» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
75 / 194
»»

hotwheels ::

Tehničn stvari ponavadi najdlje ostanejo v bolj oddaljenih prodajalnah, v mestu gre vse prej (kljub temu, da verjetno dobijo večje zaloge).

FX6300B ::

sam povem k sm se nategnu k sm medion tablco kupu sicer pol niso nč kompliciral zaradi vračila ampak glede na specs. je bla res na podnu nism zihr pomoje je šlo za ta model S10334

kihc ::

FX6300B je izjavil:

sam povem k sm se nategnu k sm medion tablco kupu sicer pol niso nč kompliciral zaradi vračila ampak glede na specs. je bla res na podnu nism zihr pomoje je šlo za ta model S10334

10"? Jaz jo tudi imam, sicer sem jo kupil za tastare, ampak je res pogosto počasna, neodzivna. Samo pač očitno malo dnara malo muzike, za tolk kot oni rabjo že potrpijo :)
x

Alexius Heristalski ::

CellarDoor je izjavil:

torej, kako bi bilo možno najlažje in brez izgube česarkoli narediti pri tem novem hoferjevem prenosniku, da bi original oem windows na posebej kupljenem m.2 ssd laufal, na vgrajenem hdd-ju pa brez sistema, ki je že gor posnet
IMO tole:
http://windows.microsoft.com/en-us/wind...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

vilonja ::

A kdo ve če se splača kupiti hofrovo sdhc kartico. Uporabljal bi jo za musko na telefonu.
Bi pa rad sa hitrosti niso zanič, saj bi se gor nalagali tudi programi. Mam wp 8.1 tako da je to mozno.

Uporabnik ::

Mene pa zanima k hvalite medione, kako je pa s hoferjevemi kolesi so tudi dobra kvaliteta?

dj_uro ::

vilonja je izjavil:

A kdo ve če se splača kupiti hofrovo sdhc kartico. Uporabljal bi jo za musko na telefonu.
Bi pa rad sa hitrosti niso zanič, saj bi se gor nalagali tudi programi. Mam wp 8.1 tako da je to mozno.

mislim da tu nimaš kaj za razmišljat, saj so priznane znamke nekje 15€/32GB... če je pa to preveč..pol pa tudi...nevem...
vw-klub.si

opeter ::

buneech je izjavil:

Pa po tem ponovno zaženeš Windows Experience Index assesment, ker po tem naj bi windows pravilno nastavil okolje za SSD. Mislm, da takrat izklopi defrag na ssd-ju in vklopi TRIM.

A so še obstaja v Windows 8.x?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

CellarDoor ::

že kdo kupil, probal današnji prenosnik ... kako se ekran obnese?

hojnikb ::

> A so še obstaja v Windows 8.x?

ne
#brezpodpisa

MaterVola ::

Obstaja, ampak nima več grafičnega vmesnika kot v 7 :)

buneech ::

opeter je izjavil:

buneech je izjavil:

Pa po tem ponovno zaženeš Windows Experience Index assesment, ker po tem naj bi windows pravilno nastavil okolje za SSD. Mislm, da takrat izklopi defrag na ssd-ju in vklopi TRIM.

A so še obstaja v Windows 8.x?

>winsat formal

PrihajaNodi ::

Se komu sanja kako na hoferjevem kompu dobiti afno

opeter ::

ALTGR + V?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ne. ne potegne

maš nastavlen slovenski layout ?
#brezpodpisa

youPlonker ::

CellarDoor je izjavil:

Tukaj en kupec. Ekran mi je fenomenalen. Sicer še nikoli nisem imel IPSa, navajen sem TN panelov, tako da je moj prvi vtis kr kul. Vidi se, da je slika malo drugačna napram TNju (npr. barve v Win 8.1 bolj žive). FHD resolucija za 500 eur je ogromen plus. Kar se tiče tega, ali je ekran glossy ali matte, nisem povsem prepričan. Ni povsem "špegu", sicer vidiš svoj odsev notr, ko je ta ugasnjen, ampak je odsev zelo moten, npr. na IPS ekranu od mobitela, ki ga imam, je odbita slika povsem jasna. Najbrž bo v kakšnem prihajajočem reviewu dorečeno, ali je ekran zares glossy.

Disk je kar glasen, imam občutek da samo hlajenje procesorja ni tok glasno. Laptop deluje dokaj suh, ima 25mm debeline in to z vgrajenim dvd playerjem. Konstrukcija in plastika zaenkrat ne delujeta čist ceneno. Velik minus dam samo ropotajočemu disku, mogoče je z mojim primerkom kaj narobe...

Laptop drugače res deluje kot best bang for buck.

LP

Heisenberg ::

PrihajaNodi je izjavil:

ne. ne potegne

mogoče nemška varianta alt + Q ?

Zgodovina sprememb…

>Velik minus dam samo ropotajočemu disku, mogoče je z mojim primerkom kaj narobe...
Čas za ssd upgrade :)
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

maš nastavlen slovenski layout ?

To je bil problem.

Hvala

Sicer pa super pc za to ceno.

nikolahodin ::

hojnikb je izjavil:

>Velik minus dam samo ropotajočemu disku, mogoče je z mojim primerkom kaj narobe...
Čas za ssd upgrade :)

Kr takoj na ssd

Ta vrag ima menda celo m.2 slot, tako da sploh nerabiš dat ven hddja.
#brezpodpisa

Nima pa micro sd ja. Pa cd enota mi deluje malo bolj poceni, sicer pa kot receno super zadeva.

MrStein ::

Kateri PC pa ima mikro SD? Vsi imajo navaden SD slot (če pač imajo bralnik kartic).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

FX6300B ::

in kaj je sd slot ? bralnik kartic kaj pa drugega :D - joke
kihc drgač ja 10" glede na specse bi pričakoval kaj boljšega sam dobra je edin za trollanje z ir balasterjem :D tv

rokp ::

MrStein je izjavil:

Kateri PC pa ima mikro SD? Vsi imajo navaden SD slot (če pač imajo bralnik kartic).

Surface Pro 3, če že sprašuješ (saj vem, da je bilo retorično). Se pa strinjam, da je zaenkrat SD bolj uporaben...

A mogoče kdo ve, kje bi za podobno ceno dobil hoferjev 64gb ključek s podobnimi hitrostmi?

hotwheels ::

Hofer pravi, da je mat ekran, tako da menda je tako. Sicer pa na škatli piše večdotični zaslon :D Se ne motim, da je to napaka ne?

MaterVola ::

Zaslona se sicer lahko dotikaš, ampak zgodi se pa nič ne :D

Pithlit ::

rokp je izjavil:

Surface Pro 3

Tablica. Next?
Life is as complicated as we make it...

rokp ::

Pithlit je izjavil:

rokp je izjavil:

Surface Pro 3

Tablica. Next?

OK, če že hočes: http://www.samsung.com/us/computer/pcs/...
Čeprav je za moje pojme SP3 čisto spodoben PC...

youPlonker je izjavil:

CellarDoor je izjavil:

Tukaj en kupec. Ekran mi je fenomenalen. Sicer še nikoli nisem imel IPSa, navajen sem TN panelov, tako da je moj prvi vtis kr kul. Vidi se, da je slika malo drugačna napram TNju (npr. barve v Win 8.1 bolj žive). FHD resolucija za 500 eur je ogromen plus. Kar se tiče tega, ali je ekran glossy ali matte, nisem povsem prepričan. Ni povsem "špegu", sicer vidiš svoj odsev notr, ko je ta ugasnjen, ampak je odsev zelo moten, npr. na IPS ekranu od mobitela, ki ga imam, je odbita slika povsem jasna. Najbrž bo v kakšnem prihajajočem reviewu dorečeno, ali je ekran zares glossy.

Disk je kar glasen, imam občutek da samo hlajenje procesorja ni tok glasno. Laptop deluje dokaj suh, ima 25mm debeline in to z vgrajenim dvd playerjem. Konstrukcija in plastika zaenkrat ne delujeta čist ceneno. Velik minus dam samo ropotajočemu disku, mogoče je z mojim primerkom kaj narobe...

LP

prav ironično, da je windows 8 s takim dizajnom, da je ena barva čez celoten zaslon pre prijavo v windows, kot tudi v Metro UI, kar je katastrofa za TN panele, kupiš nov prenosnik, pa je zgoraj svetlo rdeča v sredini rdeča, spodaj pa spet mal drugačna, tako da si že takoj zaželiš IPS ekrana (da ne omenjam že med samo uporabi, je treba pri TN-jih včasih premaknit zaslon ali glavo gor, da se enotna slika pokaže

kako pa je s svetilnostjo pri tem IPS FHD zaslonu, tile pocenjaki, imajo baje tudi s tem velike probleme

Za tako ceno mora bit :P

Drugače pa bravo!

49106 ::

Pithlit je izjavil:

rokp je izjavil:

Surface Pro 3

Tablica. Next?

Asus T100

lol

49106 ::

Uhh :D

Ta hudič ima vgradno baterijo:(

dj_uro ::

nič hudega.. tudi dell xps jo ima; pa ishit tudi...
daj malo opiši in kakšno slikco nam privošči =)
vw-klub.si

No res ne ve kdo za kakšen ključek za podoben denar?
Aja pa če koga zanima lahko linkam crystal disk za sdhc 32gb, ki jo trenutno prodajajo v hofru.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vilonja ()

rini ::

youPlonker je izjavil:

CellarDoor je izjavil:

LP

IPS ekrani so super, ravno zaradi tega, ker niso glossy. Imam 3 modele. Enega na monitorju in dva na prenosniku Lenovo. Ne morem verjeti, da je IPS v tem cenovnem razredu. Odličen nakup!

barakus ::

vilonja je izjavil:

No res ne ve kdo za kakšen ključek za podoben denar?
Aja pa če koga zanima lahko linkam crystal disk za sdhc 32gb, ki jo trenutno prodajajo v hofru.

Daj, prosim...

MrStein ::

Kolk stane?
Tale Sony je 20 EUR: https://slo-tech.com/forum/t82704/p4746...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

youPlonker ::

Lahko odpreš Medionov laptop pod garancijskimi pogoji? Sem pregledal priloženi manual, pa nič ne piše konkretnega glede tega. Dodal bi ram in zamenjal disk.

LP

solatko ::

Če moraš razstavit cel prenosnik, da prideš do diska, potem ti morajo to naredit na pooblaščenem servisu, če pa se pokrov diska in ležišča rama odpre samostojno, potem ni problema.
Nekateri prenosniki imajo samo en slot za RAM.
Delo krepa človeka

matobeli ::

Pri nekaterih leptopih je bilo dovoljeno tudi odšravfat vratca do rama, diska, tudi če ni bilo narejeno tako da se pokrov odstrani preko zatičev, ampak je najbolje prej povprašat pooblaščeni servis. Ampak samo tisti en šraufek, ostalo no-go.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Han ::

Akoya E6416 ima spodaj en velik pokrov. Skozi reže se vidi prazen slot za RAM. Ko pokrov odstraniš, lahko brez težav dodaš RAM palčko in zamenjaš HDD za SSD, ali pa dodaš m.2 SSD (glede na avstrijsko stran).

Pohvalno je, da so priložili Windows 8.1 in gonilnike na DVD ploščah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

če je win8.1 na DVD-ju, potem je stvar rešena zelo elegantno ... hvala za info

Han ::

Je že kdo odprl tole Akoyo E6416? Kot kaže ima pokrov plastične zatiče (zavihke), ki nekako nočejo iz rež. Očitno bo treba malce upognit pokrov in uporabiti nekaj sile... Jutri 'padeta' notri M.2 SSD in dodatna RAM palčka. 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

nikolahodin ::

««
75 / 194
»»