» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
116 / 162
»»

mtosev ::

a kdo ve kdo kdaj bo glasovanje?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

USS Liberty ::

Tudi če Zokiju danes slučajno ne uspe, ga bo Turk še enkrat predlagal in potem ima še dva tedna časa, da najde puckote in do takrat jih bo sigurno našel. Tudi leta 96 niso levaki Puckota našli v prvem krogu glasovanja, ampak šele v drugem krogu...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Double_J ::

Sem slišal da ko Janković danes pade, že jutri 50 poslancev predlaga vemo koga...
Dve šivanki...

jest10 ::

Double_J je izjavil:

Sem slišal da ko Janković danes pade, že jutri 50 poslancev predlaga vemo koga...

Karla. Zihr>:D

Pšenični ::

"Zmeda je tudi na desni. Sinoči nam je prvi vir blizu desnosredinski koaliciji dejal, da je koalicijska pogodba že parafirana in da naj bi jo parafiral celo tudi DeSuS. Po njegovih besedah je pripravljen tudi predlog kar 50 poslancev, ki naj bi že v četrtek vložili v parlamentu predlog za novega mandatarja. Sodeč po njegovih izjavah naj bi bil to Janez Janša."

"No, tretji vir iz tretje stranke blizu te koalicije pa je ponovil, da DeSUS sploh ni bil zraven. Dogovorjeno naj bi bilo, da se pogodba natančne prebere in da je odprta za pripombe. Na opombo, da naj bi Ljudmila Novak iz NSi potrdila parafiranje pogodbe, pa je tretji vir odgovoril: "Milka je pač preveč vesela in se ji mudi. Pa iluzijo ima, da je že vse zmenjeno.""

Tole misliš....tole verzijo

Da se pač gre vse po neki poti, da se "spriječi ustanak u Fužinama". Kao, "da je Zoky imao svoju šansu....".ali ni uspel...

http://www.finance.si/336499/Bo-sploh-k...

No, danes Mathaja vetjetno ne ne bo na forum, ""ker bo zavzeto loviil "falote v parlamentu""...morebitne......seveda.

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"Poslanci SDS, SLS, Liste Virant in NSi naj bi se dogovorili, da bodo ob glasovanju za mandatarja obsedeli na svojih stolih"

"Menda naj bi obstajal dogovor desnice SDS, Državljanske liste Gregorja Viranta, SLS in NSI, da ne bodo dvignili glasovnic. Skupaj tako ne bo glasovalo 44 poslancev."

Zanimivo...če bo res.

Zgodovina sprememb…

Zanimivo...če bo res.

U to pa je ziheraško!

Seja se je začela btw...
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Daedalus ::

@telbanc - link?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

mikic007 ::

Ja, in Jankovic ze rula s svojim momlanjem :-). Koga ste nam to dali?? ;-)

Malo pa me je sram ...

Dve šivanki...

Aston_11 ::

Na slo3 seje obljube - 5% manjša javna poraba!! Ju hu.

Pa i Čuk Moris tega ne bi zmogel, kar trosi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Daedalus ::

@DJ - thnx.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Manjka tista muzika, ki je pri porokah, ko naštevajo določila zakona, ki jih morata zakonca spoštovat

Pahor je ze s frisom nakazal, kaj si misli. Da ne bo on kontra trojanc?

A je ze povedal kak stavek, kjer ne bi pozrl kaksnega konca besede? Saj me drugace ne moti toliko, ampak pri branju bi vendarle pricakoval nekoliko bolj razumljiv izgovor.

Če govori angleško, kako če drugače govoriti.

To je pa najdaljsi in najbolj utopicen wish list ki sem ga kadarkoli slisal v zivljenju. A se mogoce ze pripravlja na nove predcasne volitve ali sem jaz narobe razumel, kaj bi se danes naj dogajalo v parlamentu.

Za konec on doda temu miss prostemu spisu se kao kredibilnost ... Ojej.

*se opravicujem za spam tule, ampak me je groza, naj me kdo zbudi.

Keyser Soze ::

Mater, zakaj imam občutek, da če bi tole listo spisal "Omiljeni", bi požel tule cele salve hvale?

P.S.: Fantje, sej vas ni treba bit tolk strah. A vam mami ni povedala, da je ta votel, okol ga pa nič ni?
OM, F, G!

KeyserSoze, kdorkoli bi spacal takle govor danes, bi za naslednjih 20 let izginil iz mojega radarja. Preprosto gre za hinavscino in podcenjevanje naroda. Takih se menda ne voli, vsaj zame velja.

Gregor P ::

Vsekakor se na takšni seji spodobi nek daljši obširen govor oz. nagovor že iz spoštovanja do sodržavljanov, poslancev, parlamenta; ali bi rajši videli, da pride gor reče v minuti, da se pač ni dalo zmenit in da je to to, ajd zdej na glasovanje8-O
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

floyd1 ::

Keyser Soze je izjavil:

Mater, zakaj imam občutek, da če bi tole listo spisal "Omiljeni", bi požel tule cele salve hvale?

Omiljeni ne piše, on prepisuje. "Mojca Mavec old school" ;).

Ramon dekers ::

T-h-o-r je izjavil:

nihče v tej temi (od tistih, ki ne maramo janše) ni volil jankota

ampak roko na srce koga si vi želiti na prestolu? Sam resnično upam da bo jankovič, še raje bi videl karla kot mandatarja. To bi bili smehi...Itak je zabavno gledat vse skupej. Jure pa damjan pa policijsko spremstvo, neprecenljivo.

Dolocen optimizem in dolzina sta potrebna, ampak kar poslusam zdaj ze vsaj 15 minut je podcenjujoce za vse nas, ne samo za poslance, ki sedijo v dobro placanih stolih.

Namrec ce druga ne, model laze. Preprosto desetine tega, kar je nastel, se desetletja ne bo mogel izpeljati in to ve. Neke nacelne obljube se, to konkretno zavajanje pa je veliko prevec, se posebej ko ves, da bo delal po svoje in prav nic v tem duhu, ki ga je sedaj tako preveval.

pa kaj če laže. On vsaj kaj naredi za državo oz bo naredil. Tud če krade. Ova je naš čovjek.

DELAM, BOLJE, SKUPAJ...

Ljubljane mu ne smemo več dati v roke ker potem bo to novi Bangkok ali Šanghaj...

jype ::

mikic007> Namrec ce druga ne, model laze. Preprosto desetine tega, kar je nastel, se desetletja ne bo mogel izpeljati in to ve. Neke nacelne obljube se, to konkretno zavajanje pa je veliko prevec, se posebej ko ves, da bo delal po svoje in prav nic v tem duhu, ki ga je sedaj tako preveval.

Torej bi bilo dobro, da dejansko dobi priložnost za formirat vlado, da se izkaže, ali pa za vedno potone?

Ramon dekers> Ljubljane mu ne smemo več dati v roke ker potem bo to novi Bangkok ali Šanghaj...

A si Ljubljančan?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

mikic007 je izjavil:

Namrec ce druga ne, model laze. Preprosto desetine tega, kar je nastel, se desetletja ne bo mogel izpeljati in to ve.

Na 4 leta (no-ja tokrat malo prej) ponavljajoča zgodba, le govorec se zamenja. Že navajen.

Jakob_X ::

Pšenični je izjavil:

"Poslanci SDS, SLS, Liste Virant in NSi naj bi se dogovorili, da bodo ob glasovanju za mandatarja obsedeli na svojih stolih"

"Menda naj bi obstajal dogovor desnice SDS, Državljanske liste Gregorja Viranta, SLS in NSI, da ne bodo dvignili glasovnic. Skupaj tako ne bo glasovalo 44 poslancev."

Zanimivo...če bo res.

Me ne bi presenetilo. Poslanec za njih ni oseba, ki se odloca po lasnem premisleku ampak je samo figura, ki mora delovati po partijski liniji. Mogoce pa ne bo novega Pucka danes. Da pa ne bomo samo Puckota omenjali v tej temi, dajmo se malo Polonco Dobrajc ter Edo Okretic Salmic. Ali je pa to bilo sprejemljivo ker je slo za prestop iz leve v desno? Ker rabijo dva se mi boljse slisi vprasanje kdo bosta danes polonca in eda.

Na 4 leta (no-ja tokrat malo prej) ponavljajoča zgodba, le govorec se zamenja. Že navajen.

pol ga bo Hanžek zamenjov. Ne bomo vas pustili izbrisati, vaše pravice so naše pravice. Za domovino se gre!!!Evo pa imajo že parole.

Ti bi kar brisal, ja, pa ne bo šlo.

Se še komu zdi, da je SD nekam neprostovoljno šla k Jankoviču.

noraguta ::

Jakob_X je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Zanimivo...če bo res.

Me ne bi presenetilo. Poslanec za njih ni oseba, ki se odloca po lasnem premisleku ampak je samo figura, ki mora delovati po partijski liniji. Mogoce pa ne bo novega Pucka danes. Da pa ne bomo samo Puckota omenjali v tej temi, dajmo se malo Polonco Dobrajc ter Edo Okretic Salmic. Ali je pa to bilo sprejemljivo ker je slo za prestop iz leve v desno? Ker rabijo dva se mi boljse slisi vprasanje kdo bosta danes polonca in eda.

Ja ps so pa ljudje kateri glasujejo po svoji vesti in volji ljudstva.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Eh jype, saj ce bi govoril o vsaj priblizno moznih scenarijih, bi se pritrdil, tako pa ga ni na svetu, ki to lahko izpelje. Zakaj potem sploh tvegat z Jankovicem?

Da pa ne bom dvolicen, tudi Tanko a njegovo kilometrino bi lahko precej bolje nastopil. Se dobro, da je imel lahko temo za obravnavat ..

Aston_11 je izjavil:

Zajeb** situacija za njih. Podprejo ali ne podprejo, v obeh primerih izgubljajo.

Gregor P ::

Aston_11 je izjavil:

Po drugi strani, pa imajo na položajih ogromno svojih ljudi in ti verjetno že pričakujejo, da bo njihova stranka naredila vse za "njene člane", ne pa jih kar prepustila "nemilosti" novi oblasti8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

A si Ljubljančan?

ne, sam jim, vam, privoščim da gre vse cukrugnt z Zoranom:)on je v bistvu borut na n potenco. Tja daš lahko več mestno številko.

No ja mal sem žleht ampak Jure Jankovič je tud pa dobi policijsko varstvo.

jype je izjavil:

Ti bi kar brisal, ja, pa ne bo šlo.

Za domovino se gre!!

Gregor P je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Po drugi strani, pa imajo na položajih ogromno svojih ljudi in ti verjetno že pričakujejo, da bo njihova stranka naredila vse za "njene člane", ne pa jih kar prepustila "nemilosti" novi oblasti8-)

ja, oni se najbolj bojijo, pravosodje no + zu ministrstvo... sami preplašeni drekači.

Zgodovina sprememb…

mikic007> Eh jype, saj ce bi govoril o vsaj priblizno moznih scenarijih, bi se pritrdil, tako pa ga ni na svetu, ki to lahko izpelje. Zakaj potem sploh tvegat z Jankovicem?

Ja.

mikic007> Da pa ne bom dvolicen, tudi Tanko a njegovo kilometrino bi lahko precej bolje nastopil. Se dobro, da je imel lahko temo za obravnavat ..

Skratka, dokler večina voli populistične stranke (kamor se, žal, uvršča tudi SDS), ne vidim bistvenih možnosti za napredek.

Ramon dekers> ne, sam jim, vam, privoščim da gre vse cukrugnt z Zoranom

No, fino, pol nas pa pust da gremo cugrunt, pa se ne vsajat. S tvojimi rovtami Zoki očitno nima nč.

Ramon dekers> No ja mal sem žleht ampak Jure Jankovič je tud pa dobi policijsko varstvo.

Vsi kriminalci prej ali slej dobijo policijsko varstvo.

imagodei je izjavil:

Pšenični je izjavil:

"Telebanc bo sigurno čakal še na tiste iz Argentine in Avstralije"

Kaj podjebavaš. Nič dobrega nas ne čaka. Boš videl.

To je brezvezna demagogija. Nič dobrega nas ne čaka v nobenem primeru. Janša niti še ni izključen kot mandatar! To, da se ne pojavi pred ljudmi, je spet sabotaža samega sebe. Kakorkoli - ti zdej tukaj misliš prodajat, da če bi nas vodil Janša, da bi se cedila med in mleko, če bo pa mandatar Janković, bo pa vse v kurcu?

V obeh primerih bomo jebali ježa in to je realnost.

No ja jankovičev model absolutizma in slabega gospodarjenja, predvsem pa skrb za sveto družino smo videli. Konjukturo pod janso pa tud.

No, fino, pol nas pa pust da gremo cugrunt, pa se ne vsajat. S tvojimi rovtami Zoki očitno nima nč.

kaj si sedaj jezen. Narod je izbral. Ciničen pa nasmejan sem pa vseeno lahko. Tudi tega mi očitno ne privoščič. Fovšljivi slovencelj.

Vsi kriminalci prej ali slej dobijo policijsko varstvo.

Komu lažeš?

Okapi ::

Preprosto gre za hinavscino in podcenjevanje naroda.
Bomo videli,kdo je zares hinavec, ko boste nekateri čez 14 dni na vsa usta hvalili državotvorni govor naslednjega mandatarja, v katerem bomo postali najmanj svetilnik Evrope, če ne že kar vse severne poloble.;((

O.

Bomo videli,kdo je zares hinavec, ko boste nekateri čez 14 dni na vsa usta hvalili državotvorni govor naslednjega mandatarja, v katerem bomo postali najmanj svetilnik Evrope, če ne že kar vse severne poloble

a bo imel ta svetilnik adidas bundo oblečeno na državotvornem govoru, al bo v trenerki z dvema črtama?

Ramon dekers> Komu lažeš?

Ne lažem, samo ti ne razumeš reči, ki niso zapisane z velikimi tiskanimi črkami v kratkih, nedvoumnih stavkih.

Ramon dekers> a bo imel ta svetilnik adidas bundo oblečeno na državotvornem govoru, al bo v trenerki z dvema črtama?

Verjetno bo kar toper guy.

Okapi je izjavil:

Bomo videli,kdo je zares hinavec, ko boste nekateri čez 14 dni na vsa usta hvalili državotvorni govor naslednjega mandatarja, v katerem bomo postali najmanj svetilnik Evrope, če ne že kar vse severne poloble.;((
O.

Eh, saj če pa gre potem pri (možni) vladavini JJ kaj narobe pa je itak jasno, da bo palčkova podtalna organizacija za vse kriva. Vedno pripravljeni ;((.

pecorin ::

jankovic si verjetno danes ni/ne bo mogel privosciti dati tako velikih podkupnin, kot jih je dal jansa vodjem v tisti gostilni...

Ne lažem, samo ti ne razumeš reči, ki niso zapisane z velikimi tiskanimi črkami v kratkih, nedvoumnih stavkih.

potem se pa ne obremenjuj z menoj. A ni škoda tvojega dragocenega časa da mi hočeš dokazati svoj prav. Vprašanje ki se postavlja je ali je "tvoj prav" dovolj objektiven ali živiš v fiktivnem svetu.

pecorin je izjavil:

jankovic si verjetno danes ni/ne bo mogel privosciti dati tako velikih podkupnin, kot jih je dal jansa vodjem v tisti gostilni...

Ko smo ravno pri gostilni - jaz pa sem mislil, da se JJ po kafičih in gostilnah ne pogovarja o "poslih" ;). Tistega vloma pa ne bi komentiral - najprej en teden o trenirkarjih, potem malo o "političnih napadih". Dobro jim gre ta "državotvorna" drža.

Okapi je izjavil:

O.

Al pa vsaj ostale slovenije. Ne da cela drzava placuje za najgrso vas v sloveniji katera odkrito priznava da ne more porihtat niti prometa. Majo pa en nakupopvalni center duhov pa lepe place za klube trtje ligašev.

lol. Ta je dobra. On serje denar pa žre otroke. Itak bo Zoran vladar brez skrbi. Potem bomo tu zafilali 700 strani o njegovih škandalih, medtem pa bo JJ zamenjal Grims in prevzel vlado...

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers je izjavil:

..., medtem pa bo JJ zamenjal Grims in prevzel vlado...

Iz dežja pod kap.

Okapi je izjavil:

O.

Ni potrebe po spekulacijah, ker Jankovic bo danes potrjen. Ker pa si rekel boste in si s tem mislil tudi mene, pa si mogoce preberi temo o Virantu in podobnem obtozevanju telbanca, seveda diametralno nasprotno. Bili so casi, ko sem volil Janso, seveda, saj je bil sploh edina realna moznost, da ne vrzem glasu stran, hkrati pa vsaj poskusam z necim, kar ni ze od pamtiveka na oblasti.

Zdaj je na sreco izbire vec, mogoce ne veliko boljse, pa vendar mi Janse vec ni potrebno volit, kot ga tudi ne kovati v nebo. Zakaj ne bi vsaj tisti, ki smo zmozni razumeti povedano in med vrsticami, podprli opcije, ki imajo vsaj moznost doseci neke spremembe? Jaz dejansko sem odprt za levo in desno, vendar me odvracajo ozadniki tipa Kucan in Stanovnik, ki se vedno urejata razmerja na levici.

Iz dežja pod kap.

če je to tvoja interpretacija potem je sedaj vesoljni potop kjer nas voda povsod zaliva.

Kaj blodi Kahel... a bo nehal, porkodindjo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()
««
116 / 162
»»