Forum » Pomoč in nasveti » iščem naslov rtv servisa v žalcu
iščem naslov rtv servisa v žalcu
Alen T 1978 ::
helou.
ve kdo naslov rtv servisa v žalcu, ki se nahaja v smeri proti celju na desni strani ceste naprej od cerkve in semaforiziranega križišča. prec za tem križiščem je. tam k je tak majhen parking bočnega parkiranja. no, saj veste.
pa lahko kar na PM, da ne bom delal reklame.
sem pogledla na najdi.si pa najdi.si/zemljevid pa nisem nič našel. v papirnato verzijo pa nisme hotel pogledati, ker se mi ne ljubi. no, prosim, če kdo ve naslov tega servisa naj pove. rad bi jih vprašal za servis (manjavo) aux-out vtičnice na mojem laptopu.
hvala in lp.
ve kdo naslov rtv servisa v žalcu, ki se nahaja v smeri proti celju na desni strani ceste naprej od cerkve in semaforiziranega križišča. prec za tem križiščem je. tam k je tak majhen parking bočnega parkiranja. no, saj veste.
pa lahko kar na PM, da ne bom delal reklame.
sem pogledla na najdi.si pa najdi.si/zemljevid pa nisem nič našel. v papirnato verzijo pa nisme hotel pogledati, ker se mi ne ljubi. no, prosim, če kdo ve naslov tega servisa naj pove. rad bi jih vprašal za servis (manjavo) aux-out vtičnice na mojem laptopu.
hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | servisiranje matične od prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (730) | Alen T 1978 |
» | Stare bencinske črpalke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19177 (12789) | Samson |
» | Kako najde lokacijo samo iz WiFi?Oddelek: Omrežja in internet | 2329 (1849) | gslo |
» | Z VHS na DVDOddelek: Zvok in slika | 3066 (2448) | KeKc7 |
» | Problem z googlom...Oddelek: Izdelava spletišč | 1776 (1410) | St@jler |