» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
117 / 162
»»

koyotee ::

hahahhah, kere majo na seji :D javno nagovarjanje manjšincev :D
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Ramon dekers ::

Zdaj je na sreco izbire vec, mogoce ne veliko boljse, pa vendar mi Janse vec ni potrebno volit, kot ga tudi ne kovati v nebo. Zakaj ne bi vsaj tisti, ki smo zmozni razumeti povedano in med vrsticami, podprli opcije, ki imajo vsaj moznost doseci neke spremembe? Jaz dejansko sem odprt za levo in desno, vendar me odvracajo ozadniki tipa Kucan in Stanovnik, ki se vedno urejata razmerja na levici.

s tem ko si volil te male stranke si dal glas (posredno) jankoviču. Izbire sta samo dve.

jype ::

Za manjšince je očitno veliko bolje, da gredo v vlado z opcijo, ki manjšin ne zatira (in ne postavlja vprašanja "kaj pa pravice večine?!?!").

Ramon dekers> s tem ko si volil te male stranke si dal glas (posredno) jankoviču. Izbire sta samo dve.

Če bi volil Janšo, bi dal pa glas Janši, kar je še slabše (kako nesposobna je bila njegova vlada smo že lahko videli).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

noraguta ::

jype je izjavil:

Za manjšince je očitno veliko bolje, da gredo v vlado z opcijo, ki manjšin ne zatira (in ne postavlja vprašanja "kaj pa pravice večine?!?!").

In jankovic pac to ni. Glede na dosedanjo prakso iz ljubljane bo dal ne zgolj odvest jazbinske temvec tud likvidirat
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Okapi ::

Za manjšince je očitno veliko bolje, da gredo v vlado z opcijo, ki manjšin ne zatira
In ki bi itak najraje manjšinska poslanca ukinila, ali pa jima vsaj odvzela pravico glasovanja.

O.

floyd1 ::

Ramon dekers je izjavil:

Iz dežja pod kap.

če je to tvoja interpretacija potem je sedaj vesoljni potop kjer nas voda povsod zaliva.

Grims je mesece lagal o strokovnjakih pri novem RTV zakonu. Potem pa se mu je zareklo. Steber družbe, ni kaj ;((.

jype je izjavil:

Ramon dekers> s tem ko si volil te male stranke si dal glas (posredno) jankoviču. Izbire sta samo dve.

Če bi volil Janšo, bi dal pa glas Janši, kar je še slabše (kako nesposobna je bila njegova vlada smo že lahko videli).

Ja super je bla, pa se deficita nismo mel.

mikic007 ::

Manjsinca ga morata podpreti, ni druge moznosti. Ce druga ne, na predcasnih se bo trlo drugih kandidatov, ki bodo imeli vsi vecjo podporo v medijih.

Ramon, s tem se ne strinjam. Virant je se kako pokazal, da glas njemu dejansko steje. In ce se jaz ne strinjam z Janso in ne z Jankovicem, ju ne bom volil, ni sanse. Toliko pa se imam rad, da izberem kar mi dogovarja, imam vsaj cisto vest. Gledam pa naprej, cudno bi bilo, da bi npr. Virant ze kar takoj zajahal 30% podporo, to se v normalnih demokracijah ne dogaja. Naj se dokaze, kjerkoli ze bo in scasoma bo tudi moj glas morebiti obrodil sadove. Sem optimist pac.

prosim kaj bi ti? Hanžka? Pa saj bomo dobili Zorana, nehaj se že cmerat za leto 91 pa leta 2004 do 2008. Odrasti že in postani moški. Ah ja. Preveč pričakujem.

Ramon, s tem se ne strinjam. Virant je se kako pokazal, da glas njemu dejansko steje. In ce se jaz ne strinjam z Janso in ne z Jankovicem, ju ne bom volil, ni sanse. Toliko pa se imam rad, da izberem kar mi dogovarja, imam vsaj cisto vest. Gledam pa naprej, cudno bi bilo, da bi npr. Virant ze kar takoj zajahal 30% podporo, to se v normalnih demokracijah ne dogaja. Naj se dokaze, kjerkoli ze bo in scasoma bo tudi moj glas morebiti obrodil sadove. Sem optimist pac.

Ubistvu je tako da bo sedaj jankovič 4 leta tam. Ne glede ali imaš rad JJ ali ZJ. To je vsa matematika.

Zgodovina sprememb…

4 leta dvomim, upam pa, da dovolj dolgo, da dokaze ali je ali ni tako sposoben, kot ga mnogi vidijo. Jaz ga ne, bi si pa zelel, da je. In pazi, ce bo dosegel tisto, kar od njega pricakujem in je mimogrede veliko manj, kot sam obljublja, ga naslednjic volim tudi jaz, seveda ce ob tem ne bo igral kavboja in kradel (kar sicer pricakujem).

Kdorkoli bo ze zasedel najvisji polozaj, srcno zelim, da bo uspesen.

koyotee ::

mađar je reku ne? XD
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Dobro je povedal, vsaj nekdo, ki ve zakaj je tam in kako mora delat. Postavlja pa Jankovica v neko cudno luc, no, Erjavca v bistvu :)

Pšenični ::

"László Göncz: najin ne ne pomeni nezaupanje Jankoviću. To bo veljalo tudi v drugih primerih."

Ja neki nabija , da ne gre not v koalicijo z Jankovičem. Da oba majnišnca ne jebeta "Zokita pet posto".

Če je to res in če uni ta desni ne grejo glasovat, nej to šarado zaključijo dajo zadevo na glasovanje in to je to............ 44. (Ali mnogo manj)

Ta drkancija bo potem drgač cel popoldan....pada storilnost v javni upravi in to....ko vsi to spremljajo...pa še kakšen s.p. zna propast...k ne bo "koncentracije"....

Zgodovina sprememb…

dzinks63 ::

Zakaj imamo v parlamentu parno število poslancev in potem prihaja do pat pozicij? Nepar bi to elegantno rešil. Poleg tega nam sedaj usodo države krojijo manjšinci, imajo vse zagotovljene pravice, da pa lahko prav oni usmerjajo državo v eno ali drugo smer, je pa lapsus naše države kot take.

"0 László Göncz: Pritiska na naju nihče ni izvajal. V okviru današnjega glasovanja, menim, da je to odgovorno in edino primerno ravnanja. Ne bosta glasovala za Jankovića, ker slednji nima vsaj potrebne zagotovoljene podpore."

Torej zaenkrat kaže....da je Zoki premalo ponudu?

dzinks63 je izjavil:

Zakaj imamo v parlamentu parno število poslancev in potem prihaja do pat pozicij? Nepar bi to elegantno rešil. Poleg tega nam sedaj usodo države krojijo manjšinci, imajo vse zagotovljene pravice, da pa lahko prav oni usmerjajo državo v eno ali drugo smer, je pa lapsus naše države kot take.

Nima to veze z enim glasom premoči stranke katere volijo po lastni presoji itak ne vladajo dolgo. More bit vsaj 3+.

"Ivan Vogrin je potrdil, da Lista Virant danes ne bo oddala svojih glasov. Na vprašanje, ali lahko posameznik, ki je dogovorjen z Jankovićem, kljub temu tvega in glasuje, je odvrnil: "Vse je mogoče". Dodal je še, da bo sam spoštoval sklep stranke in ne bo oddal svojega glasu."

Torej kdo bo, če bo?

telbanc, daj pocakaj do konca. Treba je izvesti postopek in ce kdo prestopi pac prestopi, ce ne, jovo na novo. Neke finte, da naj se gre mimo postopka res kazejo na tvojo pristranskost, ki ta trenutek ni niti malo potrebna.

*Priceless poslusat tele slavospeve ;-)
Meni je vsekakor v veselje zdaj poslusat PS, tega ne bi rad zamudil, ker telebani zelijo nekega drugega mandatarja ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mikic007 ()

Gregor P ::

LOL tale Jakičeva o "družini" je bila pa taka kot da je kakšen boter mafije ha ha :))
(zgolj šaljiva brezpredmetna opazka)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Matako ::

Če SDS, LV, SLS in NSI res ne bodo oddali glasov... potem je stvar že zaključena Zoki je popušil, se zgodi. Lahko grejo vsi skupaj prej domov ali na pivo, kuhančka ... saj po mojem so privat čisto prijatelji.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Matako je izjavil:

Če SDS, LV, SLS in NSI res ne bodo oddali glasov... potem je stvar že zaključena Zoki je popušil, se zgodi. Lahko grejo vsi skupaj prej domov ali na pivo, kuhančka ... saj po mojem so privat čisto prijatelji.

Še najbol modro. Sej se po vrst blamirajo. Prasca nej kupjo pa nek obrnejo. Ker tole dolgovezenje pri tem soncu je preprost trapasto.

frikec() ::

Ali pa v trenirkah v en gay kafič.

veliki vodja je oseba s staro adidas puhovko.

mtosev ::

a mi lahko kdo razloži kaj za vraga se dogaja?

Gašpar Mišič (PS) trdi, da ima Janković 48 glasov. Po koncu glasovanja "boste videli, da bomo dobili predsednika vlade", je dejal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

frikec() je izjavil:

Ali pa v trenirkah v en gay kafič.

To bi bil pa dober aftr. Kvjo dost pijani bojo lažje premostil ideološke razlike.

mtosev je izjavil:

a mi lahko kdo razloži kaj za vraga se dogaja?

Gašpar Mišič (PS) trdi, da ima Janković 48 glasov. Po koncu glasovanja "boste videli, da bomo dobili predsednika vlade", je dejal.

Počak, sej ni nobenmu jasn. Lohk da bo cel virant prestopu. Al pa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noraguta ()

Mogoče je pa mislil 38. Mišič se mi zdi bolj vunbacivač tip intelekta.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

Jankovičevi so bili na začetku nasmejani, potem pa hmalu kot crknjene ribe. Verjetno je prišla novica, da bodo nasprotniki obsedeli na stolih.
Dve šivanki...

Vedno se najde en, ki stresa neumne prispodobe. Jao, kaj moram zdaj poslusat, neke kvazi satiricne proste spise vredne osnovne sole.

Tudi poanto ima napacno, eni ne razumejo demokraticne ureditve ...

*A ne more vsaj eden brez da bere. Pa kaksne so bile njihove sole, da jih niso priucile vsaj osnove govosnistva. pa bi razumel, da bi govorili o znanosti, ne pa to, kar lahko jaz povem, brez da berem ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mikic007 ()

Če bi bil jaz "nasprotnik", ne bi nič obsedel na stolu, ne glede na to, za kakšno opcijo gre. Če je glasovanje tajno, potem s tem, ko ne greš glasovat, tajnost uničiš.

jype je izjavil:

Če bi bil jaz "nasprotnik", ne bi nič obsedel na stolu, ne glede na to, za kakšno opcijo gre. Če je glasovanje tajno, potem s tem, ko ne greš glasovat, tajnost uničiš.

Ja. In? Sej niso obvezani da ne dvignejo glasovnic.

Tudi jaz se s tem ne strinjam. Ce ne mores brzdat svojih poslancev in jim zaupat na zacetku, raje zapri stacuno, ne pa da jih prisilis, da ne glasujejo. Zelel bi si mocnejse zaupanje na desni, ker ce to danes slucajno pade, bo naslednjic podoben smoren ...

lexios ::

Aston_11 je izjavil:

Se še komu zdi, da je SD nekam neprostovoljno šla k Jankoviču.

Temle, ki streljajo takšne kozle menda ne*:

Me ne bi presenetilo. Poslanec za njih ni oseba, ki se odloca po lasnem premisleku ampak je samo figura, ki mora delovati po partijski liniji.

Dejte se t. i. levičarji najprej zment z Kučanom, Lukšičem in Vlačičem in ostali staro gardo glede stališča Pahorja in še nekaterih poslancev v SD o vstopu v koalicijo PS, pol pa izvolte pljuvat čez strankokracijo ostalih strank, IDIOTE...

*btw, z induvidualnostjo odločanja poslancev (a glede na program stranke, ki so jo izbrali) se sicer strinjam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

mikic007 je izjavil:

Tudi jaz se s tem ne strinjam. Ce ne mores brzdat svojih poslancev in jim zaupat na zacetku, raje zapri stacuno, ne pa da jih prisilis, da ne glasujejo. Zelel bi si mocnejse zaupanje na desni, ker ce to danes slucajno pade, bo naslednjic podoben smoren ...

ja cenebo danes nebo nobenega naslednjic vec

lexios> Dejte se t. i. levičarji najprej zment z Kučanom, Lukšičem in Vlačičem in ostali staro gardo glede stališča Pahorja in še nekaterih poslancev v SD o vstopu v koalicijo PS, pol pa izvolte pljuvat čez strankokracijo ostalih strank, IDIOTE...

Ne razumeš.

Ti grejo glasovat in glasujejo tajno. Nihče ne ve, kako bodo glasovali (se pa vsem zdi, da bodo po dekretu).

Če pa _ne greš_ glasovat, potem pa tvoj glas ni več tajen.

Loocas ::

Če ne dvignejo glasovnic, desnica kolapsira ob morebitnih ponovnih volitvah.

jype je izjavil:

To je ravno poanta.Temu se reče zaobiti pomankljivost sistema. Workaround :D
Čisto legitimna odločitev - tudi drugih ne bi smelo motiti.. razen ČE si želijo kakega prestopnika.

jype je izjavil:

Od tistih, ki gredo še vedno je. Ti ki pa ne grejo so pa itak rekli, da bodo glasovali NE. Kao. Torej?
Ja nič.. izgleda da so Zokija lepo prelisičili, ko v kaki basni, mater! :D

EDIT: je pa tudi mona, da se je pustil. Moj zaključek je, da Zoki ni ravno nek višek inteligence. Moje mnenje.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Evo, ena iz PSa se je opogumila in govori prosto. A ni to lepo videt? Ma brez tega ne bi spustil nobenga v parlament.

T-h-o-r ::

Loocas je izjavil:

edini, ki bi kolapsiral je virant

pa morda še erjavec

ti glasovi pa bi se spet enako porazdelili med janšo in jankota
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

jype je izjavil:

lexios> Dejte se t. i. levičarji najprej zment z Kučanom, Lukšičem in Vlačičem in ostali staro gardo glede stališča Pahorja in še nekaterih poslancev v SD o vstopu v koalicijo PS, pol pa izvolte pljuvat čez strankokracijo ostalih strank, IDIOTE...

Ne razumeš.

Ti grejo glasovat in glasujejo tajno. Nihče ne ve, kako bodo glasovali (se pa vsem zdi, da bodo po dekretu).

Ja in? Nisi gkasovall. Wtf saj nisi glasoval proti. Vsi ketri ne bodo glasovali niso proti jankovicu, jih pa ni preprical.

Gašpar Gašpar Mišić prihaja na vrsto! Ogled obvezen...
Dve šivanki...

T-h-o-r je izjavil:

Loocas je izjavil:

pa morda še erjavec

ti glasovi pa bi se spet enako porazdelili med janšo in jankota

Over all mislim da niti ne. Videlo se bo sele ce bo jansa sestavljal vlado. Zoran pac ni imel programa.

Loocas ::

Če je danes Jankovič izvoljen, in mu ne potrdijo vlade, imamo nove volitve.

noraguta> Ja in? Nisi gkasovall. Wtf saj nisi glasoval proti. Vsi ketri ne bodo glasovali niso proti jankovicu, jih pa ni preprical.

Torej naj oddajo prazno glasovnico.

Sploh ne bodo dvignili glasovnic... hvala bogu. Pucki so pomojem bili, Jankovičevci so se na začetku smejali, naenkrat pa žalost!
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Double_J je izjavil:

Sploh ne bodo dvignili glasovnic... hvala bogu. Pucki so pomojem bili, Jankovičevci so se na začetku smejali, naenkrat pa žalost!

Ma poslancem PS je po mojem čisto vseeno. Posebno "novim obrazom". Bodo še lažje vegetirali.

Samo kak Stanovnik pa po mojem že izkopava šnelfajerco pa paradajzerice za pas zatika. Spet bo "hajka"!
/\/\.K.

deadbeef ::

Sej pomoje, če ga ne bojo dons izvolil, ga bo Turk spet predlagal.

jype je izjavil:

noraguta> Ja in? Nisi gkasovall. Wtf saj nisi glasoval proti. Vsi ketri ne bodo glasovali niso proti jankovicu, jih pa ni preprical.

Torej naj oddajo prazno glasovnico.

Zakaj le? Tako se razkrijejo backdoori katere so baje našli PS hackerji. Pa ja nis zagovorni security by obscurity

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noraguta ()

deadbeef je izjavil:

Samo potem bo pa on tisti, ki "zavlačuje" saj je jasno, da bo rezultat isti. Pa toliko je imel proti.
/\/\.K.

Okapi ::

Jaz se tudi bojim, da si s svojimi potezami ne dela ravno usluge. Ko je vračal denar, je izgubil 10%, ko ni šel z Jankovićem, čeprav je ta pristal na vse njegove pogoje, jih je še nekaj, če ne bo dovolil glasovati svojim poslancem, jih bo še nekaj ...

O.

Matako je izjavil:

deadbeef je izjavil:

Samo potem bo pa on tisti, ki "zavlačuje" saj je jasno, da bo rezultat isti. Pa toliko je imel proti.

Ni recen da ga ne bodo
««
117 / 162
»»