boš kredibilnost soforumašev meril z politično preferenco si zame... nekredibilen...

Buggy ::

@jkosen: dej hitro pozirek vode naredi ...da se ti ne zatakne kej ko tako kozlas.

@topic: kot sem rekel, prav zelim si da JJ sestavi vlado, ker tale narod in trenutna razporeditev sil v parlamentu bo kot nalasc za vasega junaka JJ, da pokaze svoje politicne misice in da za jesti malo ovsene kase svojim navijacem, ki mislijo da bodo dobili pecene piske.

potem pa upam da se ga ze enkrat odstrani iz politike, ce ne bo prej kaksna od obtoznic JJ dobila zame srecni epilog.

noraguta> jure dokler ti paše ni važno ko ti fist na prsi tišči , če ti pa ne pa polcijo kličeš. knede

Očitno se ti sanja ne, o čem govorim.

djordjevic ::

Bellatrix je izjavil:

Ti bi se v svinčenih časih komunizma počutil kot riba v vodi. >:D Ker tole konkretno smrdi po:

Mi smo more krvi prolili i nećemo nikome, da dozvolimo, da nam ruši i da nam ruje iznutra ovo naše bratstvo i jedinstvo ...
No grave is deep enough to keep us in chains.

Matako ::

Škoda, da niso vsi glasovali.

Po mojem bi se dva Zokijeva pucka ravno pokrila z dvema puckoma na nasprotni strani, številke bi štimale, vsi bi se trepljali, kako načelni so, uni 4 bi pa še nekaj malega zaslužili. In vsi bi bili zadovoljni.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

luli ::

jype je izjavil:

lexios> Exactly! Če je odločitev sklenjena soglasno - ni razlike, hipotetično, sam fakič vas najbrž matra! :))

Seveda je razlika. Mogoče je blo na desni deset puckotov, pa se (o, kako demokratično) niso upali jit glasovat, ker bi vsi vedeli, kdo so.

Tak pritisk je nesprejemljiv, predvsem zato, ker je glasovanje tajno. Vseeno je, kdo je na kateri strani.

Saj je glasovanje bilo tajno! Nihče ne ve, kdo sta tista dva glasova! Nikjer pa ne piše, da je tajno kdo je glasoval.

So se pač eni odločili, da jim srbska posla ne odgovarjajo. Tisti, ki pa to igro obvladate pa se lahko igrate dalje.

Double_J ::

jype ti bi vse dal, da bi se izšlo po koruptivnih željah.
Dve šivanki...

GregiB je izjavil:

Bellatrix je izjavil:

Bella, dokler boš kredibilnost soforumašev meril z politično preferenco si zame... nekredibilen...

pa kva se ob postopek spotikaš , tega kandidata ljudstvo ne mara, basta naprej je treba it ne gledak kermu kurcu dlaka smeta.
««
121 / 162
»»