Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
GTX970 ::
Pozanimaj se kako je z rezervnimi deli&servisom.
Kosilnice so tako enostavne stvari, da je skoraj brezveze razmišljati o servisu. Za B&S motorje dobiš na eBayu dele za 20+ let stare motorje.
Delavnica, orodje, skills ?
Niso vsi opremljeni tako kot ti.
Da ne omenjam da nekaterim nebi dal v roke niti Lego kock, kaj šele kaj bolj resnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
black ice ::
Briggsi za domačo uporabo so narejeni za 200 delovnih ur.
Vir?
Da ne omenjam da nekaterim nebi dal v roke niti Lego kock, kaj šele kaj bolj resnega.
Delavnica: ni potrebe, lahko popravljaš kar v kleti. Orodje: set ključev/gedor in nekaj izvijačev. Skills: nihče se ni rodil pameten. Tudi sam se še vedno učim.
Invictus ima prav, pravi moški izumirajo.
Edit: Popravljen prvi citat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Okapi ::
Pravi moški je tisti, ki zasluži dovolj, da se mu ni treba ukvarjati s popravljanjem kosilnic.
O.
O.
Magic1 ::
Pravi moški je tisti, ki zasluži dovolj, da se mu ni treba ukvarjati s popravljanjem kosilnic.
O.
Potem tudi v Hoferju nima kaj počet...
Magic
black ice ::
Takim najprej drugi popravljajo kosilnice, čemur sledijo še žene! :)
Saj štekam, da vsi ne morejo biti za vse, ampak določene pa že moraš znati sam popraviti/zamenjati. Sam smatram to kot ene vrste splošno izobrazbo. Smo imeli podobne debate na tem forumu že v preteklosti.
Saj štekam, da vsi ne morejo biti za vse, ampak določene pa že moraš znati sam popraviti/zamenjati. Sam smatram to kot ene vrste splošno izobrazbo. Smo imeli podobne debate na tem forumu že v preteklosti.
OK.d ::
Ali se splača nabaviti ta tiskalnik iz četrtkove ponudbe, do sedaj sem imel samo hp-je in ne poznam canona?
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
LPOK.d
AvtoR ::
connel ::
Ali se splača nabaviti ta tiskalnik iz četrtkove ponudbe, do sedaj sem imel samo hp-je in ne poznam canona?
Sem imel starejšo verzijo Pixme in je bil čisto v redu, ta zgoraj je verjetno še boljši. Cena kakor vem je pa tudi presneto ugodna.
scipascapa ::
ne kupuj poceni printerjev. vzemi brotherja ali epson, pa boš imel skoraj zastonj tiskanje.
connel ::
Na mojem, sicer starejšem modelu sem brez problema uporabljal neoriginalne kartuše, niti niso bile drage.
49106 ::
scipascapa je izjavil:
ne kupuj poceni printerjev. vzemi brotherja ali epson, pa boš imel skoraj zastonj tiskanje.
Vidim, da si podal strokovno mnenje. Epson in Brother imajo tudi poceni tiskalnike. Pri ceni izpisa je večji faktor cena kartuš(tudi kompatibilnih). Ampak ti si tu strokovnjak. Naslednjič strokovnost utemelji, ali pa jo odnesi v gostilno.
scipascapa ::
messiah: samo zate + ne hodim v gostilne.
brother j100/j105 serija...so dražji, samo imajo lepo originale po 11€. ter 2 + 1 garancije.
epson L serija 180€....flaške skoraj zastonj.
brother j100/j105 serija...so dražji, samo imajo lepo originale po 11€. ter 2 + 1 garancije.
Dr_M ::
Koliko pa porabite kartus na leto, da se vam splaca fake nabavljat?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Brane22 ::
scipascapa je izjavil:
messiah: samo zate + ne hodim v gostilne.
L110 za €125 pri nas. Zunaj je ceneje.
49106 ::
Uhhh, pa je L serija končno postala cenovno dostopna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
šernk ::
zakaj se ne bi splačalo? Nova pri nas za moj HP je recimo 28€, ki zdrži cca 700-800 printov. Obnovljena s kitajske je 8€ in zdrži cca 900-1000 printov. Sam jo menjam v povprečju 1x letno, pa tudi če bi jo na 5 let menjal še vedno raje prišparam 20€. Razlika v kvaliteti printa sicer je (razen če daš printat top quality, potem sta obe nekje tam tam) ampak spet tako majhna da za osnovno uporabo se ne splača originala nabavljat.
se mi pa ne da zajebavat, da bi jih sam polnil.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
francek1 ::
Briggsi za domačo uporabo so narejeni za 200 delovnih ur.
Vir?
Delavnica: ni potrebe, lahko popravljaš kar v kleti. Orodje: set ključev/gedor in nekaj izvijačev. Skills: nihče se ni rodil pameten. Tudi sam se še vedno učim.
Invictus ima prav, pravi moški izumirajo.
Edit: Popravljen prvi citat.
http://www.smokstak.com/forum/showthrea...
Briggsi za domačo uporabo so narejeni za 200 delovnih ur. Nato se menja komplet motor, ker popravljat razen elektrike nimaš nič.
Čudno, meni dela že 20 let, pa vsak teden pokosim cca 800m2, za kar porabim dobro uro časa.
25 let stari Gorenjevi pralni stroji in skrinje tudi še delajo...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
zakaj se ne bi splačalo? Nova pri nas za moj HP je recimo 28€, ki zdrži cca 700-800 printov. Obnovljena s kitajske je 8€ in zdrži cca 900-1000 printov. Sam jo menjam v povprečju 1x letno, pa tudi če bi jo na 5 let menjal še vedno raje prišparam 20€. Razlika v kvaliteti printa sicer je (razen če daš printat top quality, potem sta obe nekje tam tam) ampak spet tako majhna da za osnovno uporabo se ne splača originala nabavljat.
se mi pa ne da zajebavat, da bi jih sam polnil.
Cisto tako sprasujem.
Jest sm za laserca enkrat kupil neoriginal toner, ker se mi je mudilo, pa mi je blo zal, ker sm vrgel stran 45€, namesto da bi dal 60€ za originalnega. Pa je biu en kao high quality.
Ubistvu bi bilo bolje, ce bi cel printer vrgel stran, pa nabavil novega.
issak ::
O.
Potem tudi v Hoferju nima kaj počet...
Zakaj pa ne? Hofer ima presenetljivo dobro robo za ugodne cene. Večina bogatašov, ki so postali bogataši s svojim lastnim delom, in ne podedovali, je izjemno varčnih in jih večinoma zanima dober price/performance, saj bi sicer ves denar potrošili!
In pa še hofer ima vsak teden nekaj novega v ponudbi, tako da se je zmeraj zanimivo sprehodit skoz. Poleg tega v vsakem merkatorju ne dobiš bio mleka in bio putra, samo v nekaj ta velikih, v hoferju pa dobiš oboje v vsaki vasi.
Jest sm za laserca enkrat kupil neoriginal toner, ker se mi je mudilo, pa mi je blo zal, ker sm vrgel stran 45€, namesto da bi dal 60€ za originalnega. Pa je biu en kao high quality.
zato pa že 15 let vztrajam na HPju ker ima glave v kartuši. če se posuši, kupiš novo, pol sem probal naročit 1x za foro s kitajske obnovljeno in tvegal tistih 8€, v zadnjih 3 letih sem mislim da spraznu ene 4 črno-bele in 2 barvni in razen z eno barvno (ki je bila napačno napolnjena) nisem imel težav.
barvni multifunkcijski laserc je pa 4 leta nazaj stal še ohoho denarja zato sem nabavil brizgalnega. Ko sem pa pogruntal da so kitajske kartuše popolnoma OK, sem pa zaključil printanje in kopiranje po kopirnicah (imam ADF).
Magic1 ::
Jaz sem pa obnovljen (nafilan) toner za laserca kupil za pol cene in tudi že par let normalno dela.
Magic
Heisenberg ::
sam tudi kupujem neoriginal toner iz nemcije za smešno ceno napram originalom pa je povsem identična kvaliteta.
Me pa zanima kako hitro se pri temu Hoferjevemu tiskalniku posušijo kartuše?
Sam printam izredno malo in če bi imel blizu opcijo tiskanja ne bi imel tiskalnika doma.
Sam printam izredno malo in če bi imel blizu opcijo tiskanja ne bi imel tiskalnika doma.
Vili_vanili ::
Kaj pa kvaliteta ohišja in tipkovnice pri tem četrtkovem prenosniku? Me mora kaj skrbeti? :)
Pa nikjer ne piše, če je mat ali svetleč zaslon...
Silvo ::
Vili_vanili je izjavil:
Kaj pa kvaliteta ohišja in tipkovnice pri tem četrtkovem prenosniku? Me mora kaj skrbeti? :)
Ohišje je srednja žalost,pač šparajo na ohišjih,tko ko vsi v tem razredu.
Magnezijeve kletke,aluminij,osvetljene tipkovnice itd,so rezervirane za kaj dražjega:)
Silvo
kar imam sam izkušenj z brizgalnimi moraš že kar kakšno leto ga pustit da se ti zasuši glava, sploh pri originalni barvi.
Glede brizganih tiskalnikov sploh nebi, mel HPja in Lexmarka, glava suha po 3 mescih, original kartuse. Zato sem tudi laserca nabavil.
Alamar ::
PrihajaNodi je izjavil:
26.3. bo v Kranju nasproti Qlandie otvoritev nove poslovalnice z bogato ponudbo znižanih izdelkov iz preteklih posebnih ponudb.. Med drugim bo na voljo tudi Windows 10 palčna Medion tablica in gamerski Erazer prenosnik.
In kje vidimo to ponudbo? Koliko bo gamejrski komp?
https://www.hofer.si/fileadmin/fm-dam/I...
SumTingWong ::
Tablica mi deluje deal breker. Imam pa vprašanje, kako se naloži gor windows/formatira, če ti kaj nagaja ipd. Enako kot na računalniku? In ali se bo dalo naložitit gor win10, če kdo ve?
hojnikb ::
Zadeva se obnaša kot običn računalnik (mislim, da imaš še celo klasičn bios) tko da nebi smel bit problema.
BTW, če je kdo na lovu za 8" tablico; kitajci majo chuwi vi8 (2GB ram, 32GB flash, 800p ips, dualboot z androidom) za 99$. Kr steal :)
BTW, če je kdo na lovu za 8" tablico; kitajci majo chuwi vi8 (2GB ram, 32GB flash, 800p ips, dualboot z androidom) za 99$. Kr steal :)
#brezpodpisa
SumTingWong ::
Pa še dual boot je :D Ampak ima tale za 200EUR kar dobre specs za ta denar, se dejansko splača.
PS : če lahko linkaš kje je ta 99$ deal, ne spomnimse več na kateri strani sem gledal.
PS : če lahko linkaš kje je ta 99$ deal, ne spomnimse več na kateri strani sem gledal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SumTingWong ()
trnvpeti ::
brez android verzija nima hdmi izhoda.
Samo z androidom sicer res nemorš dobit, nič te pa ne ustavlja, da pri dual boot verziji ne zbrišeš winsov in expadaš partricijo čez cel flash za android.
Itk pa, point te tablice je to, da maš x86 proc in s tem povezane prednosti.
Če rabiš samo android, je x86 v resnici nesmisel, ker imaš bolše/cenejše rešitve na arm. Pa še bolj kompatabilen je android z armom kot pa z x86.
Samo z androidom sicer res nemorš dobit, nič te pa ne ustavlja, da pri dual boot verziji ne zbrišeš winsov in expadaš partricijo čez cel flash za android.
Itk pa, point te tablice je to, da maš x86 proc in s tem povezane prednosti.
Če rabiš samo android, je x86 v resnici nesmisel, ker imaš bolše/cenejše rešitve na arm. Pa še bolj kompatabilen je android z armom kot pa z x86.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
android nima probleme z x86, tako, da je neumna izjava
cenejse od 99$ za 2G rama, 32G rom,1280x800,5000mah?
si hotel samo podkrepiti izjavo, ali res imas kaksen link?
> android nima probleme z x86, tako, da je neumna izjava
Zakaj se potem intlovci tako trudijo in iščejo appe, ki ne delajo na x86 ? :)
Zakaj se potem intlovci tako trudijo in iščejo appe, ki ne delajo na x86 ? :)
#brezpodpisa
Z točno temi pogoji dobiš skoraj same tablice z intelovo platformo :)
Ps:
hofer tema.
Ps:
hofer tema.
#brezpodpisa
ja seveda sem pricakoval od tebe _arm_ 8" 1280x800 5000mah in 2G rama in 32G roma pod 99$ :)
a k u l ::
Vili_vanili je izjavil:
Sestra ima tak računalnik. Je en starejši model, ima samo malo slabši procesor notri se mi zdi. Drugače je zunanjost enaka. Ekran je touch (full HD 1080p) in je svetleč tako kot npr. na mobitelu ali pa tablici. Drugače je za uporabo kot tablico malo velik, ampak moja sestra ga uporablja predvsem v postelji in je za tovrstno uporabo prfekten. Link, ki je namenjen povezavi računalnika in enote s tipkovnico (notri je še 500gb disk, dodatna baterija, tipkovnica je tudi bluetooth) je narejen dobro, ima soliden občutek (je kovinski). Drugače s tipkovnico nimam izkušenj, je "chicklit" gumbi so ločeni med sabo. Sestra je ne uporablja veliko in ne moram govoriti kako se obnese na daljši rok.
CellarDoor ::
torej, kako bi bilo možno najlažje in brez izgube česarkoli narediti pri tem novem hoferjevem prenosniku, da bi original oem windows na posebej kupljenem m.2 ssd laufal, na vgrajenem hdd-ju pa brez sistema, ki je že gor posnet
pokneš noter m.2 ssd, snameš winse dol z ms strani in inštaliraš. Licenca bi mogla bit zapečena v bios
#brezpodpisa
MrStein ::
(ali pa:) Uporabiš enega od ducata HD imaging/migrating/<karkoli se bralcu zdi sprejemljivo ime za to orodje*> programov za migracijo sistema z HDD na SSD?
* - zadnjič je en jambral...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
buneech ::
(ali pa:) Uporabiš enega od ducata HD imaging/migrating/<karkoli se bralcu zdi sprejemljivo ime za to orodje*> programov za migracijo sistema z HDD na SSD?
Pa po tem ponovno zaženeš Windows Experience Index assesment, ker po tem naj bi windows pravilno nastavil okolje za SSD. Mislm, da takrat izklopi defrag na ssd-ju in vklopi TRIM.
youPlonker ::
Bo jutri laptop za 500 ojrov na voljo v vseh Hoferjih po LJ? Imajo mogoče kako preferenco, kam ponavadi pošljejo največ kosov?