» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
213 / 214
»»

mtosev ::

Upam, da bodo pustili oz še vedno imeli coca colo in Rio Mare konzerve.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

fikus_ ::

Danes bil v Hoferju, kosare na sredini 3/4 prazne, polic tudi dosti praznih oz. izdelki pri sprednjem robu,...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

CoreySteel ::

V našem Hofru je zmanjkal celo rokavic za kruh :))
Twitter: @CoreySteel_

Magic1 ::

Kere fore. Zdaj se gredo neke reklame "to ni akcija" pa "nove redne cene". Cene pa skačejo gor, dol, gor vsak drug teden. Sej se v bistvu kontrirajo že s drugim sloganom "še vedno nizke cene". Torej se oni ne gredo akcij, samo redne cene popravljajo na mesečni bazi +- 30%:)).
Magic

ZveeZ ::

A jih se vedno redno spreminjajo?

Jaz sem podzavestno nehal obiskovat Hofer.

Slučajno sem videl ceno mesnega bureka. Včasih je bil absurdno drag, že čez 3€, potem so dva meseca nazaj znižali na 1,4x€ in reklamirali na veliko nova redna cena. Ta teden je pa že nekaj čez 1.8€.
Magic

kixs ::

Imas kje cenejsega in se vsaj zadovoljivo dobrega?

donvito ::

Hofer je postal poden od podna.

kixs je izjavil:

Ne gre se zato, da je še vedno p/p pri 1.8€. Problem je v tem, da "redne" cene občutno varirajo. V čem je potem fora takih reklam, če si pluvajo v skledo? Ali nimajo dovolj negativnivo nastrojenih kupcev? Opažam, da se folk kar redno krega na blagajnah!!! Samo WTF...
Magic

bm1973 ::

donvito je izjavil:

Saj je vedno bil.

Sam tam nikoli nisem kupoval hrane...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Kaj pa ni poden? Iz vrta (seveda ne iz Lj. vrtička ob avtocesti)?:))
Magic

Repertoar izdelkov v Hoferju imam zelo mali. Redno kupujem skuto (slovenska), grski jogurt (grski), goveje mleto meso (slo), nuggets (slo), sir, pa kdaj kaksno pekovsko pecivo. To je vse, vsaj zame, cisto v redu kvalitete.

delavec44 ::

Magic1 je izjavil:

kixs je izjavil:

Ne gre se zato, da je še vedno p/p pri 1.8EUR. Problem je v tem, da "redne" cene občutno varirajo. V čem je potem fora takih reklam, če si pluvajo v skledo? Ali nimajo dovolj negativnivo nastrojenih kupcev? Opažam, da se folk kar redno krega na blagajnah!!! Samo WTF...

Dejansko bi si lahko nehali delati stroške s katalogi in reklamami. Če je njihova nova politika brez akcij, pač greš tja in kupiš po ceni kot je. Saj pri mesu se tudi cene spreminjajo vsak teden.

Zgodovina sprememb…

Alamar ::

V tiskanih letakih je predstavljena predvsem posebna ponudba izdelkov.

Alamar je izjavil:

V tiskanih letakih je predstavljena predvsem posebna ponudba izdelkov.

Pol letaka pa res. Je pa tudi te ponudbe žal vedno manj. Elektronike in orodja sploh ne vidim več.

Horas ::

bm1973 je izjavil:

donvito je izjavil:

Saj je vedno bil.

Sam tam nikoli nisem kupoval hrane...

še en ko raj zapravla pr precenjemu slovenskemu sosedu a?
9900+b360, 32gb 2666mhz, rx 6800, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb +2x12tb

foofighter ::

Vmes se mi zdi da so se police lepo zapolnile, ta teden sem bil 1x, se je pa spet videlo kar nekaj praznih.

No najbolj zanimivo mi je to, da od začetka te "afere" naprej ne opažam nobenega padca obiska. V bistvu se mi zdi na momente še več ljudi kot prej...

rs1975 ::

Pa spet so predrkal vse te police, da valjda čim dlje bluziš po trgovini.

Ganon ::

Tudi v meni najbližjem so prestavljali, sem bil precej zmeden.

Vceraj sem bil po dolgem casu v Lidlu. Ocitno so tudi tu spreminjal stvari. Nic ne najdem... Enako v lokalnem Tusu - tukaj so preuredili samo en del.

Evo bil danes v hoferju. Vzel burek in na srečo še imajo Coca colo. Njihov skutin burek mi je dober.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Od ponedeljka bodo v Hoferju spet imeli coca cola vanilla. Yay

EU_zamašek- ::

Dobro da bodo imeli coca colo v hoferju.

Kdo pa pije ta cuker? Jaz ga ne bi, še posebej, če bi imel kakšnega zdravnika v žlahti.

gddr85 ::

mah, pusti človeka nej uživa...dokler še lahko :P

BuDi79 ::

delavec44 je izjavil:

Kdo pa pije ta cuker? Jaz ga ne bi.
sigurno si ponos družine

mr_chai ::

Danes sem v Lidlu kupil neko pakirano mešano solato iz Španije. Pa je bila presenetljivo suha, nič gnilo. Pa me zanima, how da faq prpelejo solato iz Španije, pa da ostane sveža ?:|

Drgač pa načeloma ne kupujem solat, ki niso slovenske, sem samo probal danes.

Kje pa imajo najboljše kumare ? Zaenkrat jih kupujem kar v Lidlu. Pa vzamem kar ta slovenske.

BuDi79 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Kdo pa pije ta cuker? Jaz ga ne bi.
sigurno si ponos družine

Žena in otroci so res ponosni. Tvoji niso?

fikus_ ::

mr_chai je izjavil:

Danes sem v Lidlu kupil neko pakirano mešano solato iz Španije. Pa je bila presenetljivo suha, nič gnilo. Pa me zanima, how da faq prpelejo solato iz Španije, pa da ostane sveža ?:|

Kje pa imajo najboljše kumare ? Zaenkrat jih kupujem kar v Lidlu. Pa vzamem kar ta slovenske.

Solata je bila verjetno zapakirana v foliji, noter pa namesto atmosferskega zraka dušik.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

deepsick ::

delavec44 je izjavil:

Kdo pa pije ta cuker? Jaz ga ne bi, še posebej, če bi imel kakšnega zdravnika v žlahti.

Res je, obstajajo sicer tudi brez sladkorja - kako škodijo te, ne vem, so pa veliko cenejše od Ozempica, recimo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()

enavlaka ::

mr_chai je izjavil:

https://www.messer.si/plini-za-zivila

deepsick je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Res je, obstajajo sicer tudi brez sladkorja - kako škodijo te, ne vem, so pa veliko cenejše od Ozempica, recimo :D

Kokakolo kupim enkrat, dvakrtat na leto, ponavadi ob hudi vročini popoldne. Enkrat niso imeli klasične, in sem vzel tisto ogabo Zero.

Zares odsvetujem tako početje. Ne kupujte Zero.

mojsterleo ::

Bil včeraj v Hoferju v Šiški poleg Supernove.
Namen obiska je bil ogled stanja in nakup določenih artiklov.
Malo strank, a grozobalno prazne police. Pol regala je zasedala ista tuna v škatli, tudi drugi artikli so zgledali kot da so bili naloženi tako da trgovina ne izgleda napol prazna. Dejansko razen kruha nisem dobil ničesar po kar sem prišel. Thomy majoneze ni. Tudi Coca Cole zero več nimajo. Niti Cockte zero. Ponudba rib v pločevinki je močno upadla in je slabša kot prej (sardine so imeli iz Maroka, sedaj iz Kitajske?!).
Je kar nekaj razlogov, da v Hofera praktično več ne hodim. Mi je sodelavka ki je prej delala v Hoferju povedala, z Slovenijo eksperimentirajo ker smo majhni. Očitno hočejo videti odziv kupcev na prazne police in ponudbo generičnih izdelkov nizke kvalitete. Smo imeli že Hura in podobne. Hvala, ne!

deepsick ::

O okusih se ne razpravlja, lahko pa se o zdravju.

Hofer je ostal brez vsega orodja. Imajo samo še nekaj drobnarij.
Pol trgovine so cukri, čipsi in alkohol. Dobre hrane pa čedalje manj.

deepsick je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Menda so notri drugačni strupi. Itak pa vanilla še nisem videl zero, tako da tu ta ne pride v poštev.

KSZ
Za znamke mi je bilo že prej bolj ali manj vseeno, bolj je problematično, da so spet začeli dvigovati njihove stalno nizke cene. Zadeva je postala popolnoma nekonkurenčna napram Lidlu, pa tudi že Sparu, če vzameš s-budget. Z generiko jih tudi Eurospin prehiteva.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

V Hofer sem hodil prakticno vsak dan. Zdaj pa cca enkrat na teden po 1kg puste skute (SLO) in 1kg 2% grskega jogurta (GR). Ko sem tam, obcasno se piscancje medaljone (SLO), pomfri, pa kdaj se kaj iz pekarne.

Sicer sem tudi na splosno zelo omejil kaj sploh kupujem. Najveckrat kar diskontno. Ko je kje kaksna dobra akcija, po kar 10 in vec kosov naenkrat. Tako je potem vsaj za pol leta mir :)

Nisi edini. To prestrukturiranje oz. tipanje terena, ki so si ga zamislili vodilni, jih bo pahnilo v brezno. Da si ustvariš ime in pridobiš zaupanje potrošnikov, traja dolgo. Zapraviš ga lahko hitro. Jaz sem z veseljem hodil v njihove trgovine, zdaj tja zavijem precej redkeje, raje zapravljam denar drugje. Preveč stvari so spremenili in ukinili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Ti da mislit, ko vidiš kako multinacionalke z lahkoto poljubno testirajo nek trg. Njihovo zajebavanje lahko konkretno vpliva na naš trg. V Lj. je Hofer druga najpogostejša trgovina, takoj za merkatorjem.
Drugače zgleda da tudi v Avstriji niso rožnate zadeve. Njihov letak je tudi zelo kratek in že par mesecev skoraj brez tehnike.
Sem šel pogledat od Lidla pri nas. Zadnji ima 60 strani8-O.
Magic

kuglvinkl ::

Pa ta njihova placana damage control reklama, tista fejk druzina. Ce ne bi ze prej obupal nad njimi, in sem, bi bila ta reklama last straw, da jih odfukam.
Your focus determines your reallity

Alexius Heristalski ::

Imajo še eno bolj nagravžno reklamo, kjer se prav vidi umetna neinteligenca, res slabo narejeno, kot bi gledal žive mrtvece. Nekaj v smislu, da ni potrebno preverjati cen. Sem našel:
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Res škoda, da več nimajo računalnikov in tehnike.

Kretencr ::

Res škoda, da je Hofer v takšnem stanju.

Sam imam glede tega mešane občutke. Imam gaming prenosnik iz 2014 za tisočaka takratnega - osvetljen z modro svetlobo kot se za božič in novo leto spodobi - razen slovenske tipkovnice ...

Nemci so seveda dobili osvetljeno.

Sicer trenutno v Hoferju kupujem moko, olive in kvas.

Zgodovina sprememb…

Alexius Heristalski je izjavil:

Imajo še eno bolj nagravžno reklamo, kjer se prav vidi umetna neinteligenca, res slabo narejeno, kot bi gledal žive mrtvece. Nekaj v smislu, da ni potrebno preverjati cen. Sem našel:

Grozljivo. 8-O

Ni potrebno preverjati, samo "znižano" "prava cena" in podobni oglasi dejansko niso ne poceni ne znižani :))
Pa to, da se ti cena zrolla pred tabo je itak dbest

karafeka ::

Se razume, da so morali podražiti, če pa se njihove reklame nonstop vrtijo. Pa verjetno so še Bizovičarju dolžni. Kupec je vedno tisti, ki na koncu pokrije vse te stroške + nagrade vodstvu, ki so imeli takšno super idejo.

MrStein ::

Ah daj no, to plača podjetje!
Tako kot DDV!

(sorry, v sosednji temi je en pametoval o tem)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Jaz ne pomnim trgovca, ki bi tako brcnil v temo, kot Hofer. Manjka samo še to, da bodo trmasto vztrajali tako dolgo, da bodo na koncu napovedali umik iz države, ker [kriv je potrošnik].

iloveboobz ::

a je se kdo opazu, kaksne "bizarne" cene ima njihova non food roba? Tipično vidis stvari zaokrozene na ,99€ ali kaj takega, ne pa pa nek artikel za 6,17€8-O
smoki
««
213 / 214
»»