Forum » Pomoč in nasveti » WinXP & user accounts & screen resolution
WinXP & user accounts & screen resolution
bradek ::
Neverjetno kolk zivcev sm ze zgubil
Torej v WinXP naredim dodaten Limited user account se za nekoga zraven. Jaz sem prijavljen kot administrator in npr. spremenim resolucijo pri sebi, je ista resolucija potem pri vseh ostalih accountih. Ce se prijavim kot user na limited account... in spremenim resolucijo... se spet to aplicira na vse ostale accounte....kako naj nardim da bo imel vsak svojo resolucijo?! Sigurno je ze kdo pocel to, in zihr je sam kaksn lame switch kje, sam jest ga ne najdem :)
Aja, imam Matrox G400 32mb DH + Nokia 447Xpro
lp
Brad3K
Torej v WinXP naredim dodaten Limited user account se za nekoga zraven. Jaz sem prijavljen kot administrator in npr. spremenim resolucijo pri sebi, je ista resolucija potem pri vseh ostalih accountih. Ce se prijavim kot user na limited account... in spremenim resolucijo... se spet to aplicira na vse ostale accounte....kako naj nardim da bo imel vsak svojo resolucijo?! Sigurno je ze kdo pocel to, in zihr je sam kaksn lame switch kje, sam jest ga ne najdem :)
Aja, imam Matrox G400 32mb DH + Nokia 447Xpro
lp
Brad3K
- spremenil: bradek ()
Ziga Dolhar ::
Start > Run > gpedit.msc
Poglej malo tukaj, s tvojo težavo se sicer še nisem ukvarjal...
Poglej malo tukaj, s tvojo težavo se sicer še nisem ukvarjal...
bradek ::
Hm, ne najdem nikjer... ce ma kdo link naj mi ga pasta pls... drgac zigggmund, tm se ne da nastimat tega... help me!
lp
Brad3K
lp
Brad3K
CaqKa ::
em eno idejo sem dobil... glej pri ati driverih vem da se instalira v tray ena ikonca preko katere lahko na hitro spreminjaš resolucijo... če bi se tisto dalo uporabljat preko cmd... pol bi enostavno napisal skripto in bi jo userju vrgel v logon aplikacije... druga varianta pa bi bila da napišeš registry fajle in jih zalaufaš ob logonu logoffu? andrej help?
andrej ::
Locljivost je per-computer, kar pomeni, da majo vsi uporabniki na racunalniku isto locljivost.
Na netu obstjajo programi, ki ti pri tem pomagajo. V bistvu so naredi tako, da pri logonu spremenijo locljivost a vsakega uporabnika posebej...
Na netu obstjajo programi, ki ti pri tem pomagajo. V bistvu so naredi tako, da pri logonu spremenijo locljivost a vsakega uporabnika posebej...
andrej ::
saj smo tega resli, a ne :)
vse je odvisno od casa... ce mam kdaj kaksno minuto fraj pogledam na forum. ce ne pa ne...
vse je odvisno od casa... ce mam kdaj kaksno minuto fraj pogledam na forum. ce ne pa ne...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor EIZO ali ...Oddelek: Kaj kupiti | 1753 (1330) | Ariborn |
» | Velik problem - Računalnik totalno zmrzne...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (895) | AngelOfDeath |
» | Zaklep androtove teme?Oddelek: Slo-Tech | 1575 (1160) | MadMax |