» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
215 / 217
»»

delavec44 ::

Če že omenjamo tuš, tudi v Planet Koper je sedaj despar namesto Tuša.

Alamar ::

Magic1 je izjavil:

Vmesni regali so še vedno napol prazni. Tedenska roba je kar nekaj. Dobesedno filer, ki ga nihče noče, vendar je tam da ni prazno. Takega Hoferja se spomnim 25 let nazaj, ko so šele prišli na naš trg. Trgovina v kateri manjka kup osnovnih zadev pač ne more funkcionirat. Samo takrat je bilo par trgovin v Lj., danes jih je skoraj 20.

Katere so te osnovne zadeve, ki manjkajo? 25 let nazaj ni bilo Hoferja v Sloveniji. Tedenska posebna ponudba je 90% enaka vsako leto. Minus tehnika, ki je zmanjšana.

ZveeZ ::

Alamar je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Vmesni regali so še vedno napol prazni. Tedenska roba je kar nekaj. Dobesedno filer, ki ga nihče noče, vendar je tam da ni prazno. Takega Hoferja se spomnim 25 let nazaj, ko so šele prišli na naš trg. Trgovina v kateri manjka kup osnovnih zadev pač ne more funkcionirat. Samo takrat je bilo par trgovin v Lj., danes jih je skoraj 20.

Katere so te osnovne zadeve, ki manjkajo? 25 let nazaj ni bilo Hoferja v Sloveniji. Tedenska posebna ponudba je 90% enaka vsako leto. Minus tehnika, ki je zmanjšana.

Iz glave se spomnem na jajca.
Veckrat dozivel prazen regal in ostal presenecen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

kixs ::

Po tvojem prvem zapisu, sem mislil, da cesa osnovnega sploh niso prodajali. Ce pa cesa kdaj zmanjka, pac jebi ga...

Magic1 ::

Nimajo izdelkov, ki so jih včasih imeli. Izbira se je zmanjšala. Recimo določenih mlečnih izdelkov, hoteli so coca colo vržt ven, sadje, zelenjava in meso je dost ubogo ter drago. Ne more bit ok, če je trgovina 1/3 manj nafilana. In to se zdaj vleče ze mesece.
Magic

Gregor P ::

Coca cola je res zadnje, zakaj bi šel v Hofer; tam dejansko pričakujem neko poceni kopijo kole, če že. Tako da sem bil kar presenečen, ko sem videl, da prodajajo tudi dražje blagovne znamke.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Magic1 je izjavil:

Nimajo izdelkov, ki so jih včasih imeli. Izbira se je zmanjšala. Recimo določenih mlečnih izdelkov, hoteli so coca colo vržt ven, sadje, zelenjava in meso je dost ubogo ter drago. Ne more bit ok, če je trgovina 1/3 manj nafilana. In to se zdaj vleče ze mesece.

Čakaj malo, zdaj že obračaš ploščo. Govoril si o osnovnih zadevah, zdaj te moti izbira in kvaliteta določenih izdelkov. Še enkrat, katere so te osnovne zadeve, ki jih ne moreš kupiti? Trgovina je manj nafilana, ker so ukinili 90% brand izdelkov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

Pač mislil sem kot "osnovne stvari", ki so jih imeli desetletje+ v sortimentu, zdaj jih pa ni več. Ljudje se navadimo na nekaj in to da ti ukinejo je manjko. Pa to da je zaloga dostikrat zelo slaba in lahko ne dobiš jajc, kruha, mesa,... je tudi huda. Hofer se je drastično poslabšal in bomo videli, kakšne bodo posledice.
Magic

JanBrezov ::

Tudi meni se zdi, da se Hofer slabša in da izdelki izginjajo. Nekaj let nazaj smo tam redno kupovali čvrsti kozji jogurt, ki je nato izginil. Enako coca cola zero. Mešanica pikantnih oreščkov izginila za pol leta. Hrenovko v štručki so nekaj let nazaj zamenjali z neko drugo, na slabše. Nekih polnozrnatnih štručk tudi nimajo, sem nehal iskat tam, sedaj kupujem temno štručko z orehi ali pa proteinsko štručko, oboje v Lidlu. Dva meseca nazaj je nekdo v družini v Hoferju kupil Bergkönig Orel Temni Malt 0.0 Limona. Uzela ga magla. Sem večkrat iskal sam, ne najdem, tam je prazna polica. Zadnje čase več hodim v Lidl, večinoma zaradi tematskih tednov in pekovskih izdelkov.

Kakšne so spremembe in zakaj je do njih prišlo, je splošno znano. Zdaj reči, da včasih ni kruha, mesa je malo bosa. Tudi to, da se je poslabšal je subjektivno. Pač za nekoga, ki mu ni mar za brand izdelke in/ali brskanje po tedenskih znižanjih ni neke razlike, oziroma se v trgovini veliko lažje znajde. Lep primer je Lidl, ki je že toliko nabasan z brandi, da je vse premešano, ker jim zmanjkuje prostora. Zadnjič sem za kolega en pir iskal v Lidlu in ga nisem našel brez pomoči. Piva so imeli, reci in piši, na petih različnih koncih. Za takšne, ki imamo radi hiter, pregleden non brand nakup sta Hofer in Eurospin pač top izbira.

Povej raje, ker si pri koritu, zakaj so nazaj zvišali trajno nizke cene? Par mesecev so agresivno oglaševali, sedaj so pa potiho cene take kot pred znižanji. Akcij pa itak ni več, tako da smo pod črto na slabšem.

BuDi79 ::

Alamar je izjavil:

Zadnjič sem za kolega en pir iskal v Lidlu.
ok

Sej njemu je cool, večini naj ne bi bilo. Bomo primerjali poslovne številke naslednje leto, kakšna je realnost.
Magic

primoz4p ::

delavec44 je izjavil:

Povej raje, ker si pri koritu, zakaj so nazaj zvišali trajno nizke cene? Par mesecev so agresivno oglaševali, sedaj so pa potiho cene take kot pred znižanji. Akcij pa itak ni več, tako da smo pod črto na slabšem.

Mogoče ti lahko odgovori Vinko Gorenak, zakaj je tak trend ...

Pravkar sem bil v manjši lokalni trgovini v Ljubljani, gre za trgovino last Mercatorja. V trgovini sta bila prodajalec in prodajalka in jaz, kot edini kupec. Prodajalec je stal za blagajno, prodajalka je bila za pultom z delikatesami. Nikamor se mi ni mudilo zato sem počasi nabiral in tehtal sadje in zelenjavo.

Takrat v trgovino stopil mlajši moški, visoke rasti, zelo zanemarjenega videza in neobrit. Vzel je košaro in v njo naložil kakšnih sedem ali oseb ribjih konzerv z zelenjavo, (Insalatisime Rio mare)v vsakem paketu sta po dve konzervi. Kasneje sem pogledal ceno in ugotovil, da en zavitek z dvema konzervama stane nekaj manj kot 7,5 evra. Skupen znesek je bil torej nekaj na 50 evrov.

Toda moški tega ni plačal, temveč je hitro odkorakal, lahko bi rekel, da je s košaro in konzervami tekel mimo blagajne in blagajničarja, ter se izgubil v množici. Začudeno sem pogledal prodajalca, ki še trenil ni z očesom, s prstom sem pokazal na vrata, kamor je izginil tat. Prodajalec mi je pokimal in skomignil je z rameni. Kaj bi naj to pomenilo nisem vedel.

Ko sem prišel do blagajne sem prodajalca seveda vprašal kaj to pomeni. Dejal mi je, da imajo vsak dan nekaj takih tatvin, da na to opozarjajo vodstvo a zgodi se nič. Seveda sem se šalil in ga vprašal, če lahko jaz naslednjič naredim isto, le da bi iz trgovine odšel bolj počasi, kot neznanec. Prodajalec mi je dejal, da seveda lahko to naredim in da se ne bo zgodilo nič. Noro!!

Seveda se sprašujete kako je to mogoče. Odgovor je na dlani. Golobova vlada je s Šutarjevim zakonom tatvino manjše vrednosti iz kaznivega dejanja spremenila v prekršek. Toda pazite, če gre za kaznivo dejanje vas lahko trgovec zadrži do prihoda policije, prime vas lahko tudi varnostnik, če pa gre za prekršek, pa po zakonu kakršnokoli zadrževanje ali prijetje tatu ni dovoljeno. Iz tega lahko jasno zaključimo, da je Golobova vlada tatvine celo legalizirala. Verjamem, da se Romi tega še kako poslužujejo.

Ko sem odšel iz trgovine sem za prvim vogalom zagledal skupino mlajših moških ki so iz steklenice pili vino, jedli pa so….ja seveda konzerve Insalatisime Rio mare.

https://www.vinkogorenak.net/2026/07/06...

OutOfTheBox ::

JanBrezov je izjavil:

Tudi meni se zdi, da se Hofer slabša in da izdelki izginjajo. Nekaj let nazaj smo tam redno kupovali čvrsti kozji jogurt, ki je nato izginil. Enako coca cola zero. Mešanica pikantnih oreščkov izginila za pol leta. Hrenovko v štručki so nekaj let nazaj zamenjali z neko drugo, na slabše. Nekih polnozrnatnih štručk tudi nimajo, sem nehal iskat tam, sedaj kupujem temno štručko z orehi ali pa proteinsko štručko, oboje v Lidlu. Dva meseca nazaj je nekdo v družini v Hoferju kupil Bergkönig Orel Temni Malt 0.0 Limona. Uzela ga magla. Sem večkrat iskal sam, ne najdem, tam je prazna polica. Zadnje čase več hodim v Lidl, večinoma zaradi tematskih tednov in pekovskih izdelkov.

Sej če primerjaš kako poslujeta Lidl in Hofer na bizi je slika jasna. Lidl dominira, medtem ko Hoferju gre daleč od dobro. Kar je sicer škoda, ker hofer je imel dobro robo. Drži pa da sem sam prenehal kupovati v Hoferju v času korone, ker so se cene izdelkov, ki sem jih kupoval drastično zvišale, medtem ko si dobil v Lidlu skupek iste robe za 10-20% manj, kar se je poznalo na konc meseca.

Hoferja sicer tudi ne poznam več toliko, ampak recimo če kupuješ "strateško" v Lidlu, lahk prišparaš več kot 500EUR na leto (odvisno od gospodinjstva). Npr v torek kupiš tekočo robo za čez teden tolk da prideš čez 30EUR ki ti odklene 10% popust za nakup v petek.

Potem greš v petek in kupiš za 300EUR nepokvarljive robe oz. roba ki zdrži več mesecev (na zalogo), npr stvari kot je olje, smetane za kuhanje, med, toaletni papir, stvari za v skrinjo ipd. Jaz tako naredim v povprečju 1 - 2x na mesec (en mesec je enkrat, drugi mesec lahko pride dvakrat ker so izdelki drugačni).

Na leto prihranim več kot 500EUR samo na ta račun.

Drži pa tudi, da so nekatere stvari v Lidlu slabše kot v Hoferju. Npr vsaj po izkušnjah ima Hofer boljše meso kot Lidl.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Cene tedensko nihajo gor dol. Nekaj jih je šlo gor, večina je istih, nekaj dol. Cene so še vedno v povprečju mnogo nižje, kot pred spremembami. Razen sadje in zelenjava ter meso. To pa je dražje zadnjega pol leta. Bolj zanimivo se mi zdi, da je Lidl rabil mesece, da je primerljive izdelke cenovno približal, oziroma dal 1c nižjo ceno.?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

fikus_ ::

O cenah ne bi, jih ne primerjam in niti ne poznam na pamet, niti ne leti nate osebno, ampak ta zapis:

"Na leto prihranim več kot 500€ samo na ta račun. "

Nekateri kupujejo popuste. Če je nekdo človek za to in se tega dosledno drži, potem prihrani, sicer pa ne, trgovci imajo popuste bolje naštudirane kot večine kupcev.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Alamar je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Cene tedensko nihajo gor dol. Nekaj jih je šlo gor, večina je istih, nekaj dol. Cene so še vedno v povprečju mnogo nižje, kot pred spremembami. Razen sadje in zelenjava ter meso. To pa je dražje zadnjega pol leta. Bolj zanimivo se mi zdi, da je Lidl rabil mesece, da je primerljive izdelke cenovno približal, oziroma dal 1c nižjo ceno.?

Pa večino kruha je šlo nazaj gor. Tako pakiran kot sveže pečen.

Lidl ima pa na "enake" redne cene še kupone v aplikaciji in je potem občutna razlika. Pa še v akciji so kdaj in se popusti seštevajo. Zadnje čase daje tudi 10% na celoten nakup do 30EUR, ki prime skupaj z vsemi drugimi akcijami. Meso je pa že v osnovi precej cenejše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

OutOfTheBox ::

Če je nekdo človek za to in se tega dosledno drži, potem prihrani, sicer pa ne, trgovci imajo popuste bolje naštudirane kot večine kupcev.

Drži. Mene sicer ne stane nič da sem prilagodil svoje nakupovalne navade. V trgovino grem tisti torek preden v petek mislim zapravit večjo količino denarja. Razumljivo je da trgovina to hoče, ampak neizpodbitno dejstvo je da s tem prihranim kot pa če kupujem naključno, brez sistema, oz kadar zmanjka par stvari in jih potem grem iskat. In na koncu ni samo prihranjen denar ampak tudi čas - več me stane če nakupujem posamično po par stvari kot pa na zalogo. Pa sem to delal več let (posamični nakupi), preden mi je stegnilo da če mam sistem nakupovanja je boljše iz več zornih kotov.

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

primoz4p je izjavil:

Uf, to imam eno podobno izkušnjo, sicer iz Aldi Süd.
Lani so uvedli te samopostrežne blagajne in v večini moraš poskenirat račun, da se ti odprejo vratca in lahko greš ven. V enem pa tega niso imeli in slučajno se ravno mimo mene tako zelo počasi primaje ena črnka (upam, da ne bom spet brisan s strani plave ribe in blokiran, zaradi rasnih predsodkov ali česa), v roki potiska do vrha napolnjen voziček, v drugi pa telefon in se kao pogovarja. In tako je šla preprosto ven, brez da bi plačala.
Po drugi strani pa jim moram jaz nahrbtnik kazat, če mam kaj not.

delavec44 je izjavil:

Pa večino kruha je šlo nazaj gor. Tako pakiran kot sveže pečen.

Lidl ima pa na "enake" redne cene še kupone v aplikaciji in je potem občutna razlika. Pa še v akciji so kdaj in se popusti seštevajo. Zadnje čase daje tudi 10% na celoten nakup do 30EUR, ki prime skupaj z vsemi drugimi akcijami. Meso je pa že v osnovi precej cenejše.
Meso in kruh je cena tamtam, res pa ima Lidl tedenske akcije tudi na kakšno meso in kruh. Z ostalim se strinjam. Seveda je Lidl strateško spustil cene večini "enakih" izdelkov, ampak še vedno je v Hoferju kar nekaj izdelkov z nižjo ceno. Saj, če se ti da ukvarjati z aplikacijo, kupončki, večjo nepreglednostjo, časom ki ga za to porabiš...itd se da v Lidlu zagotovo nekaj prihraniti. Pač kupci smo različnega tipa.

Oprosti ampak navadni čevapi ali mleto meso, ki so v Hoferju 6,90€/kg, so v Lidlu 5€/kg. Akcije gor ali dol. Svinjsko pleče isto 2€ razlike.
Kruh je imel hofer v stalno nizkih cenah precej ugoden, pa še boljši je kot Lidlov. Žal so šle cene nazaj gor.

Ne samo da se mi da ukvarjati z aplikacijami, raje grem s kolesom v Lidl 8km stran kot v Hofer zraven mene. Včasih ni bilo tako.

starfotr ::

primoz4p je izjavil:

Zakaj objavljaš te budalaščine?

Zakon o nujnih ukrepih za zagotavljanje javne varnosti (ZNUZJV) je bil podprt tudi s strani velikega vodje:
https://ix.parlameter.si/zakonodaja/8337
https://ix.parlameter.si/seja/6945/glas...

delavec44 je izjavil:

Oprosti ampak navadni čevapi ali mleto meso, ki so v Hoferju 6,90€/kg, so v Lidlu 5€/kg. Akcije gor ali dol. Svinjsko pleče isto 2€ razlike.
Kruh je imel hofer v stalno nizkih cenah precej ugoden, pa še boljši je kot Lidlov. Žal so šle cene nazaj gor.

Ne samo da se mi da ukvarjati z aplikacijami, raje grem s kolesom v Lidl 8km stran kot v Hofer zraven mene. Včasih ni bilo tako.

Ali se ne spomniš, da je bilo meso pri nekaterih trgovcih v času "košarice cen" zelo poceni in dvomljivega porekla? Pač, vedno se da iti še dol s ceno. Vprašanje je pa na račun česa. Da, ugotovili ste, to je na račun kakovosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: starfotr ()

V času košarice je bilo meso čisto isto in prav nič manj kvalitetno. Poceni je bilo, ker so prodajalci šli v minus, da so lahko reklamirali najcenejšo košarico. Misliš da so pri kruhu za 0,19EUR dali notri čudno moko?

Čevapi so pa v Lidlu in Hoferu skoraj enaki (beri kar kvalitetni) saj se hitro vidi koliko vode in ostalega je notri med peko na žaru. Recimo Mercatorjevi se zmanjšajo na pol.

Tudi ko je Hofer trajno zniževal cene, so bili izdelki isti kot prej. Torej cena ne odraža kakovosti. Ali pa ko ti Lidl da v app kupon za 30% popust ali jih ima v tedenski akciji. Izdelki isti kot prej po rednih kakovostnih cenah.

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

V času košarice so trgovci nižali cene izdelkom v košarici, ampak so jim zaloge hitro pošle, tako da je bilo to zavajanje.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Meso še zdaleč ni bilo isto.

https://n1info.si/poglobljeno/slovenska...

To je bil takrat tak nateg trgovcev, da še danes peče. Hkrati so se pa politiki hvalili in po prsih trkali kake nizke cene imamo in da ni inflacije. Eni so nas zadaj, eni pa spredaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Dejstvo je, da trgovci delajo vse za čim večji zaslužek. Če to pomeni, da je treba iti preko trupel, potem gredo. Nihče ni izjema, vsi so namazani z vsemi možnimi žavbami. Razlika je samo v tem, da so nekatere firme večje in v tuji lasti, ter gredo dobički tja, drugi so pa lokalni.

starfotr je izjavil:

Od kje misliš da je pa danes za 10EUR/kg? S tem da država porekla meni ne pove še nič glede kvalitete.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Sam si si odgovoril. Če so akcije in se ti da s tem ubadati ja, sicer so cene tamtam.

Nekaterim mogoče ni jasno, da si lahko kdo kupi oz. privošči osnovna živila samo še takrat, ko je akcija.

Daj ne seri. Osnovna živila so smešno poceni, privošči si jih lahko vsak. Procesirana živila so draga.

Ti živiš v enem paralelnem svetu. 10€ za kilo mesa pač ni poceni.

primoz4p ::

delavec44 je izjavil:

starfotr je izjavil:

Od kje misliš da je pa danes za 10EUR/kg? S tem da država porekla meni ne pove še nič glede kvalitete.

Pogledaš podatke Statističnega urada in množiš krat 3-4
Količine in povprečne cene odkupljenih kmetijskih pridelkov, Slovenija, letno
Hm, zakaj cena pujsekov pada?

Za trgovino pa
Povprečne drobnoprodajne cene izdelkov in storitev, Slovenija, letno

delavec44 je izjavil:

Ti živiš v enem paralelnem svetu. 10EUR za kilo mesa pač ni poceni.

11,76 za govejo s kostjo leta 2025, povprečje seveda

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

10 eur za kilo mesa je kraja pri belem dnevu. Kraja kupca, ne kraja pridelovalca ali trgovca.

To samo pomeni, da pojma nimaš kaj vse je potrebno za dosego tega, da pride 1 kg mesa v tvoje roke.

J.McLane ::

Pa saj če imaš malo raznoliko prehrano z velikim deležem rastlinske hrane, te bk če je 1 kg mesa 10€. Če si pa zaprisežen carnivore pa zna boleti, pa ne samo strošek hrane, ampak še kaj drugega kasneje v življenju.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Osnovna lokalna živila so bila vedno poceni. Tudi meso in ribe.

Pripravljeni in procesirani izdelki so pa nekaj drugega.

Tudi rezana, oprana in pakirana solata je dražja, kot če kupiš celo glavo solate in jo sam pripraviš.

zavajon ::

feryz je izjavil:

Hmmm, ali pa tudi ne. Hrano za mačke iz hoferja moramo stran zmetati, ker jo nočejo jesti.
In v glavnem zaradi tega hodim v trgovino.

Zanimivo, kupuješ stanovanja v Ljubljani, doma pa jeste mačjo hrano. In to tako, ki je še mačke nočejo :))

denabiker ::

EU_zamašek- je izjavil:

Đizs kaka fasunga ...

hja saj v trgovini je večina vse v ku*cu. Eni kupujejo veliko zelenjave za zdravje, pogledaš pa znance kmete kako pridelujejo zelenjavo, katera se oglašujejo domača top kvaliteta, bla bla vrhunskih slovenskih pridelkov, ej jaz dosti vidim, dovolj poznam, pa ker vem kako je, ker toliko strupov ko dobiš v tej zelenjavi, sadju, jebemti ni vrag da v bližnji prihodnosti pride težka bolezen.

A misliš da je procesirana hrana izdelana iz izven zemeljskih sestavin, ki tega nimajo? Vse je pridelano na zemlji, samo ultra procesirano je še dodatno slabše iz drugih razlogov.
Magic

Ganon ::

denabiker je izjavil:

ej jaz dosti vidim, dovolj poznam, pa ker vem kako je

:))

donvito ::

zavajon je izjavil:

feryz je izjavil:

Hmmm, ali pa tudi ne. Hrano za mačke iz hoferja moramo stran zmetati, ker jo nočejo jesti.
In v glavnem zaradi tega hodim v trgovino.

Zanimivo, kupuješ stanovanja v Ljubljani, doma pa jeste mačjo hrano. In to tako, ki je še mačke nočejo :))

Samo res, po eni strani ga je sama hvala, koliko in kaj vse ima, za mačke pa kupuje šrot od hrane v hoferju. Sram naj ga bo. >:D

Bud_Bundy ::

Tiste Hofer brikete moraš z mastjo prelit, drugače ne jedo. Je pa to hrana za mačke, ki jih ne maraš kaj dosti.

IL_DIAVOLO ::

delavec44 je izjavil:

Oboji so zanic cena gor ali dol. Edini dobri čevapčiči so sveže pripravljeni, seveda cena je blizje 10€ kot pa 5€.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Goveji cevapi iz lidla spustijo bistveno vec mascobe kot npr kaksni Ave.
Lidlove, ce pripravis v ponvi, dobesedno plavajo v masti.

Govejih ne jem. Mešani ali svinjski so pa oboji ok po mojih izkušnjah. Tudi perutninski ampak te kupim bolj redko.

Če pa kdo zgoraj misli, da je ne vem kakšna razlika med čevapom za 10€ in tistim za 7€, pa priporočam blind test.

Tebi slepi test ne pomaga. Si preveč navajen na slabo in ti je to bolj dobro pa zagovarjaš ta ološ. Pač isto kot folk ne mara naravnga prekuhanega domačega mleka, alpsko ali pa kako drugo iz tetrapaka mu je pa dobro.

To da ti čevapi plavajo pomeni, da si jih mnogo preveč spekel. Sej čevapi niso iz pustega mesa in če jih boš preveč pekel, bo šla vsa maščoba ven. Sploh pri govedino se že v štartu vidi koliko maščobe vsebujejo. Ne kupjes svetlo roza goveje čevape.
Magic

kixs ::

Cenejsi imajo vecji delez svinjine. Osebno kupujem vecinoma samo goveje.

Magic1 je izjavil:

To da ti čevapi plavajo pomeni, da si jih mnogo preveč spekel. Sej čevapi niso iz pustega mesa in če jih boš preveč pekel, bo šla vsa maščoba ven. Sploh pri govedino se že v štartu vidi koliko maščobe vsebujejo. Ne kupjes svetlo roza goveje čevape.

Seveda, ampak hocem reci, da je opazna razlika med Lidlovimi cevapi in Avenimi ob istih pogojih priprave.
««
215 / 217
»»