» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
181 / 194
»»

facepalm ::

mtosev je izjavil:

Kupi tistega za 20e pa probaj kolk bo zdržal če nimaš glih office grade kompa.

Sej ta hoferjev je (vsaj po porabi) office grade pc.
Pa mimogrede, za 20€ ne dobis dobrega napajalnika nobenega proizvajalca.

hojnikb ::

opeter je izjavil:

Kaj pa je narobe z LC Power? Pri meni dela tika-taka.

dela, dokler ne dela. Sem dal prevec teh poceni lc420h skoz roke, da bi ga kdajkoli dal samovoljno v build.
#brezpodpisa

opeter ::

Hmm, jaz ima tega in je okej (dela že štiri leta): https://www.lc-power.com/en/product/pc-...

Vmes sem menjal matično in CPU ter RAMe.
Ryzen 1600AF + Geforce 1030GT

Predvidevam, da tudi tisti Hoferjev nima napajalnika za 100 evrov.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

mtosev ::

Kolk vem so notri fsp napajalniki če prav vem
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

MrStein ::

Tisto "od" Lenovo?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

floyd1 ::

opeter je izjavil:

Kaj pa je narobe z LC Power? Pri meni dela tika-taka.

Vedno najprej tiktaka. Pol pa ... buuuuum :)).

bedarija ::

tako kto z usako stvarjo, nekaj lahko dela dolgo ali pa crkne takoj nima veze od znamke. jaz imam lc power prophecy 2 750w že več kot 6 let.

MrStein ::

Razen tega ima vsaka firma bolj kvalitetni razred izdelkov in manj kvalitetni razred. Vse v isti koš metati je tak-tak... kavčteoretsko.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

kiFni ::

Kaj ste ugotovil, se splača ta komp al ne?

Se.

bajsibajsi ::

Ne izplaca se ga ravno. Taksno konfiguracijo sestavis za cca. 350 eur v SLO; brez WinOS. Za dobrih 400 eur pa R5 3600 + B450 chipset. Za preostale evre nabavis rabljeno grafo in WinOS z ebaya.

svecka ::

3 leta garancije, se splača.

tikitoki ::

mtosev je izjavil:

Se.

Ne mtoseva resno jemati.

kiFni ::

svecka je izjavil:

3 leta garancije, se splača.

Še bolj se splača nest nazaj po enmu tednu al kok majo. cashback no quastions ask.
Pa tko vsak teden...

Ales ::

Uu, ja, to se pa res "splača"! Dobiš denar nazaj, nakar ga takoj ponovno porabiš za nakup računalnika.

Brez denarja si torej stalno, kišto pa prenašaš sem in tja kot opica. Pa podatke vsakič kopiraš na kak backup in nazaj.

Kar pa tako pametno "pridobiš", je vedno nov računalnik (*). A je tvoj čas, ki ga boš porabil za prenašanje ter za kopiranje podatkov sem in tja tako ničvreden?

Raje taka zgubljene ure porabi za izobraževanje, telovadbo, hobije, karkoli. Se ti bo precej bolj splačalo.

(*) pa kak ban iz štacune, slej ko prej...

globoko grlo ::

A ni en mesec cash back?

Pol se pa ze splača, ane Ales >:D
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

FireSnake ::

bajsibajsi je izjavil:

Ne izplaca se ga ravno. Taksno konfiguracijo sestavis za cca. 350 eur v SLO; brez WinOS. Za dobrih 400 eur pa R5 3600 + B450 chipset. Za preostale evre nabavis rabljeno grafo in WinOS z ebaya.

Kupit novo robo z garancijo in potem uleti pametnjakovič z rabljeno robo.
Primerjati nove komponente z rabljenimi je idiotizem. Še toliko bolj noro je, če v isti sapi opletaš s tem, kaj se splača.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

CE bi dobro prebral, je napisla za novo robo in rabljen GPU. Za vecino ljudi pa je brezpredmetno, ce imajo licenco za win, ali ne. Nekateri je celo ne potrebujejo.

V vsakem primeru se racunalnika iz Hoferja ne splaca kupiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

fikus_ ::

Če kupiš računalnik iz Hoferja, ga priklopiš na elektriko in delaš + 3 leta garancije. če se pa spoznaš na računalnike, ga pa nabaviš po komponentah, sestaviš, ga priklopiš na elektriko in delaš. Prišparaš samo toliko, kot znaš sam prav sestaviti komponente in morebiti win s travnika.

Op kupi v Hoferju.

Ja, če nimaš pojma ali časa je ta hofer komp kr v redu. Za office in browsing komp je zelo v redu. Celo dvd peč ima

Cena je ok ni pa "po hofer ceni".
Za enak denar dobis podoben pc prakticno kjerkoli.

KAVINSKY ::

3 leta garancije ni malo. Če ti karkoli gre pa dobiš v večini primerov novi PC iz trenutne ponudbe - z doplačilom med cenama.

Glede fail konfiguracij pa se večje krše dobi v raznih bigbangih. i7 z low end grafičnimi, offic PC F procesorji in ločenimi grafikami...

fikus_ ::

Facepalm, potem pa prilepi kakšen Link, veš, pisat na pamet je enostavno!

Če greš na funtech in še rabiš plačati da ti ga kdo sestavi te pride celo malo več kot pride ta hoferjev komp. Ohišje za 25eur pa je verjetno še slabše in manj kompaktno kot pri hoferju

Večina komponent ima 3, nekatere tudi 5 let garancije.
OK, za analfabete je morebiti smiselno.

J.McLane ::

Ko nekaj sestavljaš po komponentah se hitro pozabi na kvalitetno ohišje in napajalnik, s tem sem imel v preteklosti kar nekaj težav. Zdaj se enostavno ne je** več s tem.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Utk ::

tikitoki je izjavil:

Večina komponent ima 3, nekatere tudi 5 let garancije.
OK, za analfabete je morebiti smiselno.

Smiselno je za vsakega, razen za otroke s preveč časa. Jaz si sicer sam sestavljam, ampak bolj zaradi tega, ker že 12 let nisem kupil komplet novega računalnika, ampak menjam po delih. Od 12 let nazaj mi je zdaj samo še ohišje originalno. Ampak če bi rabil kompleten nov računalnik, ga bi skoraj sigurno kupil v hoferju.

fikus_ je izjavil:

Facepalm, potem pa prilepi kakšen Link, veš, pisat na pamet je enostavno!

Prva trgovina, prvi podoben pc:
https://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/n...

Seveda ima manjsi ssd ter nima wifi. Ampak za razliko ceni se dobi tudi to v koiikor je potrebno. Pac identicnega configa ne mores pricakovati.
Bo link dovolj al ti morem se kaksnega prinest na pladnju?

Garancija 24 mesecev. Tud dvd pekača nima. Verjetno nalepka da ne smeš odpreti pcja zarad garancije

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

globoko grlo ::

A veš, da se morm prav sponit, da so nekoč obstajali DVDji pa CDji :) pa sm že star kozu

A hoferjevega pa lohka odpreš? Kolkr vem FunTech ne komplicira s tem.
Leto manj garancije mogoče nekomu kj pomen, men ne. Če ti laufa 2 leti, je velika verjetnost, da ti bo laufal še ohoho cajta.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

J.McLane ::

V roku treh let ti ponavadi crknejo tile napajlniki za 30€, ki so v takih mašinah. Ali je zaradi tega vredno komplicirat in imeti 3 leta garancije namesto 2 pa naj presodi vsak sam.

BTW, na Hofer strani pod multimedijo ni nobenega PC-ja, a to je kakšna stara ponudba?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

To ni funtechov komp ane. Oni ga samo prodajajo. Pcx kompi in drugo oni samo prodajajo naprej.

J.McLane je izjavil:

V roku treh let ti ponavadi crknejo tile napajlniki za 30€, ki so v takih mašinah. Ali je zaradi tega vredno komplicirat in imeti 3 leta garancije namesto 2 pa naj presodi vsak sam.

BTW, na Hofer strani pod multimedijo ni nobenega PC-ja, a to je kakšna stara ponudba?

Gledaš na napačnem mestu. Dostava.hofer.si

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

mtosev je izjavil:

Garancija 24 mesecev. Tud dvd pekača nima. Verjetno nalepka da ne smeš odpreti pcja zarad garancije

Ce gremo v detajle.. ima office 356 za eno leto. Ce pa programska oprema "ne steje" imas enak pc z ryznom5 3400g in 250gb ssd + 1tb hdd za 480€ brez win, v mercatorju.
Skratka odvisno je od potreb kaj ti bolj odgovarja. Ampak cena pcja v Hofru je normalna. Ni najcenejsi, ni najdrazji. Je pa edini s tocno takimi specifikacijami, to je pa res.

Office je meni manj vreden, ker izteče po letu dni. Drugače pa je 7eur/mesečno ali 40-50eur letno.

mtosev je izjavil:

Office je meni manj vreden, ker izteče po letu dni. Drugače pa je 7eur/mesečno ali 40-50eur letno.

Kar pokrije strosek pekaca in verjetno tudi extended warranty na 3 leta.
Komu je kaj vredno je druga stvar. Tukaj enacimo vrednost nakupa. Kaj dobimo za €.
Meni npr ne pomeni nic dvd enota ter wifi na stacionarcu. Prav tako nisem pripravljen placati 100€+ na win licenco za domaco rabo. Ampak to je ze material za drugo temo.

Meni je gledano hofer better buy. Komp pri hoferju ima tudi boljše ohišje in tudi ima slot za disk da ne rabiš kompa odpirati, če hočeš disk ven vzeti

mtosev je izjavil:

Meni je gledano hofer better buy. Komp pri hoferju ima tudi boljše ohišje in tudi ima slot za disk da ne rabiš kompa odpirati, če hočeš disk ven vzeti

Sej ne pravim da ni dober nakup, le cena ni ugodna ampak normalna. Ce gledamo, da je to akcijski izdelek, bi lahko bil cenejsi. Drugi trgovci, kateri so naceloma drazji, imajo podobne cene v redni ponudbi.

Jaz npr bi raje dodal 40EUR in kupil takega z ryznom5 3400g. Se raje pa bi obdrzal 70EUR in kupil isti pc (r5) brez win za cca 430EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

jocoj ::

PCPLUS računalniki imajo nalepko na kišti in ne smeš nič delati, medtem ko pri Hoferjevem lahko odpreš.
Poleg tega so to redne Hofer cene in ne akcijska cena. Posebna ponudba ne pomeni akcijske cene. Akcijska cena bi bila, če bi bilo znižano na to ceno, kot imajo včasih za kakšno tehniko.

PrihajaNodi ::

Moj medion dela ze 5 let. Samo ssd disk dodal. Hofer je ok. Kar vzemi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

bajsibajsi ::

FireSnake je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Kupit novo robo z garancijo in potem uleti pametnjakovič z rabljeno robo.
Primerjati nove komponente z rabljenimi je idiotizem. Še toliko bolj noro je, če v isti sapi opletaš s tem, kaj se splača.

Obe konfiguraciji sta z novimi "slovenskimi" komponentami.

Rabljena komponenta je bila omenjena le graficna kartica v primeru zmogljivejsega ne APU procesorja.

Ne, konkretni Hoferjev PC se nic kaj prevec ne splaca kupiti! Lahko pa parafriziramo o tocno dolocenih pogojih, pod katerimi bi se mogoce nekomu splacal ta nakup.

jocoj je izjavil:

PCPLUS računalniki imajo nalepko na kišti in ne smeš nič delati, medtem ko pri Hoferjevem lahko odpreš.

Sem očitno jaz pravilno rekel

Ales ::

mtosev je izjavil:

jocoj je izjavil:

Sem očitno jaz pravilno rekel

Očitno!

Še dobro, da ni gor nalepke "Skoči v Savo!", ker bi potem zgleda lastniki masovno skakali v Savo.

Nalepke so sicer zagotovo ena moderna oblika božje besede, a se mi zdi, da zgubljajo na pomenu tam nekje od ločitve Nalepke od države.

Kljub temu so v preambuli ustave Nalepke izrecno omenjene na vsaj štirih mestih, v zakonih pa praktično ni člena, kjer ne bi bilo govora o Nalepki.

Posledično skoki v Savo niti ne bi smeli čuditi...

Ocitno dandanes nalepka krepko zbije vrednost racunalniku, da se ta Medion smatra kot ugoden. FFS za ta denar dobis r5 3400g v kombinaciji z 16gb ddr4 (win included) in das kolegu za pivo, da ti ga sestavi in pozene win install.
Ali pa privarcujes 50€ in kupis z enakimi specsi kot Medion z razliko v ramu (2*8gb).
Tako imas vsaj vecjo prepustnost pomnilnika in zato tudi nezanemarljiv boost iGPUja.

pozabljaš na 3 letna garancijo na vse komponente pri hofru in licenčni win za 100eur

Jp. Krajsa garancija za ssd, ram, psu. Le zakaj bi želel to.

svecka je izjavil:

pozabljaš na 3 letna garancijo na vse komponente pri hofru in licenčni win za 100eur

Licencni win je v ceni. Garancija pa.. ti je ze pred mano odgovoril:)

Je kdo zadnje čase kupil kakšen hoferjev komp in ga slikal od znotraj.

klinker ::

tikitoki je izjavil:

Za kar lahko posebej uveljavis RMA direkt pri proizvajalcu in enako je z nalepkami PCplusa.

klinker je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Za kar lahko posebej uveljavis RMA direkt pri proizvajalcu in enako je z nalepkami PCplusa.

Zakaj bi trošil brezvezen čas in denar, ker pri hofru pride poštar direkt do tebe na dom, brezplačno odnese na servis PC in ga nazaj prinese.

svecka je izjavil:

klinker je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Zakaj bi trošil brezvezen čas in denar, ker pri hofru pride poštar direkt do tebe na dom, brezplačno odnese na servis PC in ga nazaj prinese.

Zato, da dobis opazno boljsi build za isto prodajno ceno?
««
181 / 194
»»