Forum » Programiranje » Android aplikacije ne deluje
Android aplikacije ne deluje
Delpierooo ::
Zdravo.
Imam eno težavo. Ustvaril sem flash apllikacijo, ki jo hočem uporabljati na adroid telefonu. S pomočjo CS5.5 sem "exportal" aplikacijo na svoj mbilnik(kot je prikazano v filmčku: ). Ko bi se publishing moral zaključiti dobim napako:"Device error: please check if there is enough space on the device". Kaj naj bi bilo narobe? Apliakcija je namreč zelo majhna. Uporabljam pa HTC Wildfire z 2.2.1 android.
Mislim, da storage na telefonu ni problem(100MB) :)
Hvala za odgovore.
Imam eno težavo. Ustvaril sem flash apllikacijo, ki jo hočem uporabljati na adroid telefonu. S pomočjo CS5.5 sem "exportal" aplikacijo na svoj mbilnik(kot je prikazano v filmčku: ). Ko bi se publishing moral zaključiti dobim napako:"Device error: please check if there is enough space on the device". Kaj naj bi bilo narobe? Apliakcija je namreč zelo majhna. Uporabljam pa HTC Wildfire z 2.2.1 android.
Mislim, da storage na telefonu ni problem(100MB) :)
Hvala za odgovore.
- spremenil: Delpierooo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako odkleniti LG G5?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2495 (1883) | louser |
» | Kako se znebiti kartic brez čipovOddelek: Loža | 3446 (2315) | St235 |
» | Mobilci in programska zaščita zanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4049 (3634) | Chev |
» | Android aplikacija ob primeru kraje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3529 (3231) | dunda |
» | Prenos fajla na Android - Wifi DirectOddelek: Mobilne tehnologije | 2403 (2291) | Jst |