Forum » Pomoč in nasveti » Toshiba Laptop - Zlomljen delček za napajanje
Toshiba Laptop - Zlomljen delček za napajanje
T.A.D.E.J ::
Živjo,
Prijateljica mi je prinesla svoj Toshiba laptop, ki pa ima zlomljen priključek, ki je v notranjosti laptopa. To reč ne znam natačno poimenovat...ta del v katerega se vstavi napajalni kabel. Mogoče kdo ve, kje bi se dalo to dobit? Ima mogoče kdo toshibo za dele doma?
Model napajalnika je 90W-ACI010, 19V
Prijateljica mi je prinesla svoj Toshiba laptop, ki pa ima zlomljen priključek, ki je v notranjosti laptopa. To reč ne znam natačno poimenovat...ta del v katerega se vstavi napajalni kabel. Mogoče kdo ve, kje bi se dalo to dobit? Ima mogoče kdo toshibo za dele doma?
Model napajalnika je 90W-ACI010, 19V
smile- ::
predvidevam da gre za vtičnico od napajalnika. Razdreš prenosnik, odlotaš vtičnico in jo zamenjaš z novo. Novo dobiš v IC-elektronika ali kateri koli drugi bolje založeni trgovini z elektronskimi komponentami.
ps: malce opreme in znanja je potrebno...
ps: malce opreme in znanja je potrebno...
T.A.D.E.J ::
Hvala :) Ja, sej laptop sem že dal narazen, tako sem videl da je odlomljeno. Ok, hvala bom pobrskal tale IC-elektronika.
klemenSLO ::
Da si mal sposodim temo:
a se da postem isto zamenjat usb vhod na laptopu?
a se da postem isto zamenjat usb vhod na laptopu?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše izkusnje z internet trgovino esvet ?Oddelek: Kaj kupiti | 5250 (1794) | Brdavs95 |
» | Kje kupiti el. elemente?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2619 (1352) | Modri dirkač |
» | bliskanje iz vtičniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7652 (4775) | negotiator |
» | napajanje arduinota/ESP8266 direktno iz žic hišne napeljaveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1617 (1242) | FX6300B |
» | HP serija S - zakaj taka slaba mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 2525 (1895) | Pyr0Beast |