Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

mikic007 ::
Seveda, in prav bi bilo, da bi bilo glasovanje javno, zaradi mene tudi obvezno.
Ce pa kdo misli, da bi Jansa dobil vse glasove, pa se zelo moti. Mocno dvomim, da bi/bo dobil dovolj glasov.
Ce pa kdo misli, da bi Jansa dobil vse glasove, pa se zelo moti. Mocno dvomim, da bi/bo dobil dovolj glasov.

djordjevic ::
Ah, daj. Jasno, da jih bo dobil. Moja prognoza - 48.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Desus lahko zacuti, da bi dobil na novih volitvah vec mest, kar bi jih hitro napeljalo na spekulacije. Tudi Virantovi niso pretirano navduseni nad Janso, vecja moznost je za tehnicno vlado, kot da bo Jansa premier. Skoraj ni mozno.

T-h-o-r ::
razen, če bo desus spet nepopolno glasoval
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

djordjevic ::
@mikic007: Pa sem mislil, da sem jaz naiven ...

No grave is deep enough to keep us in chains.

lexios ::
Da bo jasno - v taki situaciji se mi zdi oblikovanje neke super švoh vlade itak brezveze.
Ravno zato sem proti kupčkanju s posameznimi glasovnicami!
Ampak je pomenljivo videt, kaj vse bi storili eni, samo da nekdo NE BI bil izvoljen.
In drugi, samo da bi bil nekdo izvoljen!

USS Liberty ::
Zokiju sta se zgodila dva preventivna kontra Puckota... eden je Erjavec, drugi pa Pahor...
So pa levaki z zadnjih dneh tik pred zmago delali napake.... Prva napaka je bil tisti Stanovnikov heimatdienstovski govor, ki je Virantu pred javnostjo olajšal, da ni podprl ekstremista Jankovića, ki je samo podaljšek teh ekstremisotv iz Dražgoš. Druga napaka pa je hvaljenje Gašparja, da imajo 48 glasov, kar je povzročilo alarm na desnici in so danes vse svoje poslance imeli pod kontrolo, tako da se jim ni mogel zgoditi Pucko...
So pa levaki z zadnjih dneh tik pred zmago delali napake.... Prva napaka je bil tisti Stanovnikov heimatdienstovski govor, ki je Virantu pred javnostjo olajšal, da ni podprl ekstremista Jankovića, ki je samo podaljšek teh ekstremisotv iz Dražgoš. Druga napaka pa je hvaljenje Gašparja, da imajo 48 glasov, kar je povzročilo alarm na desnici in so danes vse svoje poslance imeli pod kontrolo, tako da se jim ni mogel zgoditi Pucko...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Tako pac mislim, nimam posebnih zelja tukaj, saj je jasno, da ne bo nic dobrega pa kdorkoli ustvari vlado. Brez solidne vecine in tudi z vecino volilcev nimas sploh kaj delat v naslednji vladi. Referendumov se bo trlo, bi lahko kar stalna volisca postavili, vse kar bi bilo dobrega, pa se bo zavrnilo.
Tako pac je, naivnost nima tu nobene veze, dvomim, da si celo Jansa, sicer zeljan vladanja, upa prevzeti to revscino.
Tako pac je, naivnost nima tu nobene veze, dvomim, da si celo Jansa, sicer zeljan vladanja, upa prevzeti to revscino.

no comment ::
Cela Slovenija se je ukvarjala s tem koga bo Janković podkupil. Medtem so pa tačrni tošl razvezali :)
Nimitz se je spet grdo uštel. Nič novega.
Naj zdaj Janša zbobna svojih 52 in da je konec s to komedijo. Če zdaj vidim Viranta spet 1 mesec komplicirat in špilat baletko si bom moral še jaz pisalni stroj nabavit in začet tipkat!
Nimitz se je spet grdo uštel. Nič novega.
Naj zdaj Janša zbobna svojih 52 in da je konec s to komedijo. Če zdaj vidim Viranta spet 1 mesec komplicirat in špilat baletko si bom moral še jaz pisalni stroj nabavit in začet tipkat!

Lonsarg ::
Jest sm pa optimist, da bi v primeru leve vlade Virant vseeno podrpl iz opozicije marsikatero tatežko odločitv.
Enako bi/bo po mojem storil Pahor v primeru Desne koalicije.
Enako bi/bo po mojem storil Pahor v primeru Desne koalicije.

Naj zdaj Janša zbobna svojih 52...
Imho bo zbobnal več kot to ali pa bomo imeli tehnično vlado!

Bellatrix ::
Lepo to, da imamo 2 pucka na levi strani :)
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Zdele bomo 4 leta poslušali, kako se nič ne da, ker so uni nekaj zafurali....
To bi anyway!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

no comment ::
Mah, itak bo bolj teoretična vlada. Drugač ne more bit, če je Desus zraven.
Naj zdaj Janša zbobna svojih 52...
Imho bo zbobnal več kot to ali pa bomo imeli tehnično vlado!![]()
Zdele bomo 4 leta poslušali, kako se nič ne da, ker so uni nekaj zafurali....
To bi anyway!Nisi ču Kučana pred meseci?
Če bo to Janši pomagalo, da spravi identične reforme proti katerim je rovaril zadnje 4 leta... mu sploh ne zamerim :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()

Dr_M ::
Bravo, Slovenija se ni izgubljena

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

GregiB ::
IMHO smo v totalni politični pat poziciji. Dvomim, da bi tudi ponovne (predčasne) volitve to razvozlale... Želim, da čez 14 dni vlado v roke dobi KDORKOLI, ki bo predlagan, samo, da gremo naprej... Nekateri ste si danes oddahnili in verjetno rajate... mislim, da ni na mestu...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Pšenični ::
Zdej tisti ki ste zadnje tri tedne pljuvali čez mene, se lahko zamislite....
Že takoj prvi dan po volitvah sem napovedal, da je levica zgubila volitve......pa sem bil deležen zasmehovanja....
Zdej vidite...da je to res.
Upam da bo zdej vlada čim prej....
Računamo lahko torej na 54 glasov. Vsaj upam na to. Če bi prišlo do premika še v SD ju, bi bilo tud v redu.
Že takoj prvi dan po volitvah sem napovedal, da je levica zgubila volitve......pa sem bil deležen zasmehovanja....
Zdej vidite...da je to res.
Upam da bo zdej vlada čim prej....
Računamo lahko torej na 54 glasov. Vsaj upam na to. Če bi prišlo do premika še v SD ju, bi bilo tud v redu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

WarpedGone ::
Napoved: pahorja bojo znogirali iz SD in bo prestopil k virantu.
Zbogom in hvala za vse ribe

Trinitron ::
Jah, kaj naj rečem
Janezu Janši želim vso srečo in trezno glavo pri vladanju brez mandata volivcev in brez mandata predsednika republike.

IMHO smo v totalni politični pat poziciji. Dvomim, da bi tudi ponovne (predčasne) volitve to razvozlale... Želim, da čez 14 dni vlado v roke dobi KDORKOLI, ki bo predlagan, samo, da gremo naprej... Nekateri ste si danes oddahnili in verjetno rajate... mislim, da ni na mestu...
Politični pat bo imho zaključen, po vseh napakah levice lahko sledi le še šah mat - Jajo ali "neodvisni mandatar". Sranje pa se s tem šele začne - pat položaj in igre s sindikati, eu itd!
Zgodovina sprememb…

WarpedGone je izjavil:
Da ga bodo spokali še lahko verjamem, da bo pa vstopil v kakšno drugo stranko močno dvomim enako velja za Erjavca. Ona dva sta osebi ki želita voditi stranko in imeti vpliv pri odločanju, ne želita biti le nepomembna člana stanke.

Libertarian ::
Jah, kaj naj rečemJanezu Janši želim vso srečo in trezno glavo pri vladanju brez mandata volivcev in brez mandata predsednika republike.
Dj ne kvasej neumnosti...po tej SDS logiki je meu Jankovič tudi 70% PROTI glasov na volitvah...
Sic semper tyrannis

Phil ::
WarpedGone je izjavil:
No saj zakaj pa ne. Magari nekaj časa prevedri tam, potem pa kandidira za precednika države. Ima dobre šanse IMO.

Če se ne bo umaknu iz aktivne politike bo mogoče celo še kandidiral...

Končno, golazen kriminalna.
dobro si to povedal. zdaj je na vrsti golazen kriminalna. zate pac koncno...
Eni vsaj probajo mal skrit, drugi se pa kar javno hvalijo

Ciljam na politike, seveda.

Jah, kaj naj rečemJanezu Janši želim vso srečo in trezno glavo pri vladanju brez mandata volivcev in brez mandata predsednika republike.
Levica gre narazen...zdej če eni ne razumete kaj je to demokracija.
Verjetno bo sedaj SD razpadla.....
Turk je pa sramota za Slovenijo.
Zgodovina sprememb…

GregiB ::
Libertarian je izjavil:
Dj ne kvasej neumnosti...po tej SDS logiki je meu Jankovič tudi 70% PROTI glasov na volitvah...
Če gledamo tako, je SDSov proti 72%...
Levica gre narazen...zdej če eni ne razumete kaj je to demokracija.
Verjetno bo sedaj SD razpadla.....
Hja, Telebanc, to desnici ne pomaga prav nič... slovensko volilno telo je razdeljeno in očitno, kar potrjujejo pretekle predčasne volitve, "levica" še vedno uživa zelo majhno večino glasov. Lahko vse na levi propade, a ti volilci bodo volili karkoli, ki ne bo desno...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregiB ()

Okapi ::
Telebanc, in še marsikdo, se seveda ne zaveda, da levica (ali desnica) niso poslanci, ampak volivci. In sem 100% prepričan, da je vse to dogajanje v resnici mlin na vodo levice. Pa je čisto vseeno, a razpade SD ali ne. Volivci bodo ostali in bodo volili kakšno drugo levo stranko.
O.
O.

Turk namiguje na neustavnost glasovanja, ma ne me hebat.
To bojo še poskusli razveljaviti glasovanje, lopovi!

Volivci bodo ostali in bodo volili kakšno drugo levo stranko.
Ja res imajo veliko izbiro

Stanje na levi strani je v tem trenutku se slabse, kot na desni.
Turcina se gre pa lahko na en kol nataknit, izdajalc en.

Telebanc, in še marsikdo, se seveda ne zaveda, da levica (ali desnica) niso poslanci, ampak volivci. In sem 100% prepričan, da je vse to dogajanje v resnici mlin na vodo levice. Pa je čisto vseeno, a razpade SD ali ne. Volivci bodo ostali in bodo volili kakšno drugo levo stranko.
O.
Tele sigurno ne bojo, tole levico, ki je pustila da delavce lačne naganjajo čez mejo, pa štorije s socialnimi transferji...npr. v Nemčiji socialna pomoč ni potrebno vračati....., pa varstveni dodatek, pa družinske penzije.....pa propad številnih podjetij...ob 8000 milijonih se ni našlo nekaj za ta podjetja...za JU pa se je.
Jebeš tako kao levico.
Banda, sami pokvarjenci.
Zgodovina sprememb…

Tilen ::
Za razliko od Pucka na desni, sta 2 Pucka na levi! ;)
To bo še veselica.
To bo še veselica.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

LuiIII ::
Pričakovano. Zelo zanimivo, da ni dobil glasov vseh s svoje strani. Morda je Borut res glasoval proti saj ve kdo so sponzorji Jankovića in kaj prinaša nadaljevanje "tranzicije". Sicer mi to ni ravno najbolj všeč in menim, da bi Janković moral dobiti 44 glasov in niti enega več ali manj. Tako so se zmenili in naj držijo besedo! Se pa sprašujem ali bo morda res Janša naslednji kandidat za mandatarja? Morda nas čaka presenečenje in bo to nekdo drug iz desno sredinske veje?
Ves problem, ki nastaja okoli tega je to, da morata Virant in Erjavec pred delom svojih volilcev nekako opravičiti svoje ravnanje. Drugače sta se verjetno že dovolj kmalu zavedla "kratkosti" Jankovićevega programa, neslanih obljub in političnih botrov Jankovića. Če bi bila malo bolj trdna in povedala zakaj v resnici ne grejo z Jankovićem, bi se zadeve veliko hitreje odvijale.
Bo pa seveda zdaj Janković kao ubogi underdog in naivni ljudje ga bodo do imeli še rajši.
Ves problem, ki nastaja okoli tega je to, da morata Virant in Erjavec pred delom svojih volilcev nekako opravičiti svoje ravnanje. Drugače sta se verjetno že dovolj kmalu zavedla "kratkosti" Jankovićevega programa, neslanih obljub in političnih botrov Jankovića. Če bi bila malo bolj trdna in povedala zakaj v resnici ne grejo z Jankovićem, bi se zadeve veliko hitreje odvijale.
Bo pa seveda zdaj Janković kao ubogi underdog in naivni ljudje ga bodo do imeli še rajši.

donfilipo ::
Med volivci se je končno resno predstavila libertarnost, leva in sicer še malo pod masko, pa vendar.
Morda, če bo v preveliko oviro formiranju vlade in če donosi na puf zrastejo:), ne bo pomagal noben Friedman niti Pezdir in bodo odleteli v strogo osamo. Torej Libertarnost in Virant so nenadoma jeziček. Od njih je odvisno vse.
Ali bo Janša uspel prepričati Viranta, je pa spet drug problem.
Morda, če bo v preveliko oviro formiranju vlade in če donosi na puf zrastejo:), ne bo pomagal noben Friedman niti Pezdir in bodo odleteli v strogo osamo. Torej Libertarnost in Virant so nenadoma jeziček. Od njih je odvisno vse.
Ali bo Janša uspel prepričati Viranta, je pa spet drug problem.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Karaya 52 ::

Trinitron ::
42 glasov kaže kvečjemu na to, da poslanci na levici niso roboti, ki delajo po navodilih nadrejenih. Za razliko od desnice, ki se poslanske svobodomiselnosti celo tako boji, da so jim glasovanje gladko prepovedali.

Double_J ::
Še kar je Janković po njegovo resen kandidat. Verjetno res najboljše, da 50 sedaj poslancev samodejno izvoli Janšo.
Dve šivanki...

Snohman ::

noraguta ::
ma thor je itak indoktriniran
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Zero0ne ()

donfilipo ::
Jest namreč kolikor je morda programsko bližje Virantova lista Janši, vidim da zna biti pa na drugi strani osebna zamera močnejša. Kaj vem. Nož v hrbet. In Pezdirjeva: 'jaz nisem nikoli z vami niti simpatiziral'.
Včasih so si podobni močneje skregani, kot očitno in že dolga leta drugačni in sovražni.
Čas bi bil, da se končno nekako dogovorijo. Ne glede kako, plače bodo imeli iste, kot pravi Pezdir, ne bodo pa obsojani na kamenjanje in zabijanje, kar se lahko zgodi, če se svetovna ekonomska in finančna kriza prekotali pri nas z efektom 200%, pri Severnih Vietnamcih, kjer ne ločijo dobro med cesarjem in maršalom in velikim vodjo, pa z -11%
Včasih so si podobni močneje skregani, kot očitno in že dolga leta drugačni in sovražni.
Čas bi bil, da se končno nekako dogovorijo. Ne glede kako, plače bodo imeli iste, kot pravi Pezdir, ne bodo pa obsojani na kamenjanje in zabijanje, kar se lahko zgodi, če se svetovna ekonomska in finančna kriza prekotali pri nas z efektom 200%, pri Severnih Vietnamcih, kjer ne ločijo dobro med cesarjem in maršalom in velikim vodjo, pa z -11%

In times of Universal Deceit, telling the truth

ThinkPad ::
42 glasov kaže kvečjemu na to, da poslanci na levici niso roboti, ki delajo po navodilih nadrejenih. Za razliko od desnice, ki se poslanske svobodomiselnosti celo tako boji, da so jim glasovanje gladko prepovedali.
Ti ne-roboti bodo to dokazali šele, ko bo treba podpreti Janšo

šernk ::
če mene vprašaš je bilo. namreč veliki večini poslancem je bilo prepovedano dvignit glasovnice. demokracija moj k.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Jest namreč kolikor je morda programsko bližje Virantova lista Janši, vidim da zna biti pa na drugi strani osebna zamera močnejša. Kaj vem. Nož v hrbet. In Pezdirjeva: 'jaz nisem nikoli z vami niti simpatiziral'.
Čas bi bil, da se končno nekako dogovorijo. Ne glede kako, plače bodo imeli iste, kot pravi Pezdir, ne bodo pa obsojani na kamenjanje in zabijanje, kar se lahko zgodi, če se svetovna ekonomska in finančna kriza prekotali pri nas z efektom 200%, pri Severnih Vietnamcih, kjer ne ločijo dobro med cesarjem in maršalom in velikim vodjo, pa z -11%![]()
Heh, misliš, da je imel to Janko v mislih s top 5, -11% in Slovenijo na lestvici za Kambodžo, S. Korejo in Vietnamom?

Zgodovina sprememb…