Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
ZveeZ ::
Jaz jih ne razumem kako ne dojamejo, da tako podijo kupce drugam.
Kupec se bo vrnil 2x, 3x. Cetrtic pa bo ze avtomatsko zavil direkt v drugo trgovino.
Res je, da so te prazne police posledica novega "sistema", katerega naj bi "zalaufali" enkrat proti koncu februarja, ampak za koji k se ne potrudijo zapolnit polic vsaj s tistimi izdelki, ki se prodajo v velikih kolicinah na dnevni bazi.
Ljudje ne vedo zakaj so police prazne.
Kupec se bo vrnil 2x, 3x. Cetrtic pa bo ze avtomatsko zavil direkt v drugo trgovino.
Res je, da so te prazne police posledica novega "sistema", katerega naj bi "zalaufali" enkrat proti koncu februarja, ampak za koji k se ne potrudijo zapolnit polic vsaj s tistimi izdelki, ki se prodajo v velikih kolicinah na dnevni bazi.
Ljudje ne vedo zakaj so police prazne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()
Magic1 ::
Se mi zdi, da imajo konkretno prestrukuriranje. Zna bit da so dobavitelje stisnili, da spustijo cene za kakšno tretjino (zato polno trajno znižanih cen) in je preprosto veliko nehalo dobavljat. Samo zdaj gasijo z nizkimi cenami, a hkrati je trgovina na pol prazna, kar pa zopet odvrača kupce. Letos bo tak minus, da bo glava pekla.
Magic
floyd1 ::
V MB je v teh dveh, kamor zahajam, razlika kot noč in dan. V tistem blizu Europarka čisto vse po starem, na Preradovičevi pa točno tako, kot so zgornje fotke, kot da bi zapirali in se nihče za nič več ne briga...
Kn3dL ::
Zanimivo tole s Hoferjem. Že 1 mesec tudi niso spustili rednih cen glede na tedenske kataloge. Z današnjim katalogom pa zdaj oglašujejo da še niso dvignili cen.
KTr1sk ::
Kaj odgovovrijo prodajalke, če jih folk vpraša zakaj je tako veliko praznih polic? Pri nas je tudi veliko praznega v Hoferju, tam ko je bila pijača je bilo polno palet čipsa...mogoče samo zato da ni bilo polovico trgovine prazno :P
Ryzen5-7600x,32gb ddr5,rx9060xt16gb,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Dimnik ::
Redni obiskovalci tega diskonta se boste morali navaditi na nekaj sprememb.
- V Hoferju ni več na voljo tobačnih izdelkov (to je efektivno že par mesecev).
- V Hoferju ne bo več na voljo brand izdelkov (postopoma, ja ne bo več tudi čokolina, radenske in kokakole).
- V Hoferju bo v bodoče zelo omejena ponudba tehničnih izdelkov.
- Zaradi prehoda na nov način poslovanja bo še najmanj mesec februar občasna motena dostava določenih izdelkov.
- Hofer že nekaj časa nima tedenskih akcij, ampak trajno znižuje redne cene izdelkov (znižanja so od banalnih nekaj %, do res visokih 50%+ znižanj).
Da ne boste izumljali tople vode in se čudili
OK.d ::
Upam, da te spremembe ne bodo vplivale na HOT, kot pri šparu, ki je ukinil njihiv sparmobil.
Sparmobil in izimobil sta bila na Telekomu, Hot je pa na A1. Če je to razlika. Jaz upam da ostane čim več konkurence.
Btw, tudi https://redo.si/ se poslavlja.
Kaj odgovovrijo prodajalke, če jih folk vpraša zakaj je tako veliko praznih polic? Pri nas je tudi veliko praznega v Hoferju, tam ko je bila pijača je bilo polno palet čipsa...mogoče samo zato da ni bilo polovico trgovine prazno :P
Pripravljajo se za pustno zabavo.
LPOK.d
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OK.d ()
To je samo za PR, da selijo v Indijo. V resnici dela vse AI![]()
AI - Administracija Indija :P)
Another Indian
V Indiji je že veliko vsega, odvisno kakšen kader bodo dobili in koliko jih bodo naučili svojih postopkov.
Enim ful laufa, poznamo ene firme, ko so noro zadovoljni, delajo non stop, 24 ur na voljo, zrihtajo vse, drugi pac nimajo takšne sreče , tak kot naš Lek je dal dol v Indijo še knjiženje računov, dobil neko ekipo, nekaj kar na hitro so uvajali tule, nimajo pojma katero stroškovno mesto katero ono, kako to, kako ono, in potem z privat mailom pošiljajo nekaj dobaviteljem brez glave nek dopis ter nato se dobavitelji ustrašijo, da je napad hehe to se moraš smejat.
Važno da se špara, pa ni pomembno koliko to stane
LPOK.d
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OK.d ()
Meni je zanimivo, da dobim pri mesarju sveze meso ceneje od tistega prepakiranega pri nasih trgovcih.
Verjetno ja, ker tvoj mesar kupuje meso od kakega diskontarja v akciji
LPOK.d
Tudi, če linija ni druga, lahko uporabijo cenejše in manj kakovostne surovine, drugačno recepturo ali podobne prijeme za znižanje stroškov. Ali pa vse našteto.
Kot linija je miljeno vse v kompletu. In za omenjeni dve ti lahko zagotovo povem, da imajo isto. Edina stvar, ki se menja je embalaža oz. etiketa
In % vode v izdelku.
LPOK.d
Meni je zanimivo, da dobim pri mesarju sveze meso ceneje od tistega prepakiranega pri nasih trgovcih.
Verjetno ja, ker tvoj mesar kupuje meso od kakega diskontarja v akciji![]()
Redno ceno ima enako kot npr spar. Meni mi da se extra skonto. Ampak kvaliteta je cisto druga. Sem v zacetku leta vzel en paket mlete govedine v Sparu, ker je bilo prirocno. Po kuhanju je letelo med bio odpadke.
Alamar ::
Zanimivo tole s Hoferjem. Že 1 mesec tudi niso spustili rednih cen glede na tedenske kataloge. Z današnjim katalogom pa zdaj oglašujejo da še niso dvignili cen.![]()
Ne bo držalo, vsak teden je nov val trajnih znižanj, samo ni oglaševano v letaku. Poglej na spletno stran in izberi "sortiraj najnovejše"
Sicer pa se je prehod na nov digitalni način poslovanja pri vseh poslovalnicah zaključil, kar pomeni da se bodo police z rednimi izdelki počasi začele intenzivneje polniti.
kuglvinkl ::
Sem tut skenslal pred casom Hofer po 10 letih. Samo se Lidl in Spar, kar ni v Lidlu.
Your focus determines your reallity
Ganon ::
Sicer pa se je prehod na nov digitalni način poslovanja pri vseh poslovalnicah zaključil, kar pomeni da se bodo police z rednimi izdelki počasi začele intenzivneje polniti.
Resnično upam, da čim prej. Vse trgovine v bližini so izredno slabo založene. Kako je lahko prehod na nov način poslovanja tako omejil dobavo?
delavec44 ::
Zanimivo tole s Hoferjem. Že 1 mesec tudi niso spustili rednih cen glede na tedenske kataloge. Z današnjim katalogom pa zdaj oglašujejo da še niso dvignili cen.![]()
Ne bo držalo, vsak teden je nov val trajnih znižanj, samo ni oglaševano v letaku. Poglej na spletno stran in izberi "sortiraj najnovejše"
Raje 3 tedne iste izdelke dajejo v letak kot da bi novo znižane? Ne verjamem.
Na spletu pokaže 36 izdelkov, potem daš pa gumb prikaži več pa ti spodaj nalima istih 36 še enkrat. Niti izbira po kategorijah ne deluje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
starfotr ::
Po moje ne plačujejo. Zato imajo prazne police oziroma mesta za palete.
Mogoče je pa samo vaja za prihodnost. Da se navadimo na pomanjkanje in prazne police. Ti časi še prihajajo.
Če bi res imeli prehod na nek nov sistem, bi tudi po Aldijih v tujini bil problem. In če je to prehod, da pol stvari ne dela, potem so resni amaterji. Totalno nesposobni.
Sicer pa kak nov sistem si pa še lahko izmisli neka multinacionalka? Saj je že sedaj optimizirano kolikor je pač mogoče. Nobenega vprašanja ne pustijo odprtega. Nobenega centa ne pustijo neobrnjenega vsaj 5x.
Mogoče je pa samo vaja za prihodnost. Da se navadimo na pomanjkanje in prazne police. Ti časi še prihajajo.
Če bi res imeli prehod na nek nov sistem, bi tudi po Aldijih v tujini bil problem. In če je to prehod, da pol stvari ne dela, potem so resni amaterji. Totalno nesposobni.
Sicer pa kak nov sistem si pa še lahko izmisli neka multinacionalka? Saj je že sedaj optimizirano kolikor je pač mogoče. Nobenega vprašanja ne pustijo odprtega. Nobenega centa ne pustijo neobrnjenega vsaj 5x.
Po moje ne plačujejo. Zato imajo prazne police oziroma mesta za palete.
Res gre dejansko za nek nov sistem kjer naj bi software sam naročal zaloge po poslovalnicah. Sedaj je baje vse v peesdi in tudi ure dostave varirajo iz dneva v dan.
No, vsaj tako pravijo trgovci v poslovalnici.
Bomo videli v zacetku marca, ce je to res le zacasno.
So pa tudi prekinili posel z nekaterimi dobavitelji ali dobavitelji z njimi in je mogoce tudi to krivo za manjko zalog.
Time will tell.
Kakšnih 36 izdelkov? Na spletu je preko 1000 znižanih izdelkov. Letaki se tiskajo nekaj tednov prej.Zanimivo tole s Hoferjem. Že 1 mesec tudi niso spustili rednih cen glede na tedenske kataloge. Z današnjim katalogom pa zdaj oglašujejo da še niso dvignili cen.![]()
Na spletu pokaže 36 izdelkov, potem daš pa gumb prikaži več pa ti spodaj nalima istih 36 še enkrat. Niti izbira po kategorijah ne deluje.
Samodejno naročanje ima tudi dinozaver Mercator. Pa ni bilo nobenega izpada.
Skratka, vse kar lahko povem je, da bi lahko bolje izpeljali tranzicijo.
Me pa zanima delovanje novega sistema. Verjetno nek AI piece of shit.
Izvedena je bila cela vrsta ukrepov, ki bo omogočala avtomatizacijo večine procesov znotraj podjetja, vključno s popolno avtomatizacijo naročanja izdelkov v trgovinah. Seveda se to ne da izpeljati iz danes na jutri, zato prihaja do motenj pri zalogi določenih artiklov.Po moje ne plačujejo. Zato imajo prazne police oziroma mesta za palete.
Res gre dejansko za nek nov sistem kjer naj bi software sam naročal zaloge po poslovalnicah. Sedaj je baje vse v peesdi in tudi ure dostave varirajo iz dneva v dan.
No, vsaj tako pravijo trgovci v poslovalnici.
Bomo videli v zacetku marca, ce je to res le zacasno.
So pa tudi prekinili posel z nekaterimi dobavitelji ali dobavitelji z njimi in je mogoce tudi to krivo za manjko zalog.
Time will tell.
Ne pozabiti! Brand izdelki so v odprodaji in se ukinjajo. Zato se prekinjajo pogodbe z dobavitelji. Izdelkov iz posebne ponudbe bo v prihodnosti manj. Bo pa v kratkem spet možna preverba zaloge izdelkov preko spletne strani.
Kakšnih 36 izdelkov? Na spletu je preko 1000 znižanih izdelkov. Letaki se tiskajo nekaj tednov prej.Zanimivo tole s Hoferjem. Že 1 mesec tudi niso spustili rednih cen glede na tedenske kataloge. Z današnjim katalogom pa zdaj oglašujejo da še niso dvignili cen.![]()
Sem mislil da delaš za Hofer. Ne vem, stran vam tako deluje, da prikaže 36 izdelkov, potem je pa gumb na dnu pokaži več. Saj lahko sam preveriš. Enkrat dela, enkrat ne.
Pa da bo izdelku znižana cena lahko v naprej planirate (kot ste do sedaj za akcije) in letak natisnete. Ker tudi tisti v letaku niso bili znižani 3 tedne prej.
Zgodovina sprememb…
Sem ravnokar preveril in deluje normalno. Prikaže 1056 izdelkov. Prav tako deluje filtriranje in prikaz izdelkov na prvi strani, kateri so bili znižani danes. Ne vem, mogoče je odvisno od brskalnika, oziroma pobriši kukije.
Definitivno jih ne prikaže 1056. Pokaže jih 36 potem je pa na dnu gumb Prikaži več.
Sedaj sem ga nekako nahecal da deluje. Samo sem moral izklopiti Ublock origin lite.
Sedaj sem ga nekako nahecal da deluje. Samo sem moral izklopiti Ublock origin lite.
Alexius Heristalski ::
No, evo. Ni kriv Hofer, ampak kar ti sam. PEBKAC
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Čudno da druge strani lahko delajo brez problemov.
Pa filtriranje po 1000+ izdelkih je kap. Dodajte iskanje po imenu.
mrbungle ::
Leta 1800 je bila življenska doba 30 let. Brez plastike v vodi, brez pesticidov v zemlji, brez izpušnih plinov v zraku, bio hrana.. Medicina dela čudeže, vpliv slabe hrane, pesticidov, pkastike, zraka zgleda ne vpliva toliko, kolikor je medicina napredovala. Se oa strinjam da se je treba zdravo prehranjevati ce se le da. Distikrati se ne da zal...
Si pomislu na higieno, ki je bila takrat bolj ne kot ja?
Medicina je delala cudeze, danes je bolj kot ne biznis. So podrocja kjer brez ne gre, so pa podrocja kjer nas zastruplja...eno z drugim pa dela $$$
Življenjska doba se je zvišala predvsem na račun manjše smrtnosti novorojencev in otrok - uvedba cepiv. Pa na račun medicine, predvsem izum penicilina - leta 1800 ti ob pljučnici npr. skoraj ni bilo pomoči. In pa zdrvljenje bolezni ob starosti (srčnožilne, rak), kar vse podaljšuje življenje.
Sem bil pred nekaj leti (recimo 10) kar malo sokiran... veliko se je takrat v ZDA govorilo o Monsantu in njihovi "koruzi". Pa se en dan pogovarjam s tasco, ki ima kmetijo. Izvem, da je to tudi pri nasMeni se je zdela "amerika" dalec... pa ni tako. Globalna vas v vsem efektu. Pri nas le z zamikom nekaj let...
GSO naj bi bil pri nas še prpovedan. Je pa res, da Monsanto ni več ameriški, ampak ga je pred leti kupil nemški Bayer...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mrbungle ()

stara mama ::
Če imaš pa Add blocker,
stran trgovca pa dejansko je ena reklama.
Js bi temu rekel, da add blocker funkcionira
Ekologija™ in Trajnost™
Jaz ne vem kje si ti živel, ampak sem odraščal tudi veliko časa pri starih starših na podeželju, jedlo se je non stop meso, teh govejih juh je bilo enormno, potem svinjske juhe, kurje juhe, zelenjavne juhe bistveno manj, kruh se je pekel v krušni peči od domače koruze in pšenice, jajca so bila domača, mleko je bilo domače in vsi mlečni izdelki od kislega mleka, skute itd. zelenjave je bilo od A do Ž. Vsaka hiša po vseh teh vaseh kar sem prekolesaril kot otrok in se družil z mojimi vrstniki so imeli podobno, kure so bile vsepovsod, torej domače kurje meso, ponekod še goske, race, svinje so bile skoraj pri vsaki hiši, goveda pa res niso bila pri vsaki hiši, ampak se je potem menjavalo....vrt in vsaj male njive vsepovsod, večje njive pa so imeli pač večji kmetje. Samooskrba je bila na višku, kvaliteta hrane je bila 1A. Meščani so pa tak bili bolj bogati pa so lahko kupovali to hrano pridelano na kmetiji. Enake zgodbe so tudi iz drugih konec Slovenije, tudi tam ko je bila moja so imeli vsega. Kar se tiče sladkorja, se ga je precej uporabljalo, sladkali so čaje nenormalno, bele kave, marmelade sladke, peciva so bila večina iz bele moka in sladkor v nori količini, ko je zdaj kao strupeno. Se spomnim vseh sosedov koliko je to dišalo ko sem kot otrok lutal sem ter tja, jedlo s eje vse od mastnega, sladkega, kruha,...vse kar sedaj pravijo, da je totalno nezdravo, pa so živeli zdravo in lepa leta dočakali, moj stari ata je koaj pri 85 šel prvič zdravniku, sosedi, kjer je gospa non stop pekla peciva, sta oba dočakal dobrih 90 let, pa toliko cukra pojedla. No zdaj pa imamo drugo skrajnost, sedaj je cuker, maščobe, bela moka,.. smrt, vse drugo pa je OK od sladil, herbicidov, insekticidov, fungicidov, onesnaženega zraka, vode,...
Ko si omenil zelje in krompir, kakšno zelje je bilo včasih, in kakšno je sedaj? Včasih je zelje dišalo, okusno in zdravo, sedaj je skoraj vso zelje strupeno, ker če veš kako ga pridelujejo...
Predvsem še nisem bil živ leta 1940-1950, si bil ti? Ker iz tistega obdobja imamo danes starostnike, na katerih sloni statistika o povprečni starosti.
kakšno ima veze trpljenje med drugo svetovno vojno, če so se takoj nazaj postavili na noge in zaživeli, pišeš kot da je vojna trajala 3/4 njihovega življenja. .
Na podeželju je bila revščina že pred vojno, bila je revščina med vojno in bila je revščina po vojni.
Še nekaj časa po vojni si potreboval dovolilnico/bon da si sploh smel kupiti sladkor.
Potem obvezne oddaje mesa po vojni, torej kmet ki je živino pridelal jo je moral oddati. Tudi če sam tisto leto mesa pač ni jedel.
Glede mesa sploh, ker hlajenja ni bilo in se ga ni dalo ohranjati brez sušenja/prekajevanja.
Moja mati je bila rojena pred vojno na večji kmetiji in se počuti da so bili bohati, ker so vedno imeli kruh in niso bili lačni. Tudi oče je bi vzojen na povprečno veliki slovenski kmetiji in je bil večkrat lačen. Tako da imajo kar prav, ti ljudje ki so danes v 80ih in 90ih letih so v mladosti jedli veliko manj kot jemo mi danes.
Res je, da statistiko višine povprečne starosti dvigujejo osebe, ki so bile rojene pred 2. sv. vojno. Veliko njih doseže zavidljivo starost, tudi preko 90 let. Zakaj? Ne toliko zaradi malo mesa v prehrani, ampak ker so naspploh živeli v pomanjkanju, kar je za organizem najbolje. Bili so veliko več v gibanju, predvsem so pa živeli v zdravem okolju, ker takrat ni bilo mikroplastike, predvsem pa kemičnih spojin (od pesticidov, praškov, čistil...). In če primerjaš recimo pojavnost raka pri teh ali pri eni generaciji kasneje, vidiš, da je pri mlajših pojavnost raka bistveno višja. In ta starostna meja pojavnosti raka pada...
stara mama je izjavil:
Če imaš pa Add blocker,
stran trgovca pa dejansko je ena reklama.
Js bi temu rekel, da add blocker funkcionira![]()
Tudi z izklopljenim včasih dela včasih ne.
Recimo tale ne filtrira (na tega te pošlje link):
https://www.hofer.si/sl/ponudba/spuscam...
Tale pa dela:
https://www.hofer.si/sl/ponudba/spuscam...
Zgleda ga #Izdelki zmede, da potem ne dela več nič.
Zgodovina sprememb…
Jebomir ::
Res je, da statistiko višine povprečne starosti dvigujejo osebe, ki so bile rojene pred 2. sv. vojno. Veliko njih doseže zavidljivo starost, tudi preko 90 let. Zakaj? Ne toliko zaradi malo mesa v prehrani, ampak ker so naspploh živeli v pomanjkanju, kar je za organizem najbolje. Bili so veliko več v gibanju, predvsem so pa živeli v zdravem okolju, ker takrat ni bilo mikroplastike, predvsem pa kemičnih spojin (od pesticidov, praškov, čistil...). In če primerjaš recimo pojavnost raka pri teh ali pri eni generaciji kasneje, vidiš, da je pri mlajših pojavnost raka bistveno višja. In ta starostna meja pojavnosti raka pada...
Še dobr da je to mikroplastiko treba vtaknit v vsako debato o zdravju.
Boomerji nevajeni mikroplastike bi potemtakem morali zdaj že vsi bit na onem svetu?
Kaj pa grozni svinec in azbest?
Černobilska solata na vrtu?
Takrat-še-ne-prepovedani pesticidi?
Pantakan?
Dizli brez DPFov?
Množična konzumacija tobaka?
Al pa dejstvo da tvoj prapraded ni prišel do strokovne diagnoze raka kot recimo dandanes in takrat "ni umrl za rakom" ampak samo "od starosti".
Zdaj pa vsak penzioner leti k zdravniku takoj, ko ga mal štihne v kolenu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebomir ()
Magic1 ::
Ja seveda so živeli v "zdravem" okolju... Po drugi svetovni vojni se je industrija pri nas začela hitro širit. Premog, kemikalije, težke kovine, azbest,... je bilo vsega v izobilju. Po kotlinah smoga neomejeno , saj se je vse ogrevalo na trda goriva. Svinec v bencinu... Smeti se je odlagalo v bližnji potok/hudournik. Plastika pa je bila že od 60. dalje. Tako da teli naši starostniki niso živeli v prav pretirano zdravem okolju.
Magic
Pa tudi Lidli, Eurospin. Baje jev Hofru prej robo naročal vodja trgovine, ko je videl, da nečesa začenja zmanjkovati. Sedaj naj bi se to naročalo avtomatsko na osnovi poskeniranih izdelkov na blagajni.
Je pa Hofer očitno zaostal - če pogledaš Lidl, so jih v tem času posodobili - lepše police, lepše blagajne s podaljškom, kjer se odlaga roba, če ne moreš slediti hitremu skeniranju, pa samopostrežne blagajne... Hofer pa je ostal 15 let nazaj, od oplic in podobnega...
Ja seveda so živeli v "zdravem" okolju... Po drugi svetovni vojni se je industrija pri nas začela hitro širit. Premog, kemikalije, težke kovine, azbest,... je bilo vsega v izobilju. Po kotlinah smoga neomejeno , saj se je vse ogrevalo na trda goriva. Svinec v bencinu... Smeti se je odlagalo v bližnji potok/hudournik. Plastika pa je bila že od 60. dalje. Tako da teli naši starostniki niso živeli v prav pretirano zdravem okolju.
Ti dejavniki na zdravje ne vplivajo takoj, ampak na daljši rok. V jugi se je to, kar naštevaš, začelo pojavljati v 60ih in predvdsem 70ih letih 20.stoletja. Torej ti stari starši, rojeni tam okoli 1930-1940 vsaj tretjino svojega življenja niso bili temu izpostavljeni-in so doživeli 90 let. Danes jih dosti zboleva in umira že pri 50ih ali celo prej, ker so že od rojstva izpostavljeni temu. Me prav skrbi, kaj bo z našimi mulci, ker oni so pa poleg te kemije izpostavljeni še raznoraznim sevanjem.
kixs ::
Veliko raje grem v Hofer kot pa v Lidl. V Lidlu imajo cisto prevec robe in vse skupaj prevec natlaceno in nepregledno. Sicer je na prvi pogled trgovina precej lepsa.
Pa tudi Lidli, Eurospin. Baje jev Hofru prej robo naročal vodja trgovine, ko je videl, da nečesa začenja zmanjkovati. Sedaj naj bi se to naročalo avtomatsko na osnovi poskeniranih izdelkov na blagajni.
Je pa Hofer očitno zaostal - če pogledaš Lidl, so jih v tem času posodobili - lepše police, lepše blagajne s podaljškom, kjer se odlaga roba, če ne moreš slediti hitremu skeniranju, pa samopostrežne blagajne... Hofer pa je ostal 15 let nazaj, od oplic in podobnega...
Ogromna sprememba je od začetka do ko so prišli sem, do sedaj. Ampak roba je še vedno na paletah, kar je bistvo diskonta.
Pivo pa sok je res na paletah. Večina je pa na policah, skrinjah, hladilnikih, košarah...
Če bi bilo vsaj vse na paletah, potem ne bi rabili pol dneva, da zložijo iz skladišča.
Če bi bilo vsaj vse na paletah, potem ne bi rabili pol dneva, da zložijo iz skladišča.
Poglej si, imajo na vsakem robu palete okrasno stranico, da se ne vidi palete. To odstranijo in pripeljejo novo paleto ter nataknejo stranico nazaj.
fikus_ ::
Ti je zgoraj delavec napisal, če ne verjameš, pojdi v Hofer. In ja, imajo nekaj da zakrijejo paleto.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
feryz ::
Jaz sem včeraj že skoraj zavil v Hofer, je tamala rekla "desno".
Ko sem videl, da je na desni Hofer, sem, jasno, zavil levo.
Ko sem videl, da je na desni Hofer, sem, jasno, zavil levo.
feryz ::
Čas mam.
Svet je zblaznel, dela je toliko, da se ti zmeša. Izgleda da je Slovenija na steroidih te dni. Pričakujem, da bo kmalu kaj počilo.
Zato vmesno trolanje fajn pride. Možgani na off in te fore.
Svet je zblaznel, dela je toliko, da se ti zmeša. Izgleda da je Slovenija na steroidih te dni. Pričakujem, da bo kmalu kaj počilo.
Ganon ::
Nekatere izdelke, ki sem jih iskal, so zdaj dobili. Še vedno jih precej manjka.
So že prej imeli skyr brez maščobe? Odličen je.
MrStein ::
Čas mam.
To kar opažaš je točno to, kar počneš: brezvezno trolanje
Bi lepo vsi nekajkrat globoko vdihnili, pa bi blo...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
J.McLane ::
Nekatere izdelke, ki sem jih iskal, so zdaj dobili. Še vedno jih precej manjka.
Vsak skyr je brez maščob, to je definicija skyra, če ne je lahko samo grški jogurt.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci