» »

Težava z androidom

Težava z androidom

GregaST ::

Pozdravljeni!

Imam eno majčkeno težavo. Imam tablični računalnik (MID neka kitajska zadeva 7") na katerem bi rad gledam SLO 1 in SLO 2 (http://tvslo.si/predvajaj/v-zivo-tv-slo...

Problem je namreč ker nimam nameščenega Flasha. Namestil sem si Real player, ampak ga MMC portal očitno ne zazna. Mi lahko pomagate namestiti flash na androida?

ps: Preden bo kdo karkoli rekel, zadevo hočem urediti za starejšega gospoda, ki je v bolnišnici in bi rad gledal vsaj slo 1 in slo 2.

LP, Grega

KoMar- ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

GregaST ::

Mobilna varjanta mi ne pomaga, ker imam tablico in ne mobilnika.

KoMar- ::

Imaš tablico, ki zelo verjetno ne bo delala, ja.

laguna1 ::

Tudi jaz imam kitajsko tablico 7` za 99 eur kupljeno novo v sloveniji, pa rtvslo stran dela, tako arhiv kot oddaje v živo.

Nisi nič napisal, kateri android imaš naložen 2.1 ali 2.2, nisi napisal, kaj se ti zgodi na rtv slo ko daš rtvslo1 v živo, če se ti odpre bela podlaga z majhno zeleno puščico, potem imaš najverjetneje naložen flash player 10. V dobljenem browserju, ki sem ga dobil z androd 2 tudi meni rtvslo v živo ne dela, DELA pa če naložiž dolphih hd browser - brezplačni. Potem pa ti delajo na rtvslo strani tako arhiv kot tudi v živo (slo1, slo 2, maribor, mmc, koper,...). Tako da, malce več napiši in tudi to, če se ti v belih okvirčkih pojavlja mali kvadratek z zeleno puščico, če se ti, poskusi klikniti ta kvadratek in potem se ti "aktivira" flash player 10 - vsaj pri meni je tako.

Poročaj in vprašaj.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV 4D na Kodi ali Samsung TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6514914 (2635) ales74
»

Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9757227 (19637) Pizzicato
»

RTVSLO mi ne dela v Cromu

Oddelek: Omrežja in internet
152900 (2730) cortez
»

rtv - download posnetkov

Oddelek: Zvok in slika
4313923 (7180) Valvoline
»

Octoshape in RTVslo