Forum » Pomoč in nasveti » win7 danes ne zazna printerjev???
win7 danes ne zazna printerjev???
globoko grlo ::
En lep pozdrav!
Mam torej W764 in mi od danes sploh noče več printat- Včeraj je še vse delal, danes pa nič. V devices and printers mi kaže printer oz. obasam je en rumen trikotnik in klicaj zravn obeh.
Word mi recimo pravi, da ni nobenga printerja inštaliranega, sploh. Adobe ravno tako. Niti pdf "printerja" ni. Vglavnem meni ni nič jasno.
Če v wordu kliknem na izbiro printerja imam možnost add printer, kliknem in mi napiše The Active Directory Domain Services is currently unavailable.
Help, plz.
Mam torej W764 in mi od danes sploh noče več printat- Včeraj je še vse delal, danes pa nič. V devices and printers mi kaže printer oz. obasam je en rumen trikotnik in klicaj zravn obeh.
Word mi recimo pravi, da ni nobenga printerja inštaliranega, sploh. Adobe ravno tako. Niti pdf "printerja" ni. Vglavnem meni ni nič jasno.
Če v wordu kliknem na izbiro printerja imam možnost add printer, kliknem in mi napiše The Active Directory Domain Services is currently unavailable.
Help, plz.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Če v device and printers kliknem add a printer mi pa napiše Windows can't open add printer. The local print spool service is not running. Please restart the spooler or restart the maschine.
Hec pa je, ker sem ta print spool service šel že ročno štartat in reštartat, pa nič ne pomaga.
Hec pa je, ker sem ta print spool service šel že ročno štartat in reštartat, pa nič ne pomaga.
po pregledovanju googla, nič pametnega, vse se nanaša na network printing, sem enostavno odklopil HL LJ 1022 in drugi printerji delajo. WTF?
edit:
sem še1x inštalirar hplj1022 in je zdej viden pod (copy 1). Če v device&printers kliknem z desnim printer properties za hplj2011 (tastar) mi napiše Printer properties cannot be displayed. Double check the printer name and make sure that the printer is connected to the network.
Če pa kliknem printer properties za hplj1022 (copy 1) pa dela vse bp.
vglavnem za popizdit
edit 2: probal iz adoba neki sprintat in sem spet na istem, ne najde nobenga printerja
sem še1x inštalirar hplj1022 in je zdej viden pod (copy 1). Če v device&printers kliknem z desnim printer properties za hplj2011 (tastar) mi napiše Printer properties cannot be displayed. Double check the printer name and make sure that the printer is connected to the network.
Če pa kliknem printer properties za hplj1022 (copy 1) pa dela vse bp.
vglavnem za popizdit
edit 2: probal iz adoba neki sprintat in sem spet na istem, ne najde nobenga printerja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
edit3: kako odstranim printer? V device&printers kliknem remove device, ga odstrani, pa spet pride nazaj. wtf again
gorenjc ::
Je problem z mrežnim printerjem ali lokalno priklopljenim? Običajno noče izbrisati printerja, če je kaj v njegovi čakalni(tiskalniški) vrsti. Najprej je treba to počistiti, potem se ga pa lahko odstrani.
mi ga je ratal odstrant
je lokalni printer in do včeraj je vse delal, dons pa ne, zakaj mi pa ni jasno
je lokalni printer in do včeraj je vse delal, dons pa ne, zakaj mi pa ni jasno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne najde tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2182 (2091) | Miro-Slav |
» | Starejsi HP LaserJeti in Windows 7 = no goOddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (2618) | dbokal |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (2316) | racunalnik3 |
» | Printer SharingOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1167) | BlonG |
» | Printer čez mrežo.Oddelek: Pomoč in nasveti | 815 (766) | Yeznick |