Forum » Pomoč in nasveti » "napaka" v Outlooku
"napaka" v Outlooku
Blup ::
Imam zanimivo napako oz virus al pa kej podobnga... kdrkol da FORWARD kkšnga maila mi napiše da ni mogu poslt... ampak for ja v tem da ubistvu sploh ne pošle (NAV ne pokaže okna za pregledovanje outgoing pošte) in tut "pošiljatelj" k pošla to sistemsko opozorilo da mail ni biu dostavljen nima maila ampak sam "System Administrator" piše tm kjer bi mogu bit naslov... se pravi da mail sploh ne gre iz računalnika in nek viru pošlje nazaj "odgovor" da maila ni bilo mogoče poslati... če napišem nov mail je vse OK (pokaže se NAV in pregleda mail in ga nato pošlje)
Ima kdo kkšno podobno izkušnjo oz idejo? Če ne pa tut prou... k bom itak foramtiru vse skupi... ampak me čist tko zanima...
Blup
Ima kdo kkšno podobno izkušnjo oz idejo? Če ne pa tut prou... k bom itak foramtiru vse skupi... ampak me čist tko zanima...
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerski vdor v Yahoo prizadel 500 milijonov uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 13974 (12210) | Saul Goodman |
» | Podvojen Gmail račun?Oddelek: Pomoč in nasveti | 892 (681) | Furbo |
» | Digitalno podpisan mailOddelek: Loža | 3086 (2756) | mk766321 |
» | Mail prispe le na 1 PCju, (ne na obeh)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (848) | kloko |
» | ste opazili manj spam-a?Oddelek: Omrežja in internet | 923 (825) | Tody |